Uusia kesäravintoloita Naantaliin
Naantalin Kylpylän omistuksessa olevat Naantalin vanhankaupungin ravintolat kokevat tänä kesänä uudistuksia ja lisäksi Kylpylä tuo rantaan kokonaan uuden pop up -ravintolan.
Naantalin Fleminginkadulle sijoittuvalle uudelle Siltapuistonaukiolle on tulossa poke bowleja havaijilaisella vivahteella tarjoava Ahi Ahi. Ravintolan konsepti saattaa olla joillekin tuttu jo viime kesältä, jolloin pop up -ravintola sijaitsi Turussa.
– Tänä kesänä ravintolapalveluille tulee olemaan keskimääräistä enemmän kysyntää ja haluamme tuoda Naantalin rantaan ruokatuotteen, jota siellä ei ole ennen nähty. Ahi Ahin vetonaula ovat raikkaat, havaijilaishenkiset poke bowlit, jotka sopivat lämpimiin kesäkeleihin erinomaisesti, kertoo Naantalin Kylpylän myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen.
Ahi Ahin on tarkoitus avautua juhannusviikolla ja olla avoinna säävarauksella aina kesäkauden loppuun asti.
Pizza Romana saapuu Naantaliin
Myös Kylpylän omistamassa ravintola Snickarissa tapahtuu uudistuksia. Snickarin kanssa samaan ravintolarakennukseen, aivan Naantalin rannan paraatipaikalle avataan perjantaina 27.5. roomalaista levypizzaa eli Pizza Romanaa myyvä Pikku-Snickari.
Pizza Romana on artesaanipizzaa, jonka käsin leivottua pohjataikinaa on nostatettu aina vähintään 48 tuntia. Pikku-Snickarin pizzojen reseptiikasta ovat vastanneet Naantalin Kylpylässä työskentelevät italialaiset pizzakokit Vincenzo Bello ja Maximilian Tommasi, joille roomalaisten pizzojen autenttisuus ja laadukkaat raaka-aineet ovat sydämen asia.
– Pikku-Snickari toimii ”syö missä vain” -periaatteella eli täältä voi hakea roomalaiseen tyyliin valmistettuja pizzapaloja myös mukaan ja mennä nauttimaan niitä haluamaansa paikkaan. Pizzapalat valitaan vitriinistä ja valittavana on monta erilaista makua, Hakkarainen täsmentää konseptia.
Buffet tarjolle lounastajille
Myös ravintola Snickarin puolella nähdään tänä kesänä viime vuodesta uudistunut a la carte -menu sekä uutuutena erityisesti lounasruokailijoita palveleva saaristolaisbuffet. Päivittäin vaihtuva, saaristolaishenkinen buffetmenu on tarjolla Snickarissa arkisin 1.6.–12.8. klo 11.30–15.
– Menu sisältää aina vähintään kymmenen erilaista alkuruokaa, neljä pääruokavaihtoehtoa lisukkeineen sekä jälkiruokavalikoiman. Uskomme etenkin Naantalissa vierailevien lapsiperheiden ja ryhmien innostuvan lounasbuffetvaihtoehdosta, veikkaa Hakkarainen.
Cafe Kirkkopuistosta kahvilaherkkuja ja tuoreita marjoja
Lisäksi aikaisemmin Kylpylän kesäkahvilana tunnettu kioski on kokenut merkittäviä uudistuksia ja nimenvaihdoksen. Cafe Kirkkopuistoksi nimensä vaihtaneen kahvilan tarjontaan kuuluvat perinteiset kahvilaherkut, kuten täytetyt croissantit ja Kylpylän omassa leipomossa valmistetut makeat leivonnaiset. Kahvilan valikoimassa tullaan näkemään myös toreilta tuttuja tuotteita, kuten tuoreita kotimaisia marjoja ja herneitä.
– Uudistusten myötä kahvila muuttuu entistä kutsuvammaksi. Sillä onkin tärkeä tehtävä toivottaa Naantalin keskustan suunnasta saapuvat vierailijat tervetulleeksi vanhaankaupunkiin, Hakkarainen lisää.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Joni Hakkarainenmyynti- ja markkinointijohtajaSunborn Group Oy
Puh:044 5566285joni.hakkarainen@sunborn.fiKuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Naantalin Kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kongressihotelli Naantalin idyllisen vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, joka tunnetaan erityisesti kylpylätoiminnan pioneerina ja laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottajana. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintolat Naantalin Kaivohuone ja Snickari Naantalissa.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Naantalin Kylpylä
Naantalin Kylpylän ravintola Tammikellari avaa ovensa uudelleen11.9.2024 12:00:00 EEST | Tiedote
Ravintola Tammikellari avautuu Naantalin Kylpylässä uudistuneena torstaina 19. syyskuuta. Asiakkaiden toiveet ovat olleet keskeisessä roolissa rakastetun ravintolakonseptin kehittämisessä.
Naantalin Kylpylän joulukausi käynnistyy perinteisellä kuusenkoristelukisalla sekä joulumarkkinoilla30.11.2023 17:58:33 EET | Tiedote
Naantalin Kylpylän joulunalusaika on täynnä perinteistä ohjelmaa. Kylpylä isännöi jälleen suosittua Korein Kuusi -kisaa, jossa paikalliset yritykset ja kulttuuritoimijat kisaavat joulukuusenkoristelussa. Lisäksi Kylpylän edustalla järjestetään viikonloppuna järjestyksessään kolmannet joulumarkkinat.
Naantalin Kylpylän ja Putouksen yhteistyö jatkuu18.1.2023 13:00:00 EET | Tiedote
Naantalin Kylpylä jatkaa yhteistyötä Suomen suosituimman sketsiviihdeohjelma Putouksen kanssa sarjan lauantaina 21. tammikuuta alkavalla tuotantokaudella.
Naantalin Kylpylästä entistä vastuullisempi matkailukohde15.12.2022 08:07:00 EET | Tiedote
Naantalin Kylpylälle on myönnetty matkailun Green Key -jatkosertifikaatti. Sertifikaatti myönnettiin Green Key ja Green Activities -tuomariston kokouksessa perjantaina 9. joulukuuta. Naantalin Kylpylässä toteutetaan nyt entistä enemmän erilaisia vastuullisuustoimia, sillä kriteerit ympäristösertifikaatille tiukkenivat entisestään.
Naantalin Kylpylän sviitit palkittiin Suomen parhaina3.10.2022 08:00:00 EEST | Tiedote
Naantalin Kylpylän uniikit teemasviitit saivat jälleen tunnustusta kansainvälisessä World Travel Awards -kisassa. Matkailualan Oscareiksikin kutsutussa, Mallorcalla 2.10. järjestetyssä palkintogaalassa kaksikerroksiset sviitit nappasivat Finlands Leading Hotel Suite -tittelin jo toistamiseen.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme