1622 HakutuloksetSuomalainen ruoka

Idea Group

Toimiva sähköjärjestelmä on tärkeä osa maatilojen kannattavuutta ja turvallisuutta9.7.2025 08:06:57 EEST | Idea Group | Tiedote

Maatilat ovat yhä riippuvaisempia sähköstä, ja sähkönjakelun katkeamattomuus on monella tilalla kriittistä. Aurinkovoima ja omat akustot vähentävät riippuvuutta ulkopuolisista sähköntoimittajista ja samalla ne tasaavat sähkön jatkossakin heiluvaa hintaa. Osa toimivaa sähköjärjestelmää on myös turvallisuus, sillä arvioiden mukaan 30–50 prosenttia maatilojen tulipaloista aiheutuu sähkölaitteista. Tämä korostuu kesän lopussa, kun viljoja aletaan kuivattaa.
Oy Snellman Ab

Snellmanille harvinainen väritavaramerkki – vihreä, jonka lähes kaikki suomalaiset tunnistavat7.7.2025 09:00:00 EEST | Oy Snellman Ab | Tiedote

Oy Snellman Ab:n tunnusomaiselle tummanvihreälle brändivärille on myönnetty Suomessa ja Euroopassa harvinainen väritavaramerkki. Väri on ollut keskeinen osa Snellmanin visuaalista identiteettiä jo lähes 30 vuoden ajan. Patentti- ja rekisterihallitus on rekisteröinyt värin laajasti Snellmanin käyttöön erilaisille lihatuotteille, johtuen värin vakiintuneesta asemasta ja erottuvuudesta markkinoilla.

Pincho Nation avaa ensimmäisen ravintolansa Tampereella syksyllä7.7.2025 07:12:00 EEST | Pincho Nation Finland Oy | Tiedote

Pohjoismaiden suosituimpiin ravintolaketjuihin kuuluva Pincho Nation avaa ensi syksynä uuden ravintolan Tampereen Kauppakadulle. Ketju tuo Tampereelle omaleimaisen konseptinsa, johon kuuluvat pikkuannokset eri puolilta maailmaa sekä värikkäät "karkkijuomat". Uusi ravintola työllistää noin 25 henkilöä. Avaus on osa ketjun tavoitetta avata Suomeen 10 franchising-ravintolaa kolmen vuoden aikana.
Restel Oy

Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoiminnan Juttutuvassa ja Meripaviljongissa1.7.2025 09:00:00 EEST | Restel Oy | Tiedote

Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat vahvistaa asemaansa Helsingin ravintolakentässä aloittamalla operoinnin kahdessa tunnetussa ravintolassa. 1.7.2025 alkaen. Food&Events Tapahtumaravintolat ottaa vastuulleen legendaarisen Juttutuvan ja ainutlaatuisen, merellisen Meripaviljongin toiminnan. Ravintola Meripaviljonki avautuu asiakkaille keskiviikkona 2.7. ja ravintola Juttutupa perjantaina 4.7.2025. Kyseessä on ensimmäinen vaihe Food&Events Tapahtumaravintoloiden toiminnan laajentumisessa osaksi Paasitornin ravintolakokonaisuutta. Samaan aikaan Restel ottaa operoinnin haltuunsa talon tilausravintoloissa Paasiravintolassa ja Paasin Kellarissa, ja myöhemmin tänä vuonna myös ravintola Graniittilinnassa. Juttutupa on jo yli vuosisadan ajan ollut olennainen osa Helsingin kulttuurielämää ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Se on ollut tunnettu paitsi historiastaan myös legendaarisista musiikkiklubi-illoistaan, jotka jatkuvat tulevaisuudessakin uudistumisen rinnalla. Meripaviljonki taas tar
Business Finland

Nettihaut paljastavat: sauna, järvet ja yötön yö kiinnostavat kesämatkailijoita26.6.2025 07:44:30 EEST | Business Finland | Tiedote

Suomen kesä tunnetaan ainutlaatuisista luontoelämyksistään kuten tuhansista järvistään ja keskiyön auringon paisteesta. Internetin hakukonedataan perustuvan tiedon mukaan luontoon liittyvien mielikuvien rinnalla kulttuuriin ja urbaaniin elämään liittyvät aiheet sekä kaupunkien tarjonta kiinnostaa yhä useampaa ulkomaista matkailijaa. Suomen tarjonnan tunteminen avaa paremmat mahdollisuudet saada matkailijat houkuteltua kesäiseen Suomeen.
Osuuskauppa Arina

Rukan Break Sokos Hotellin suunnitelmat etenevät Kuusamossa – rakentaminen käynnistyy syksyllä 202525.6.2025 13:59:57 EEST | Osuuskauppa Arina | Tiedote

Uuden Break Sokos Hotellin rakentamissuunnitelmat etenevät sujuvassa yhteistyössä Kuusamon kaupungin kanssa. Arinan tavoitteena on luoda Rukalle upea hotelli-, ravintola- ja kahvilakokonaisuus, joka tulee täyttämään kaupungin tavoitteet, tulevien asiakkaiden toiveet sekä liiketoiminnalliset edellytykset. Hotellin suunnittelussa korostuvat Kuusamon kaunis luonto ja Rukan elämyksellisyys.
Jyväskylän yliopisto

Biopankkitutkimuksessa kartoitettiin tyypin 2 diabetesta sairastavien elämäntapoja19.6.2025 07:00:00 EEST | Jyväskylän yliopisto | Tiedote

Jyväskylän yliopiston ja Keski-Suomen Biopankin yhteistyötutkimuksessa kerättiin tietoa tyypin 2 diabeetikoiden elämäntavoista. Elämäntapakysely lähetettiin 1580 keskisuomalaiselle tyypin 2 diabeetikolle maalis-toukokuussa ja siihen vastasi 515 henkilöä. Jokaisen kyselyyn vastanneen panos on merkittävä ja korvaamaton apu tutkimukselle. Tutkimusryhmä esittää lämpimät kiitoksensa kaikille tutkimukseen osallistuneille.
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Juhannuksen grillipöydän sankarit tulevat läheltä – Suomen lippu pakkauksessa ei kuitenkaan takaa tuotteen kotimaisuutta18.6.2025 11:26:54 EEST | Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry | Tiedote

Kesä ja juhannus tuovat ruokapöytään kotimaisia herkkuja: uusia perunoita, mansikoita, grillilihaa, tuoreita vihanneksia ja erilaisia juustoja. Kotimaiset tuotteet eivät ole ainoastaan herkullisia, vaan myös turvallinen ja vastuullinen valinta. Mistä sitten tietää, mikä on oikeasti suomalaista?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye