Kansallisoopperan ja -baletin ravintolapalvelut tuottaa Restel elokuusta 2021 alkaen

Kansallisoopperan ja -baletin ravintolapalvelut siirtyvät Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat -ketjun toteutettavaksi 1.8.2021 lähtien. Sopimus allekirjoitettiin 17.12.2020. Kilpailutus käsitti ooppera- ja balettiesitysten väliaikatarjoilut, henkilöstöravintola- ja kahvilapalvelut sekä edustus- ja kokoustarjoilut ja mahdolliset muut oopperatalossa tarvittavat ravintolapalvelut kuten sidosryhmä- ja vuokratilaisuudet.
Restelin tarjouksen laatupisteet olivat korkeat ja kokonaispistemäärä suurin. Kilpailutuksen laatuvertailu koostui muun muassa palveluinnovaatioista, toimintakonseptin soveltuvuudesta, laadunhallinnasta sekä henkilöstö- ja markkinointiresursseista. Voittaneessa tarjouksessa korostuivat vastuullisuus ja elämyksellisyys.
Kattavia ravintolapalveluita oopperan ja baletin ystäville sekä henkilökunnalle
Ruokailu on merkittävä osa esityselämystä ja tärkeä tekijä henkilöstön työhyvinvoinnissa. Uusi kumppanuus huolehtii molemmista.
"Tarjoamme vierailijoille vastuullisesti tuotettuja palveluita, jotka ovat osa oopperassa tai baletissa käymisen kokonaiselämystä, henkilöstöä ja sidosryhmiä unohtamatta. Ravintolapalvelut pystytään mukauttamaan joustavasti eri kohderyhmien ja tapahtumien mukaan”, Food&Events Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Kristian Helanne toteaa.
”Ooppera- ja balettiesitykset ovat myös sosiaalisia elämyksiä yhdessä läheisten ja ystävien kanssa. Esityksen kruunaavat herkulliset ja monipuoliset tarjoilut, joita lähdemme nyt yhdessä Restelin kanssa kaudelle 2021 ̶ 2022 suunnittelemaan”, Kansallisoopperan ja -baletin viestintäjohtaja Liisa Riekki kertoo.
Restelin kondiittorit tarjoavat makoisan ensiesityksen
Restel tuo tarjolle kattavien ravintolapalveluiden tuottamisen yhteydessä oopperataloon kondiittorin ja hänen mukanaan uutuusleivoksen, jossa luovuus ja paikallishistoria löytävät toisensa herkullisesti. Uuden esityskauden ja yhteistyön alkua juhlistetaan keväällä järjestämällä leivokselle nimikilpailu. Syksystä alkaen kondiittori valmistaa makeat leivonnaiset paikan päällä oopperatalossa
Ny Nordisk Mat Ambassadorina ja Food&Events Culinary Academyn keittiöpäällikkönä toimiva Kim Palhus kuvailee uutta leivosta seuraavasti: “Suussa sulava kokonaisuus; Töölönlahden omenapuiden sadosta, hienostuneesta Amaretto-likööristä ja suklaasta koottu kupolimainen leivos on nautinto niin maku- kuin näköaistille. Makeus tulee sokerista, sijaitseehan Oopperatalo entisen sokeritehtaan tontilla. Muotokieli puolestaan on saanut inspiraationsa rakennuksen edessä olevasta aukiosta ja rakennuksen lasikaarista.”
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätiedot:
Ketjujohtaja Kristian Helanne
Restel Ravintolat Oy
Food&Events Tapahtumaravintolat
Puh. 040 831 8300
Viestintäjohtaja Liisa Riekki
Suomen kansallisooppera ja -baletti
Puh. 040 510 7336
Kuvat

Linkit
Tietoja julkaisijasta
Food&Events Tapahtumaravintolat
Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta.
Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalolla.
Restel Oy
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restel ja Neste aloittavat yhteistyön osassa Suomen liikenneasemaverkostoa4.3.2025 11:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Neste Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee ravintola- myymälä- ja autoilupalvelujen tarjoamista osalla Neste- asemia. Restelillä on jo kokemusta liikenneasemien ravintolapalveluista, joten uusi yhteistyö on erinomainen lisä konsernin ravintolavalikoimaan.
Casino Helsingin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille27.2.2025 09:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen Casino Helsingin ravintolapalveluista. Restelin tavoitteena on kehittää kasinon ravintolapalveluita ja varmistaa, että asiakkaat saavat siellä unohtumattomia elämyksiä myös tulevaisuudessa.
Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille16.1.2025 09:45:00 EET | Tiedote
Restel on voittanut kilpailutuksen Helsinki Congress Paasitornin ravintolatoiminnan toteuttamisesta. Restelin innovatiivisuus sekä vahva kokemus ja näytöt tapahtumatalojen ravintolatoimintojen toteuttajana olivat kilpailutuksessa ratkaisevia tekijöitä.
Restel Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu30.9.2024 13:00:00 EEST | Tiedote
Ravintolayhtiö Restel Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu Mikael Backmanin päätettyä jäädä pois yhtiön johdosta. Restel Oy:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi yhtiön hallituksen jäsen eMBA Sari Saaren. Saari aloittaa Restel-konsernin johdossa 1.1.2025. Tällä hetkellä Saari toimii Touhula päiväkodit Oy:n toimitusjohtajana.
Rax avaa uuden ravintolan Rukalle!3.9.2024 07:00:00 EEST | Tiedote
Uusi RAX Pizzabuffet avautuu Rukalle vuoden 2024 loppupuolella palvelemaan talvisesongin asiakkaita.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme