Kymenlaakson hyvinvointialue

Aluehallituksessa palvelurakennetta ja palveluverkkoa koskeva esitys

Jaa

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluehallitus kokoontuu tiistaina 7.5.2024. Kokouksessa käsitellään palvelulautakunnan esitys palveluverkosta ja -rakenteesta ja sen lähettämistä lausuntokierrokselle.

Palvelulautakunta esittää päätöksentekoa vaiheistettavaksi. Ensimmäisessä vaiheessa lakkautettaisiin Elimäen, Jaalan ja Miehikkälän terveysasemat. Lisäksi palvelulautakunta esittää, että aluevaltuuston käsittelemä ja esittämä investointisuunnitelma kohdennetaan Kuusankosken uuteen sote-keskukseen. Myöhemmässä vaiheessa toteutettaisiin palveluverkon ne toimenpiteet, joihin vaaditaan vielä erilliset päätökset.

Aluehallitukselle esitetään, että se pyytää lausuntoa palvelurakennetta ja palveluverkkoa koskevasta palvelulautakunnan esityksestä. Lausunto lähetetään hyvinvointialueen vaikuttamistoimielimille ja lautakunnille, Kymenlaakson kunnille, järjestöille sekä muille tarvittaville yhteistyötahoille.

Lausuntoaika on 13.–27.5.2024. Lausunnot toimitetaan Kymenlaakson hyvinvointialueen kirjaamoon.

Lisätietoja

Lisätietoja palveluverkkoa ja -rakennetta koskevasta esityksestä antaa:
Heli Kainulainen
integraatiopalvelujohtaja
p. 044 702 7500, heli.kainulainen@kymenhva.fi

Nina Brask
aluehallituksen puheenjohtaja
p. 040 195 4847, nina.brask@luottamus.kymenhva.fi

Lauri Lehto
vs. hyvinvointialuejohtaja
p. 040 4898 652, lauri.lehto@kymenhva.fi

Avainsanat

Linkit

Kymenlaakson hyvinvointialue

Järjestämme Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut. Noin 159 500 asukkaan maakuntaan kuuluvat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye