33 HakutuloksetPeruna & Co. Oy

Restel Oy

Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoiminnan Juttutuvassa ja Meripaviljongissa1.7.2025 09:00:00 EEST | Restel Oy | Tiedote

Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat vahvistaa asemaansa Helsingin ravintolakentässä aloittamalla operoinnin kahdessa tunnetussa ravintolassa. 1.7.2025 alkaen. Food&Events Tapahtumaravintolat ottaa vastuulleen legendaarisen Juttutuvan ja ainutlaatuisen, merellisen Meripaviljongin toiminnan. Ravintola Meripaviljonki avautuu asiakkaille keskiviikkona 2.7. ja ravintola Juttutupa perjantaina 4.7.2025. Kyseessä on ensimmäinen vaihe Food&Events Tapahtumaravintoloiden toiminnan laajentumisessa osaksi Paasitornin ravintolakokonaisuutta. Samaan aikaan Restel ottaa operoinnin haltuunsa talon tilausravintoloissa Paasiravintolassa ja Paasin Kellarissa, ja myöhemmin tänä vuonna myös ravintola Graniittilinnassa. Juttutupa on jo yli vuosisadan ajan ollut olennainen osa Helsingin kulttuurielämää ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Se on ollut tunnettu paitsi historiastaan myös legendaarisista musiikkiklubi-illoistaan, jotka jatkuvat tulevaisuudessakin uudistumisen rinnalla. Meripaviljonki taas tar
Messukeskus

KoneAgria 2025 tarjoaa merkityksellistä sisältöä viljelijälle - ohjelman teemat julkaistu28.5.2025 15:55:36 EEST | Messukeskus | Tiedote

KoneAgria 2025 tarjoaa viljelijöille arvokasta ja ajankohtaista tietoa alan tulevaisuuden näkymistä ja mahdollisuuksista. Kasvu-lavan neljä pääteemaa ovat Talous ja kannattavuus, Maatalouden rahoitus, Nuoret viljelijät ja sukupolvenvaihdokset sekä Hyvinvointi ja työkyky. KoneAgria 2025 järjestetään 9. – 11.10.2025 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.
Wolfcom

Muhkun comeback: Vaasan tuo hittisämpylän takaisin5.2.2025 08:00:00 EET | Wolfcom | Tiedote

Vaasan on tuonut kauppoihin uuden, entistä ehomman version 2000-luvun taitteen kaivatusta hittituotteesta, Vaasan Muhku -sämpylästä. Alun perin vuonna 2002 lanseerattu Muhku valloitti nopeasti suomalaisten sydämet ja mullisti kauppojen sämpylävalikoiman. Nyt, yli 20 vuotta myöhemmin, Vaasan Muhku palaa kahdella uutuusversiolla, valmiina hurmaamaan uuden sukupolven leivänsyöjät. Uuden tulemisen myötä Muhku kumartaa 2000-luvun alun ruoka- ja populaarikulttuurille, ja siksi lanseerauksen tukena kuullaan 25-vuotisjuhlavuottaan viettävän Daruden miksaus Vaasanin omasta tunnuskappaleesta.
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Ruoan kotimaisuudesta ei tingitä tiukkoinakaan aikoina – ostoskoriin kirivät nyt kotimaiset oma merkki -tuotteet12.2.2024 08:31:00 EET | SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta | Tiedote

Kotimainen ruoka on pitänyt pintansa hintapaineista huolimatta: S-ryhmän myymästä ruoasta yhä noin 80 % on kotimaassa valmistettua. Viime aikoina suosiotaan ovat kasvattaneet etenkin kotimaiset ja hinta-laatu-suhteeltaan houkuttelevat oma merkki -tuotteet. Hitiksi on noussut kymmenen vuotta täyttävä S-ryhmän oma Kotimaista-tuotesarja.
Messukeskus

KoneAgria 2023 -tapahtumassa ennätysmäärä yrityksiä9.10.2023 15:04:31 EEST | Messukeskus | Tiedote

KoneAgria 2023 tarjoaa viljelijöille arvokasta ja ajankohtaista tietoa alan tulevaisuuden näkymistä ja mahdollisuuksista. Mukana tapahtumassa on ennätysmäärä yrityksiä, yli 400. Edustettuna on entistä enemmän ensimmäistä kertaa mukana olevia pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä merkkejä omilla osastoillaan. Tapahtuma tarjoaa kohtaamisia alan ammattilaisten kesken ja uutuustuotteisiin tutustumista. Kahdella ohjelmalavalla ja Innovaatiotorilla kuullaan päivittäin laadukasta ohjelmaa, joka tukee maatalousyrittämistä ja antaa uusia ideoita liiketoiminnan kehittämiseen. KoneAgria 2023 -näyttely järjestetään 12. – 14.10.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.
Messukeskus

Vuoden herkullisin tapahtuma Viini & Ruoka rantautuu Helsingin Messukeskukseen26.9.2023 10:12:24 EEST | Messukeskus | Tiedote

Viini & Ruoka kokoaa ruoasta ja viinistä kiinnostuneet Helsingin Messukeskukseen 26.-29.10.2023. Suosittu ja odotettu tapahtuma tarjoaa kävijöille runsaasti monipuolista koettavaa, kuten mielenkiintoisia näytteilleasettajia, suosittuja viinitastingeja, inspiroivia kirjailijavieraita sekä muita makunystyröitä hiveleviä kokemuksia. Tapahtumassa kilpaillaan myös Vuoden Kokki -ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen finaalit. Viini & Ruoka järjestetään Messukeskuksessa samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa.
Messukeskus

KONEAGRIA 2023 TARJOAA TÄRKEÄÄ TIETOA MAATALOUSYRITTÄMISESTÄ6.9.2023 14:00:00 EEST | Messukeskus | Tiedote

KoneAgria 2023 on viljelijöiden oma ammattitapahtuma, jossa voi tutustua uusiin koneisiin, laitteisiin ja palveluihin, mutta myös kuulla uusimman tiedon ja kohdata alan asiantuntijoita. Ohjelman teemana on tänä vuonna maatalousyrittämisen veto- ja pitovoima. Alan merkittävät toimijat ovat tehneet upean ohjelman, josta on paljon apua alan yrittäjille. Ohjelman takana on lähes 50 alalla vaikuttavaa yhteisöä, yhdistystä ja yritystä.
Messukeskus

Monikäyttöistä muotoilua monenlaisille persoonille: Vuoden kaunein sormus 2022-kilpailun yleisöäänestys on avattu3.10.2022 07:00:00 EEST | Messukeskus | Tiedote

Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailun finaalin yleisöäänestys on avattu. 15:ttä kertaa järjestettävässä, korusuunnittelijoille suunnatussa kilpailussa etsitään tänä vuonna uutta alkua symboloivaa sormusta. Kilpailun tarkoituksena on edistää suomalaista korusuunnittelua ja tuoda esiin suomalaista kultasepäntaitoa. Voittajasormuksen suunnittelija palkitaan I love me -messujen lahjoittamalla 3 000 euron avustuksella marraskuussa.
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

MTK:n ja S-ryhmän ruokakassivertailu paljastaa suomalaisten ruokaostosten ravitsemus- ja ilmastovaikutukset9.2.2022 12:00:00 EET | Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry | Tiedote

Vertailussa lapsiperheiden ja iäkkäiden ruokakasseista syntyi päästöjä eniten suhteessa ravintoaineiden saantiin – mutta eri syistä. Tuore selvitys vertailee suomalaisten ostamien ruokakassien ravintosisältöä ja hiilipäästöjä: mitä monipuolisempi ruokakassi, sitä varmemmin se on myös ravitsemuksellisesti rikkaampi ja ympäristön kannalta fiksumpi. Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK tilasi selvityksen ympäristölaskentaan erikoistuneelta Envitecpolis Oy:lta. Ruokakassit pohjautuvat S-ryhmän ostodataan.
Pirkanmaan Osuuskauppa

Lähiruokalähettiläs toi kauppoihin sata uutta tuotetta: ”Pirkanmaa on pullan ja panimotuotteiden paratiisi”8.7.2021 07:30:00 EEST | Pirkanmaan Osuuskauppa | Tiedote

Lähiruokalähettiläs Elina Kaukonen sai lokakuun alussa tehtävän: tuo vuonna 2021 sata uutta lähiruokatuotetta Pirkanmaan Osuuskaupan asiakkaiden saataville. Tavoite täyttyi kesällä etuajassa, mutta työ lähituotteiden eteen jatkuu ja alkaa näkyä asiakkaille heinäkuusta lähtien myymälöissä entistä erottuvammin.
Wolfcom

Story leipoi suomalaiset kesäklassikot hapanjuuripizzaksi28.5.2021 09:55:00 EEST | Wolfcom | Tiedote

Ravintola Storyn koronasulun aikana esittelemä hapanjuuripizza nousi nopeasti pizzanystävien uudeksi suosikiksi. Maullaan ja rakenteellaan mainetta saavuttanut artesaanipizzalista saa nyt jatkoa Suomen kesän klassisista mauista. Kotimaisiin 00-jauhoihin leivottu sesonkipizza täytetään Suomen ensimmäisillä uusilla perunoilla, silakalla, hapankaalilla, hävikkitomaattikastikkeella ja helsinkiläisellä akvaviitilla.
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Broileri perunamuusilla ja kasviksilla voitti sushilajitelman ilmasto- ja ravitsemusindeksissä17.11.2020 07:30:00 EET | Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry | Tiedote

Tänään julkaistu selvitys osoittaa, että lautasellamme on paljon ruokaa, joka on sekä ravintoainesisällöltään köyhää, ja jolla on samalla suuret ilmastovaikutukset. Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n Envitecpolis Oy:llä teettämä Ruuan ilmastovaikutukset suhteessa ravitsemukseen -selvitys ei muuta sitä, että kasvipohjaisten tuotteiden ilmastovaikutus on kotieläintuotteita pienempi. Erot ruoka-aineiden välillä kuitenkin tasoittuvat, kun hiilipäästöt suhteutetaan ruuan sisältämään ravitsemukseen.
Jamix Oy

Jamix on taistellut digitaalisesti ruokahävikkiä vastaan jo 30 vuotta21.4.2020 07:55:25 EEST | Jamix Oy | Tiedote

Ruokahävikkiä vastaan taistellaan suurtalouskeittiöissä ja ravintoloissa hartiavoimin, sillä vastuullisuutta ja ruoan hiilijalanjälkeä painotetaan koko ajan enemmän. Toki myös taloudellinen näkökulma painaa – hävikki aiheuttaa mittavia tappioita. 30-vuotisjuhlaansa tänä vuonna viettävän Jamix Oy:n digitaalinen työkalu ammattikeittiöille mahdollistaa sekä raaka-ainetilausten muodostamisen täsmällisesti että ruokalistan hiilijalanjäljen ja ravintoarvojen laskemisen. Yhtiö on kasvanut Suomessa markkinajohtajaksi ja saanut jalansijaa myös kansainvälisesti, etenkin haastavalla Yhdysvaltain markkinalla.
DS Smith

DS Smith ja Tuorekartano suunnittelivat yhdessä pakkauksen, joka vahvistaa brändin rakentamista perunassa15.11.2019 08:00:00 EET | DS Smith | Uutinen

Ekopakkaus vahvistaa brändin rakentamista perunassa Tuorekartanon toimitusjohtaja Kari Kastari on suomalaisen perunan brändilähettiläs. Kirkkaana tavoitteena on kertoa perunan terveellisyydestä ja saada suomalaiset syömään enemmän perunaa. Eikä tässä vielä kaikki: perunan pitää olla myös luontoystävällisesti pakattu ja kuljetettu kuluttajalle. Kastarilla on edessään paljon työsarkaa ja haasteita. Peruna on perinteisesti ollut suomalaisen ruokavalion perusta, mutta sen kulutus on vuosi vuodelta laskenut. Vähähiilihydraattiset ruokatrendit ovat muuttaneet kuluttajien käyttäytymistä suosituissa ruoka-aineissa, mukaan lukien perunan kulutuksessa. Kastari on kuitenkin uskoa täynnä, kuten brändilähettilään kuuluukin olla. Hän kertoo, ettei voisi nauttia yrittäjyydestä ilman haasteita ja uskoo lujasti, että tilanne vielä muuttuu, kuten on muuttunutkin viimeisen kahden vuoden aikana, kun kuluttajien tietoisuus perunasta lisääntyy. ”On yleisesti uskottu, että peruna ei ole terveellinen. Uusimma
  • 1
  • 2
  • Viimeinen
  • >>
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye