HT Enerco Oy

HT Enerco Oy ostaa oikeudet Nokka-tuotteisiin

Jaa
HT Enerco Oy on ostanut Nokka-tuotteiden kaikki oikeudet Nokka Europe Oy:n konkurssipesältä. Nokka-tuotteisiin kuuluu kattava valikoima traktori- ja mönkijäsovitteisia metsäkuormaimia ja -vaunuja, erilaisia kouria sekä näihin liittyviä lisävarusteita. Korkeasta laadustaan ja suorituskyvystään tunnettuja Nokka-tuotteita myydään laajan jälleenmyyntiverkoston kautta koko Euroopassa.

Nokka-tuotteiden verkkokauppa, huolto ja varaosamyynti jatkavat asiakaspalvelua muuttumattomin yhteystiedoin.

HT Enerco jatkaa Nokka-tuotteiden myyntiä, tuotekehitystä sekä niihin liittyvää huolto- ja varaosaliike­toimintaa niiden parissa pitkään toimineen Lassi Pesosen ja tiimin toimesta. Verkkokauppa avautuu lähiaikoina.

Nokka-tuotteet valmistaa jatkossa HT Enercon sopimusvalmistaja HT Laser Oy yhdessä laajan yhteis­työ­verkostonsa kanssa. HT Laser on yksi Suomen suurimpia metalliteollisuutta palvelevia komponentti- ja kokoonpanotoimittajia, ja sillä on samaa omistuspohjaa kuin HT Enercolla. Moderneihin ja tehokkaisiin tuotantomenetelmiin panostavan HT Laserin palveluihin ovat jo vuosia luottaneet monet alojensa johtavat teknologiayhtiöt.

HT Enerco on yhteydessä jälleenmyyjiin ja Nokka-tuotteita tilanneisiin asiakkaisiin varmistaakseen laite- ja varaosatoimitusten häiriöttömän jatkumisen.

”Olemme tyytyväisiä voidessamme jatkaa Nokka-tuotteiden tarinaa HT-yhtiöiden puitteissa. Olen itse tutustunut Nokka-tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin jo toimiessani Nokka-Yhtiöiden Tume Oy:n toimitusjohtajana ennen yrittäjäksi ryhtymistäni. Nokka-tuotteiden sitoutuneet käyttäjät, uudet asiakkaat ja jälleenmyyjät kaikissa maissa voivat jatkossakin luottaa siihen, että kehitämme tuotteita ja niihin liittyviä palveluita samoilla tinkimättömillä periaatteilla, joista Nokka-tuotteiden laadukas maine on syntynyt”, kertoo HT Enercon ja HT Laserin perustaja ja omistaja Hannu Teiskonen.


Avainsanat

Yhteyshenkilöt

www.nokka.fi


Nokka-tuotteet
Lassi Pesonen
p. +358 (0)44 7624 506; lassi.pesonen@nokka.fi


Nokka-tuotteet; varaosamyynti, tekninen tuki ja jälkimarkkinointi
Sauli Paananen
p. +358 (0)44 7624 539; varaosat@nokka.fi


HT Enerco Oy
Hannu Teiskonen
p. +358 (0)40 5036 378

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HT Enerco Oy
Hiilitie 1
42700 Keuruu

http://www.htenerco.fi

Nokka-tuotteet. Nokka-kuormaimia ja metsäperävaunuja on valmistettu vuodesta 1979 alkaen kymmeniätuhansia kappaleita maailmanlaajuisille markkinoille. Kuormainmallisto koostuu mönkijäsovitteisista 1,0 tm kuormaimista alkaen aina suurimpaan traktorisovitteiseen 6,3 tm malliin asti. Kuormainten mallista riippuen ulottuvuudet ovat 4,2–8,4 metriä. Metsäperävaunumallistoon kuuluvat 1- ja 2-palkkiset mallit aina 13 tonnin kantavuuteen saakka. Nokka-tuotteiden korkeasta laadusta ja luotettavuudesta kertovat sitoutuneet asiakkaamme, jotka ovat vuosien aikana päätyneet valitsemaan aina uuden Nokan – useita kertoja. 

HT Enerco Oy on vuonna 2000 perustettu bioenergialämpölaitteiden valmistaja tuotteinaan Tulimax-bioenergiakattilat 15-1 000 kW, Velmax-pellettipolttimet 15-40 kW, Tulimax-siilot ja muut oheistuotteet. HT Enerco on perheomisteinen yritys ja sen kotipaikka on Keuruu.

HT Laser Oy on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuuden joustavasti palveleva kumppani. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 60 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista kahdeksassa tuotantoyksikössämme. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HT Enerco Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye