Ravintola Muru

ESPOO SAA UUDEN TUNNELMALLISEN RAVINTOLAN – VILLA LILLA AUKEAA PÄÄSIÄISEN JÄLKEEN LEPPÄVAARAAN

Jaa
Legendaarisen ravintola Murun uusi Villa Lilla tarjoaa espoolaisille herkullista ruokaa, loistavia viinejä ja lämpimän ystävällistä palvelua kupariseppä Hätisen satavuotiaan huvilan ainutlaatuisessa miljöössä.

Espooseen aukeaa pääsiäisenä uusi ja Espoossa myös uudenlainen ravintola. Leppävaarassa, tarkemmin sanoen Vallikallion alueella sijaitseva Villa Lilla on supersuositun helsinkiläisen ravintola Murun omistajien uusi hanke.

”Haluamme tarjota ruokaa, joka meistä on hyvää, ja viinejä, joista itse pidämme, lämpimällä ja ystävällisellä tavalla, josta vieraamme tykkäävät”, ravintoloitsija Samuil Angelov kuvaa Villa Lillan perusideaa.

”Ajatus on, että Villa Lillasta saa ruokaa, jota ei itse tule kotona tehdyksi mutta joka maistuu koko perheelle vauvasta vaariin.”

Ravintola tarjoaa maanantaista perjantaihin lounasta. Lauantaisin on tarjolla brunssi, ja torstaista lauantaihin Villa Lillaan pääsee myös illalliselle. Tarkoitus on avata pääsiäisen jälkeen.

Angelovin mukaan Muru haluaa tuoda Helsingin keskustasta tuttujen ravintoloitsijavetoisten erinomaista ruokaa tarjoavien bistrojen makuja ja henkeä muuallekin kuin aivan pääkaupungin ytimeen. Kun Leppävaarasta vielä löytyi hieno tila ravintolalle, päätös oli helppo tehdä.

”Talon nimi on alun pitäen ollut Villa Ylänne. Sen on rakennuttanut kupariseppä Mauno Hätinen itselleen vähän yli sata vuotta sitten. Perimätiedon mukaan Hätinen oli Helsingin rautatieaseman kattoa tehdessään tutustunut arkkitehti Eliel Saariseen, joka sitten olisi suunnitellut Hätiselle huvilan Leppävaaraan. Virallista varmuutta tästä ei kuitenkaan ole, mutta Saarisen suosima kansallisromanttinen tyyli on hyvin esillä huvilassakin”, Angelov kertoo.

Osoitteessa Laturinkuja 10 sijaitsevassa rakennuksessa on aiemmin toiminut Peroba Cafe, joten paikka on ravintolanakin tuttu jo ainakin leppävaaralaisille.

Murulaisille Villa Lillan avaaminen on uusi aluevaltaus, sillä yhtiön aiemmat ravintolat sijaitsevat Helsingissä.

”Joku ehkä kysyy, olemmeko hulluja, kun avaamme ravintolan korona-aikana. Meillä on Murussa sellainen henki, että ennemmin kannattaa tehdä kuin olla tekemättä. Nyt on ihan yhtä hyvä tai huono aika avata uusi paikka kuin joskus muulloin”, Angelov toteaa.

Samuil Angelov sekä Henri Alén ja Timo Linnamäki omistavat ennestään ravintolat Murun ja Pastiksen, Sue-Ellenin, Fiasco? by Ultiman ja Muru Winesin. 

Kolmikko on myös pääomistajina  ravintola Finnjävelissä sekä Muru Babyssä.

 

www.villalilla.fi

www.dining.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Ravintola Muru
Ravintola Muru
Fredrikinkatu 41
00120 Helsinki

http://murudining.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ravintola Muru

Murun Viinibaarin Viinikauppa aukeaa: Upeita makuelämyksiä ja ekslusiivisia viinejä7.6.2024 16:09:34 EEST | Tiedote

Helsinki saa uuden, odotetun lisäyksen viinikauppojensa joukkoon ensi viikolla, kun Murun Viinibaari avaa 8% viinien viinikaupan. Helsingissä täysin ainutlaatuinen viinibaarin ja viinikaupan yhdistelmä tarjoaa huippuluokan viinikokemuksia. Tämä uusi lisäys antaa viininystäville ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia laadukkaista viineistä sekä paikan päällä että kotona.

Prego Booking varausjärjestelmän sijoituskierros ylitti odotukset22.6.2023 12:13:55 EEST | Tiedote

Prego Booking keräsi 385 000 Euron rahoituksen varausjärjestelmän kehittämiseen preseed kierroksella. Mukaan sijoittajiksi tulee joukko tunnettuja nimiä, kuten pelialalla vaikuttavat Pietari Päivänen ja Kalle Hiitola Nuard Ventures Oy:n kautta, Framerysta tuttu Samu Hällfors, Petri Väyrynen, Jarkko Forsberg sekä V&N investment group. Prego Booking on kotimainen IT-alan startup-yritys, joka kehittää täysin uudenlaista SaaS-pohjaista varausjärjestelmää ravintola-alalle. Toimitusjohtaja Veronica Torkkomäki kommentoi onnistunutta sijoituskierrosta: ”On upeaa huomata, kuinka pitkälle olemme jo päässeet vain kahdessa vuodessa. Tuote on kehitetty markkinoiden tarpeeseen ja tämän sijoituskierroksen avulla saamme nyt kunnolla vauhtia kasvuun. Teemme asioita hyvin eri tavalla kuin muut toimijat, ja tätä on selkeästi kaivattu alalla, niin ravintoloitsijoiden kuin loppuasiakkaidenkin toimesta. Visiomme on uudistaa ravintola-alaa digitaalisesti ja tuoda saumattomat työkalut ravintoloille liikevaiht

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye