Truben uusi toimitusjohtaja Matti Leinonen haluaa saada kaikki suomalaiset Truben pullan makuun

Truben uusi toimitusjohtaja Matti Leinonen on pitkän uran elintarvikealalla tehnyt konkari. Viimeksi hän toimi 12 vuotta Pakkasmarja Oy:n toimitusjohtajana ja tätä ennen hän oli muun muassa 10 vuotta Valiolla vastaamassa marjojen ja hedelmien hankinnasta kiertäen ympäri maailmaa. Trubelle siirtyminen on luonnollinen jatkumo uralla.
- Tulin Trubelle, kun yrityksen omistaja, Hallmanin Jukka, pyysi minua. Olen innoissani astuessani Truben toimitusjohtajan tehtävään ja odotan mielenkiinnolla tulevia yhteisiä vuosia tämän mahtavan porukan kanssa. Olen saanut Trubella erittäin lämpimän vastaanoton, ja on ollut hienoa huomata, kuinka ammattitaitoista porukkaa ja hyvä henki Trubella on, kertoo Leinonen.
Eteläkarjalaisesta on leipoutunut oiva savolainen
Leinonen on lähtöisin Lappeenrannasta, mutta hän on asunut perheensä kanssa Pohjois-Savossa yli parikymmentä vuotta. Hänen mielestään Pohjois-Savo on yrityksille hyvä paikka olla ja kehittyä. Pohjois-Savossa on hyvä symbioosi maakunnan ytimen eli Kuopion ja alueen muiden paikkakuntien kanssa. Hän myös korostaa, että jokaisen yrityksen olisi hyvä identifioitua jostakin paikasta kotoisin olevaksi - kuten Trube Kuopiosta.
- Truben yksi uniikki piirre on sen vahva kuopiolainen koti ja sydän. Se, että leivomme kaikki tuotteemme itse Kuopiossa käsityönä valtakunnalliseen jakeluun, on ainutlaatuista Suomessa. Tämä on valttikortti, jota pitää tuoda vielä enemmän esille, korostaa Leinonen.
Tavoitteena tunnettuuden kehittäminen
Toimitusjohtajan tehtävässä Leinonen näkee Truben päätavoitteena tunnettuuden kehittämisen. Työn perustana toimii hyvä tiimi ja parhaan makuiset tuotteet. Lisäksi Leinonen näkee, että yhtiön toimintaa voidaan monin paikoin nykyaikaistaa, jotta toiminnasta tulee entistä sujuvampaa.
Truben pulla keikkuu ykkössijalla vuodesta toiseen tutkimuksissa, joissa mitataan tuoteuskollisuutta - se jos mikä kertoo tuotteidemme hyvästä mausta. Brändin pitäisi kuitenkin olla tunnetumpi, jotta yhä useampi maistaisi Truben pullaa.
- Trube on brändinä Pohjois-Savossa erittäin tunnettu, mutta muualla Suomessa se on vielä toistaiseksi altavastaaja. Teemme kuitenkin Suomen parhaan makuista pullaa, joten tunnettuutta pitää kehittää siten, että Truben herkulliset tuotteet päätyisivät yhä useamman ostoskoriin ja kahvipöytään ympäri Suomen. Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa kaikki rakastaisivat Truben tuotteita yhtä paljon kuin savolaiset. Meillä on todella upea henkilöstö ja vahvaa osaamista, joten näen mahdollisuudet moneen, kertoo Leinonen luottavaisesti.
Leinosella on nyt muutama viikko toimitusjohtajan roolissa takana ja hän kiittää erityisesti hyvää ja avointa vastaanottoa, jonka hän on saanut. Hän myös iloisesti kertoo, että “pullaa on nyt viime aikoina tullut syötyä jopa tavallista enemmän” ja paljastaa Trubelta suosikeikseen Pariisinleivoksen ja Aleksanterinleivoksen.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Toimitusjohtaja Matti Leinonen
F.K. Trube Oy
puh. 044 363 5952
matti.leinonen@trube.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Trube
PL 1771
70460 Kuopio
044 7668 366
F.K. Trube Oy on pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistunut leipomo. Makumaailmamme pohjautuu sadan vuoden perinteiseen käsityöosaamiseen yhdistyen luovasti nykypäivän vaatimuksiin. Leipomomme sijaitsee Kuopiossa, jossa meitä on 40 makujen ammattilaista.
Leivomme Suomen suositelluimmat pullat ja konditoriatuotteet runsailla ja tarkoin valituilla aineksilla. Perinteiset tuotteemme ovat lempeästi voilla leivottuja, ja niille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki. Tuotteemme ovat myynnissä vähittäiskaupoissa kautta maan.
F.K. Trube Oy kuuluu Hallman-konserniin.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Trube
Truben laskiaispulla, joka sopii myös vegaaneille - maistuu taivaalliselta25.2.2022 11:00:00 EET | Tiedote
Vegaanisen ruoan kysyntä kasvaa tällä hetkellä voimakkaasti. Yksi syy eläinperäisten tuotteiden vähentämiseen on ilmastokeskustelu, ja elintarvikevalmistajat kehittävät kiihtyvällä tahdilla uusia tuotteita kasvavalle vegaanisten tuotteiden markkinalle. Kuopiolainen Trube vastasi haasteeseen tuomalla markkinoille maukkaan laskiaispullan, joka sopii myös vegaaneille - sen maku on niin hyvä että yksi tuotenimike riittää.
Vaaleista puuttuu ehdokas numero yksi, ja syy siihen löytyy historiasta21.5.2021 15:49:53 EEST | Tiedote
Vaaleihin liittyy monia perinteitä. Yksi päivän kysymyksistä on, mitä herkkua laitetaan tarjolle vaalikahveille - ja kuka on paras ehdokas. Suomen vaaleissa ehdokkaiden numerointi alkaa aina numerosta 2. Tämä ei ole yleismaailmallinen käytäntö. Mikä mahtaa olla syynä siihen, ettei Suomessa järjestettävissä vaaleissa kukaan ehdokas saa numeroa yksi? Kuopiolainen Trube tutki asiaa ja päätti varata ykkösnumeron vaalikahvipullalle. Kampanja muistuttaa samalla äänestämisen tärkeydestä.