Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat tuottaa 1.8.2022 alkaen maailmanluokan ravintolapalveluja messu- ja tapahtumakeskus Paviljonkiin, Jyväskylään
Kilpailutus käsitti messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa toteutettavat ravintolapalvelut, väliaikatarjoilut, edustus- ja kokoustarjoilut sekä messujen ja tapahtumien ravintolapalvelut.
Kilpailutuksen ratkaisi Food&Events Tapahtumaravintoloiden eduksi monipuolisen osaamisen ja alaan liittyvän laajan kokemuksen lisäksi Food&Events Tapahtumaravintoloiden selkeäksi vahvuudeksi noussut innovatiivisuus. Se ilmeni etenkin siinä, miten uusia ravintolapalveluita tuotetaan tulevaisuuden tapahtumaliiketoiminnan toimialalle.
Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin toiminnasta vastaavan Jyväskylän Messut Oy:n toimitusjohtaja Juha Rahko toteaa solmitusta sopimuksesta: “On mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä Food&Events Tapahtumaravintoloiden tasoisen ravintoloitsijan kanssa. Yhteisenä tavoitteenamme on kehittää messu- ja tapahtumakeskus Paviljonkia Jyväskylässä kokonaisvaltaisesti, tuottaen asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja laadukkaampia ravintolapalveluita.”
Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin vetovoima kasvaa yhteistyön myötä
Kristian Helanne, Food&Events Tapahtumaravintolat -ketjun ketjujohtaja, on innostunut messu- ja tapahtumakeskus Paviljongille tehtävästä kehitystyöstä. “Tavoitteenamme on luoda yhdessä näkyvä ja maukas muutos asiakkaiden ravintolaelämyksessä. Ravintoloiden uusia nimiä sekä yksityiskohtaisia konsepteja ja tarjontaa kehitetään yhteistyössä kumppanin kanssa, asiakaslähtöisesti ja laaditun strategian pohjalta.”
Yhteistyön myötä Restel tekee mittavia investointeja messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin ravintolatiloihin. Tämä käsittää kaikkien ravintolatilojen kokonaisvaltaisen uusimisen jaksotetusti sekä toiminnan monipuolisen kehittämisen erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Ravintoloiden suunnittelusta vastaa Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy ja projektin pääsuunnittelijana toimii sisustusarkkitehti Jari Kinnunen.
Ruokatuotteella on merkittävä rooli ravintoloita uusittaessa ja niiden toimintaa kehitettäessä. Food&Events -ketjun keittiöpäällikkö Kim Palhus uskoo hyvin käynnistyneen kehitystyön tuloksena syntyvän todella nautinnollisia elämyksiä ravintoloissa vierailijoille. “Yhdessä osaavan tiimini ja ammattitaitoisten kokkiemme kanssa meillä on suuri kunnia suunnitella asiakkaillemme monipuolisia ja maukkaita ruokatuotteita, jotka sopivat myös kansainväliseen makuun. Suunnittelumme pohjana ovat paikallinen ruokakulttuuri, maakunnan raaka-aineet ja konstailemattomuus.”
Yhteistyön myötä messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki vahvistaa asemaansa yhtenä Suomen vetovoimaisimpana messu- ja tapahtumakeskuksena. Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki tarjoaa jatkossa trendikkäitä ja laadukkaita tapahtumapalveluja noin 700 vuosittaisessa tapahtumassa, joissa vierailee vuosittain yli 400 000 asiakasta.
”Haluamme vastata tapahtumapalveluillamme vaativimpiinkin asiakastarpeisiin. Jatkossa pystymme tuottamaan monipuolisia palvelukokonaisuuksia entistä joustavammin digitaaliset palvelumahdollisuudet hyödyntäen. Haluamme, että Paviljonki pysyy vetovoimaisena tapahtumatalona, jossa asiakkaamme viihtyvät loistavista tapahtumista, puitteista, ruoasta ja juomasta nauttien”, Rahko sanoo.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Kristian Helanne
Ketjujohtaja
Food&Events Tapahtumaravintolat
Puh. 040 831 8300
Juha Rahko
Toimitusjohtaja
Jyväskylän Messut Oy
Puh. 050 0499 964
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Jyväskylän Messut Oy
Jyväskylän Messut Oy tuottaa elämyksellisiä tapahtumia messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa. Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on yksi Suomen suurimmista tapahtumakeskuksista. Paviljongissa järjestetään vuosittain noin 700 tapahtumaa ja keskuksessa vierailee yli 400 000 asiakasta. Paviljongissa järjestetään niin messuja, kongresseja, näyttelyitä ja kokouksia kuin yritystapahtumia, konsertteja ja viihdetapahtumia. Vuonna 2019 Jyväskylän Messut Oy:n tapahtumat toivat Jyväskylään kokonaisuudessaan yli 47 miljoonan euron tulovirran.
Food&Events Tapahtumaravintolat
Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta.
Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmissa tapahtumataloissa kuten Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa, Tanssin talossa, Helsingin Jäähallissa, Espoon Metro Areenassa, Turun Messukeskuksessa, Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalossa.
Food&Events Ruokaravintolat palvelevat maukkaalla ruualla ja rennolla tunnelmallaan kaiken ikäisiä ruokailijoita. Helsingin Töölön tunnelmalliset Mestaritalli ja Meritalli muodostavat viihtyisän kokonaisuuden erityyppisille tapahtumille. Suomenlinnassa sijaitseva Bastion Bistro tarjoilee mutkatonta ruokaa tunnelmallisessa saaristomiljöössä. Perinteikkäät ravintola Central Helsingissä ja muikkuravintola Sampo Kuopiossa ruokkivat nostalgiannälkäiset hyvän ruuan ystävät, ja kodikkaassa Martinassa viihtyy koko perhe tai vaikka suku. O’Learys on taas sporttiravintoloiden kultamitalisti, jonka sydän sykkii Bostonille sekä pohjoisamerikkalaiselle ruoka- ja urheilukulttuurille
Restel Oy
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Ísey Skyr Bar-, HelmiSimpukka-, Classic Pizza-, Hangon Makaronitehdas-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restel Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu30.9.2024 13:00:00 EEST | Tiedote
Ravintolayhtiö Restel Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu Mikael Backmanin päätettyä jäädä pois yhtiön johdosta. Restel Oy:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi yhtiön hallituksen jäsen eMBA Sari Saaren. Saari aloittaa Restel-konsernin johdossa 1.1.2025. Tällä hetkellä Saari toimii Touhula päiväkodit Oy:n toimitusjohtajana.
Rax avaa uuden ravintolan Rukalle!3.9.2024 07:00:00 EEST | Tiedote
Uusi RAX Pizzabuffet avautuu Rukalle vuoden 2024 loppupuolella palvelemaan talvisesongin asiakkaita.
“Sampo aakijaa!” – Muikkuravintola Sampo avautuu uudelleen2.7.2024 06:00:00 EEST | Tiedote
Kuopion rakastettu Muikkuravintola Sampo avaa ovensa jälleen keskiviikkona 3. heinäkuuta vesivahinkokorjauksen jälkeen.
Makaronitehdas uudisti konseptiaan ja lanseeraa uuden salaattivalikoiman27.6.2024 06:00:00 EEST | Tiedote
Makaronitehdas -ravintolat ovat tunnettuja käsintehdystä laadukkaasta tuorepastavalikoimastaan ja nyt ruokalista laajenee herkullisiin salaatteihin. Kaikki ruoka-annokset ovat jatkossa saatavilla myös pienemmässä koossa alkuruokana, jolloin erilaisten makujen maistelu onnistuu helposti.
Restel tuo palvelurobotit Classic Pizzaan ja Redin uuteen Burger Kingiin3.6.2024 07:00:00 EEST | Tiedote
Uudessa Redin Burger King -ravintolassa pääsee pian nauttimaan uudenlaisesta palvelukokemuksesta – nimittäin palveluroboteista! Kyseessä Restelin pilotti, joka käynnistyy Rediin avautuvassa Burger Kingissä sekä Classic Pizzassa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme