Ravintola Ultimalle Pro 2020 Innovaatio -palkinto
Ultiman suurin vahvuus on ainutkertaisuus. Uudet ruoantuotannon tavat kiinnostavat asiakkaita. Esimerkkejä näistä ovat yrteille rakennettu hydroponinen kasvatusjärjestelmä, sienten kasvatus, hyönteisruoka, levän tuotanto ja ilmaperunat. Edellä mainittuihin ei pääse tutustumaan missään muussa ravintolassa yhtä laajasti, kuin Ultimassa.
Ruoan tulevaisuutta tärkeämpää asiaa ei ole; Ultima on kestävän ruoan käyttöliittymä, joka on tarkoitettu kaikille, joka puhuttaa ja muuttaa tapaamme kohdata ruoka. Ultiman perustajat Henri Alén ja Tommi Tuominen toivovat, että huippukokit ottaisivat enemmän vastuuta siitä, mitä tarjoavat, ja ennen kaikkea miksi tarjoavat. Hyvä maku ei enää yksistään riitä.
Tekijät Ultiman taustalla
Ultiman keittiöpäälliköt Henri Alén ja Tommi Tuominen ovat Suomen arvostetuimpia kokkeja. Ennen Ultimaa he kohottivat suomalaisen perinneruoan uusiin korkeuksiin ravintola Finnjävelissä. Aiemmin he ovat kokanneet yhdessä myös Helsingin klassikkoravintoloissa Savoyssa ja Palacessa.
Henri Alén on Muru-Dining-ravintolayhtiön perustaja ja osakas. Alén on myös tunnettu tv-kokki ja ruokakeskustelija.
Tommi Tuominen luotsaa ravintola Demoa sekä Finnjäveliä.
PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.
PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne. Etsimme osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuyksilöitä, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto.
Yhteyshenkilöt
Lisätietoja antaa:
Ravintolatoimenjohtaja
Philipp Westerling
gsm. 050 345 2215
philipp@finnjavel.fi
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Finnjävel / Finnish Food Boys
Finnjäveliltä ainutlaatuinen palvelu poikkeusaikaan: Ruoan ja hengen liitto – tilausten mukana saa käyttöoikeuden Academy of Brainin verkkovalmennuksiin31.3.2020 10:08:19 EEST | Tiedote
Ravintolasalien sulkeuduttua Finnjävelin ja sisarravintola Ultiman henkilökunta valmistaa ja toimittaa perinneruokia, illallisaineksia ja hengen ravintoa pääkaupunkiseudulla niillekin alueille, joilla ruokalähettipalvelut eivät vielä toimi. Noutoruokaa voi hakea Finnjävelistä Ainonkatu 3:sta Töölöstä.
Ravintola Finnjävel tekee comebackin kansainvälisesti palkitun kokin johdolla12.9.2019 10:00:00 EEST | Tiedote
Ravintola Finnjävel avaa ovensa uusitulla konseptilla Taidehallin tiloissa lokakuussa. Ravintolan keittiömestarina aloittaa Ismo Sipeläinen, joka sijoittui neljänneksi maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa Bocuse d’Or:ssa viime keväänä Lyonissa. Sijoitus on Suomen kaikkien aikojen paras. Sipeläinen on aiemmin työskennellyt keittiömestarina Finnjävelissä.