Snellmanin uusi maksapasteijapakkaus auttaa vähentämään ruokahävikkiä
Ruokahävikin vähentäminen on yksi parhaista keinoista vähentää ruuan vaikutuksia ilmastoon ja ympäristöön. Ruokahävikki on asia, johon meistä jokainen voi vaikuttaa. Tässä Snellman haluaa toimia kuluttajan apuna.
– Haluamme tehdä vastuullisemmista valinnoista ihmisille helppoa. Tarjoamalla parempia elintarvikepakkauksia voimme vaikuttaa ruokahävikin vähentämiseen kotona. Kehittämällä oivaltavia pakkauksia hävikki vähenee automaattisesti ilman, että sitä tarvitsee juuri miettiä, sanoo Snellmanin markkinointi- ja viestintäjohtaja Tommi Fors.
Lihaliemestä parempi maku
Pakkausuudistuksen yhteydessä maksapasteijoiden makua on parannettu lihaliemellä. Uudistettu tuote on nyt myös täysin maidoton. Lihaliemellä on osuus myös hävikin vähentämisessä.
- Hyödynnämme liemen valmistukseen lihaleikkuusta yli jääviä luita ja keitämme niistä itse lihaliemen. Maukkaan liemen perustana ovat liha, luut ja aidot mausteet, tuoteryhmäpäällikkö Johanna Salo kertoo.
Luiden hyödyntämistä varten Snellman investoi viime vuonna liemitehtaaseen, joka toimii biokaasulla, kuten koko Snellmanin tehdas Pietarsaaressa.
Uudistetut maksapasteijat:
- Maksapasteija 2 x 75 g
- Maalaismaksapasteija 2 x 75 g
- Ruohosipulimaksapasteija 2 x 75 g
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätietoja:
Tommi Fors, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Snellmanin Lihanjalostus Oy
044-7966513, tommi.fors@snellman.fi
Kuvat
Liitteet
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Snellmanin Lihajalostus Oy on pietarsaarelainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia liha-, leikkele- ja makkaratuotteita jo 70 vuotta. Yhtiöllä on tinkimättömät periaatteet valmistaa tuotteita, joissa lihapitoisuus on korkea eikä turhia lisäaineita käytetä. Pietarsaaren tehtaalla työskentelee noin 900 henkilöä. Snellmanin Lihanjalostus Oy kuuluu elintarvikealan Snellman-konserniin.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Oy Snellmanin Lihanjalostus Ab
Drömmen blev verklighet – Snellman lanserar finsk lufttorkad skinka27.8.2024 09:34:14 EEST | Nyheter
Finländarna har länge kunnat njuta av lufttorkade skinkor, men utbudet i butiken har främst utgjorts av importerade produkter. Fast vem har sagt att lufttorkad skinka måste komma från Parma? Nu kommer den från Jakobstad.
Unelmasta totta – Snellman lanseeraa suomalaisen ilmakuivatun kinkun27.8.2024 09:34:14 EEST | Uutinen
Suomessa ilmakuivattuja kinkkuja on löytynyt kaupan hyllystä jo pitkään, mutta laadukkaimman tarjonnan ovat muodostaneet tuontituotteet. Vaan kuka sanoi, että ilmakuivattujen kinkkujen pitää tulla Parmasta? Nyt ne tulevat Pietarsaaresta.
Utfodringen av Snellmans Lantgris fri från soja4.7.2024 08:00:00 EEST | Pressmeddelande
Utfodringskonceptet för gödsvinen i Snellmans lantgriskedja blir sojafritt inkommande höst. Arbetet för att minska användningen av soja har pågått i närmare tio år. Målet är allt bättre köttkvalitet och ett minskat behov av importerad soja. Den sojafria utfodringen av gödsvin är följande steg på vägen mot en fullständigt sojafri griskedja.
Snellmanin Maatiaispossun ruokinta soijattomaksi4.7.2024 08:00:00 EEST | Tiedote
Snellmanin Maatiaispossu-ketjussa lihasikojen ruokintamalli muuttuu soijattomaksi syksystä lähtien. Soijan käytön vähentämiseksi on työskennelty jo kymmenisen vuotta. Tavoitteena on parempi lihan laatu ja ulkomailta tuodusta soijasta luopuminen kokonaan. Soijaton lihasian kasvatus on seuraava askel kohti Snellmanin tavoitetta, soijasta riippumatonta sianlihan tuotantoa.
Undersökning bekräftar: Snellmans medvurst är ren11.4.2024 12:00:00 EEST | Pressmeddelande
På grund av hepatit E-virusdebatten som har dykt upp de senaste veckorna har Snellmans Köttförädling Ab ännu på eget initiativ låtit undersöka köttet som används som råvara för produktionen av medvurst. Prover som undersökts vid det oberoende Eurofins Scientific Finland Oy-laboratoriet har visat sig vara fullständigt rena.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme