Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Itäkadun perhekeskukselle suunnitellaan uusia tiloja Tallinnanaukiolle – myös Itiksen Symppis saisi tilat Turunlinnantien puolelta25.11.2024 08:32:55 EET | Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimialaTiedote

Helsingin kaupunki suunnittelee uusia tiloja Itäkadun perhekeskukselle ja Itiksen Symppikselle Tallinannanaukiolla osoitteessa Turunlinnantie 12 sijaitsevaan toimistotaloon. Palvelut sijaisisivat eri kerroksissa ja niihin kuljetaan eri puolelta rakennusta. Perhekeskukseen on käynti Tallinnanaukion puolella ja Symppikseen Turunlinnantien puolella katutasossa. Palvelujen asiakastilat eivät olisi yhteydessä toisiinsa.

Jukolan Juuston Aito Cheddar Vintage ja Valio Viola® maustamaton tuorejuusto laktoositon ovat Suomen parhaat juustot 202425.11.2024 08:32:02 EET | Ruokatieto Yhdistys ryTiedote

Jukolan Juuston Aito Cheddar Vintage ja Valio Viola® maustamaton tuorejuusto laktoositon on valittu Suomen parhaiksi juustoiksi 2024. Valtakunnallisen laatuarvioinnin järjestivät Suomen Juustonvalmistajain Yhdistys, Suomen Pienjuustolayhdistys ja Juustonvalmistajain säätiö. Kilpailuun osallistui lähes 100 suomalaista juustoa. Juustoja arvioitiin 15 kilpailusarjassa ja sarjojen voittajista valittiin vielä paras kypsytetty juusto ja tuorejuusto.

Tillsyn över plockning av vilda bär: sätten att ordna plockningen var mångsidigare än tidigare25.11.2024 08:00:00 EET | Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketPressmeddelande

Arbetarskyddsmyndigheten övervakade åter plockningen av vilda bär under plockningsperioden 2024. Enligt tillsynsobservationerna var både organiseringen av plockningen och plockarnas bakgrund mera varierande än under de tre föregående åren. Nya företag och plockare hade tillkommit för att organisera plockningen. Många av de utländska plockare som träffades vid inspektionen bodde redan i Finland.

Enforcement of wild berry picking: the methods of organising picking were more diverse than before25.11.2024 08:00:00 EET | Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketPress release

The occupational safety and health authority again enforced the picking of wild berries during the 2024 picking season. According to the enforcement observations, both the organisation of picking and the background of pickers were more diverse than in the previous three years. New companies and pickers had come to organise the extraction. Many of the foreign pickers encountered during the inspection already lived in Finland prior to the work.
Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Luonnonmarjanpoiminnan valvonta: poiminnan järjestämisen tavat olivat aiempaa moninaisemmat25.11.2024 08:00:00 EET | Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketTiedote

Työsuojeluviranomainen valvoi jälleen luonnonmarjanpoimintaa keruukaudella 2024. Valvontahavaintojen mukaan sekä poiminnan organisointi että poimijoiden taustat olivat edellistä kolmea vuotta monipuolisemmat. Poimintaa organisoimaan oli tullut uusia yrityksiä ja poimijoita. Tarkastuksella kohdatuista ulkomaisista poimijoista moni asui Suomessa jo valmiiksi.
Messukeskus

I love me 2024 kutsuu juhlistamaan kaamosta ja nauttimaan hyvinvoinnista – mukana alan suunnannäyttäjät25.11.2024 08:00:00 EET | MessukeskusTiedote

Ilmiöksi kasvaneen I love me:n ovet avautuvat perjantaina. Luvassa on kaamosajan juhlistamista ja tutustumista hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin nouseviin ilmiöihin kymmenien tuhansien kävijöiden voimin. Kolmen päivän aikana voi treenata ja kokeilla uusia liikuntalajeja, osallistua työpajoihin, inspiroitua puheenvuoroista ja keskusteluista sekä kohtaamisten ilosta. Pohjois-Euroopan suurin ja energisin hyvinvointitapahtuma täyttää Helsingin Messukeskuksen 29.11.–1.12.2024.

Suomen parhaat juustot on valittu ja Jukolan Juuston Aito Cheddar Vintage on Suomen paras kypsytetty juusto25.11.2024 07:52:30 EET | Jukolan Juusto OyUutinen

Valtakunnallisen juustojen laatukilpailun tulokset julkistettiin lauantaina Kirja, Ruoka ja Viini -messuilla pidetyssä Juustonäyttelyssä Jyväskylässä. Parhaaksi kypsytetyksi juustoksi sijoittui Jukolan Juusto Oy:n valmistama Aito Cheddar Vintage. Juustoa makua luonnehdittiin puhtaan voimakkaaksi cheddarin mauksi, johon kiteet tuovat mukavaa rouskuvuutta. Juustoon on käytetty lehmän maitoa.

Keskuskauppakamari: Pysyvä oleskelulupa ulotettava ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille25.11.2024 06:54:00 EET | KeskuskauppakamariTiedote

Nykyinen sisäministeriön valmistelema lakiesitys heikentää sellaisenaan ammattikorkeakoulujen vetovoimaa kansainvälisten opiskelijoiden silmissä. “Ei ole kohtuutonta vaatia, että oleskelulupaa koskevissa käytännöissä ammattikoulu- ja yliopisto-opiskelijat olisivat samalla viivalla” toteaa Keskuskauppakamarin johtava asiantuntija Suvi Pulkkinen.
Suomen Purjehdus ja Veneily ry

SPV:n Vuoden valinnat on julkaistu - Savonlinnan Pursiseura on vuoden seura24.11.2024 17:38:45 EET | Suomen Purjehdus ja Veneily ryTiedote

Perinteiset Vuoden valinnat julkistettiin lauantaina 23. marraskuuta Suomen Purjehdus ja Veneilyn kaudenpäätösjuhlassa. Vuoden seuraksi valittiin Savonlinnan Pursiseura, joka on tehnyt vaikuttavaa työtä lasten liikunnan edistämiseksi. Seura onnistui integroimaan vesillä liikkumisen osaksi paikallista opetussuunnitelmaa yhteistyössä kunnan sivistystoimen kanssa. Tämä työ toi runsaasti lapsia harjoittelemaan seuran tukikohtaan, ja osa heistä jatkoi harrastusta juniorileireillä. Seuran “Vilskettä vesille” -konsepti tukee nuorten harrastuksen jatkuvuutta myös tulevaisuudessa. Tapahtumassa palkittiin lisäksi useita seura-aktiiveja, urheilijoita, seuroja ja luokkaliittoja. Suomen Purjehdus ja Veneily julkaisee kaikki Vuoden Valinnat joulukalenterin muodossa Facebook-sivuillaan. Suuret kiitokset ja lämpimät onnittelut kaikille palkituille! Lista palkituista henkilöistä ja organisaatioista löytyy alta. Julkaisuvapaat kuvat viestintäkäyttöön ovat saatavilla SPV:n kuvapankissa.Årets val 2024: Sa
Suomen Purjehdus ja Veneily ry

Mats Welinistä SPV:n puheenjohtaja24.11.2024 17:30:50 EET | Suomen Purjehdus ja Veneily ryTiedote

Suomen Purjehdus ja Veneilyn uudeksi puheenjohtajaksi valittiin koulutustoimikunnan puheenjohtajana toiminut Mats Welin (NJK, BSS). Hallituksessa jatkavat seuraavalle kaudelle Ville Valtonen (Valmennus- ja huippukilpapurjehdustoimikunta) ja Jouni Mykkänen (Viestintä- ja markkinointitoimikunta). Uusina hallituksen jäseninä valittiin Petri Eväsoja (Koulutustoimikunta), Tom Holmroos (Veneilyturvallisuustoimikunta) ja Mikaela Dunderfeldt (Nopeuskilpaveneilytoimikunta). Lämpimät kiitokset Jan Janssonille kuudesta puheenjohtajavuodesta ja onnittelut Mats Welinille! ”SPV:n hallituksen jäsenenä olen pannut merkille, että jäsenseuroissa toivotaan SPV:ltä enemmän, kuin mitä se tällä hetkellä tarjoaa. Minulla on aikaa, kokemusta ja hihat käärittynä tähän työhön. SPV:n toiminnan keskiössä tulee olla jäsenseurat. Palveluja suunniteltaessa ja toteutettaessa on otettava huomioon jäsenseurojen erilaisuus. Kaikilla meillä on kuitenkin sama visio. SPV:n nykyinen strategia on hyvä. Se vain kaipaa toimeen
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye