Naantalin Kaivohuone

Naantalin Kaivohuone tuo Naantalin rantaan kansainvälistä tunnelmaa ja uudenlaisen ruokakonseptin

Jaa
Perinteikäs Naantalin Kaivohuone avaa ovensa uudistuneena perjantaina 26. toukokuuta. Uudistusten myötä Kaivohuoneelta löytyy jatkossa upea beach house -henkinen terassi sekä Naantalin rannan mielenkiintoisin ruokalista. Kaivohuoneen legendaariset keikkaillat painottuvat entistä enemmän kesän ja lomasesongin arki-iltoihin.
Naantalin Kaivohuoneen terassin ulkoasu ja ruokakonsepti päivittyvät täksi kesäksi täysin. Tapahtumapäällikkö Sara Bronstein ja Sunborn Eventsin keittiötoimen päällikkö Kristian Karnell vastaavat uudistuneista juoma- ja ruokalistoista.
Naantalin Kaivohuoneen terassin ulkoasu ja ruokakonsepti päivittyvät täksi kesäksi täysin. Tapahtumapäällikkö Sara Bronstein ja Sunborn Eventsin keittiötoimen päällikkö Kristian Karnell vastaavat uudistuneista juoma- ja ruokalistoista.

Naantalin Kylpylän operoima, 155-vuotias Naantalin Kaivohuone on kokenut vuosien saatossa lukuisia muodonmuutoksia, ja täksi kesäksi niitä on luvassa lisää. Suurin satsaus tehdään Kaivohuoneen terassiravintolaan, joka muuttuu entistä kutsuvammaksi. Yli satapaikkaisen merenrantaterassin värimaailma kirkastetaan, ja terassille tuodaan raikasta beach house -tunnelmaa, jossa viihtyy niin lounasaikaan kuin auringonlaskua katsellen ja ennen yläkerran keikkojen alkamista.

Terassin sisätiloihin syntyy 52 uutta asiakaspaikkaa, mikä mahdollistaa viihtymisen myös sateisempina kesän hetkinä. Terassin ja sisätilan sisustuksen on suunnitellut turkulainen suunnittelutoimisto Shaw Interiors.

Uusia tuulia Aasiasta ja Lähi-idästä

Kaivohuoneen terassimenu uudistuu täysin. Uusi menu on Sunborn Eventsin keittiötoimen päällikön Kristian Karnellin käsialaa. Menun suunnittelussa on otettu huomioon Naantalin kaupungin asukaskyselystä saatu palaute.

– Asiakkaat ovat nykyään erittäin ruokatietoisia. Ravintolassa halutaan nauttia freesejä, hyvistä ja mieluiten vielä lähialueelta peräisin olevista raaka-aineista valmistettuja ruokia. Uudella terassimenulla on luvassa kansainvälistä, värikästä ja maukasta kesäruokaa; hyvin erilaista mitä Kaivohuoneen aikaisemmilla terassimenuilla on totuttu näkemään. Mukana on runsaasti raikkaita lähitilojen kasviksista tehtyjä annoksia sekä tuulahduksia Aasiasta ja etenkin Lähi-idästä – kuitenkin rennolla pohjoismaisella otteella. Annokset ovat reiluja, ja niitä on helppo jakaa muun seurueen kesken, Karnell kuvailee uutta konseptia.

Suositut bowlit tekevät paluun

Viime vuonna Siltapuistonaukiolla naantalilaiset hurmannut Ahi Ahi -pop up -ravintola tekee paluun Kaivohuoneen terassimenulla – mukana on kolme poke bowlia Ahi Ahi:n listalta. Lisäksi listalta löytyy uutuutena kebabia.

– Kaivohuoneen terassilla on tyypillisesti nähty pizzaa, mutta tänä kesänä tuommekin prime kebabit listalle, Karnell kertoo.

Ruokalistan rouskuvan raikkaita ja vahvojakin makuja tukemaan tarjoillaan pirskahtelevia, janon sammuttavia ja värikkäitä juomia.

– Panostamme erityisesti samppanjaan, viineihin sekä kupliviin, hedelmäisiin cocktaileihin ja mocktaileihin. Lanson VIP-terassilla viihdytään ennen keikkoja omassa rauhassa ilman jonotusta. Terassilla on saatavilla myös varta vasten ja yksinoikeudella Kaivolle tehty täydellinen riesling. Juomalista on tehty rennon yhdessäolon ehdoin; ruokia on ehkä osattu ennenkin tilata pöytään jaettavaksi, mutta me haluamme osoittaa pöytiintarjoilun toimivuuden myös juomien osalta suurillekin seurueille. Baaritiskillä jonottamisen aika on ohi, nyt on aika keskittyä yhdessäoloon ja kesään, kuvailee Kaivohuoneen ja Naantalin Kylpylän tapahtumapäällikkö Sara Bronstein. 

Artistikattauksessa jälleen kovia nimiä

Keikkapaikkana Kaivohuoneen konsepti pysyy entisellään. Kesän aikana Kaivohuoneella kuullaan jopa 14 keikkaa Suomen kärkiartisteilta – perinteistä Ismo Leikolan stand up -iltaa unohtamatta. Keikat ajoittuvat tulevana kesänä entistä useammin arki-iltoihin.

Kaivohuoneen kesä käynnistyy helatorstain aattona 17. toukokuuta Mikael Gabrielin keikalla. Virallinen avajaisviikonloppu on viikkoa myöhemmin, perjantaina 26.5., jolloin Kaivohuoneella esiintyy Happoradio. Tuolloin myös uusittu terassi on avoinna ensimmäistä kertaa. 

Koulujen päätösviikonloppuna 3.6. Kaivohuoneelle saadaan puolestaan tämän hetken tulikuumin artisti, Euroviisufinalisti Käärijä.

– Kaikkien uudistusten myötä Naantalin Kaivohuone tuodaan tähän päivään. Keikkatarjonnassakin on nähtävissä pienimuotoinen nuorennusleikkaus, ja kesän artistien joukossa on melko tuoreita, mutta todella kovaan suosioon nousseita nimiä, kuten Bess ja Cledos. Odotan energistä, hyvän sykkeen keikkakesää, Bronstein toivoo. 

Kesän ohjelmistosta löytyy myös kokeneempaa esiintyjäkaartia. Kaivohuoneen kesän päättää 23. syyskuuta Suomi-countryn uranuurtajaRevisited-kokoonpanossa esiintyvä Freud, Marx, Engels & Jung.

KAIVOHUONEEN KEIKAT 2023

ke 17.5. Mikael Gabriel
pe 26.5. Happoradio
la 3.6. Käärijä
pe 23.6. Arttu Wiskari | Kaivon juhannus
pe 30.6. Stig
ke 5.7. Matti ja Teppo
to 6.7. Erin
to 13.7. Mouhous
ke 19.7. Ismo In English
to 20.7. Reino Nordin
to 27.7. Portion Boys | Unikeonpäivä
to 3.8. Bess 
la 5.8. Cledos + Davi 
pe 18.8. Ismo Alanko
la 23.9. Freud, Marx, Engels & Jung Revisited

Liput keikoille ovat myynnissä Lippupisteessä. 
Kesäkauden avaa Mikael Gabriel ke 17. toukokuuta.
Kaivohuoneen terassi palvelee pe 26. toukokuuta alkaen.

naantalinkaivohuone.fi

Haastattelupyynnöt: 

Soila Tuomainen
viestintäpäällikkö
Sunborn Group
p. 044 5566 286 
soila.tuomainen@sunborn.fi

 

Avainsanat

Kuvat

Naantalin Kaivohuoneen terassin ulkoasu ja ruokakonsepti päivittyvät täksi kesäksi täysin. Tapahtumapäällikkö Sara Bronstein ja Sunborn Eventsin keittiötoimen päällikkö Kristian Karnell vastaavat uudistuneista juoma- ja ruokalistoista.
Naantalin Kaivohuoneen terassin ulkoasu ja ruokakonsepti päivittyvät täksi kesäksi täysin. Tapahtumapäällikkö Sara Bronstein ja Sunborn Eventsin keittiötoimen päällikkö Kristian Karnell vastaavat uudistuneista juoma- ja ruokalistoista.
Lataa
Kaivohuoneen uusi menu on Sunborn Eventsin keittiötoimen päällikön Kristian Karnellin käsialaa.
Kaivohuoneen uusi menu on Sunborn Eventsin keittiötoimen päällikön Kristian Karnellin käsialaa.
Lataa
"Panostamme erityisesti samppanjaan, viineihin sekä kupliviin, hedelmäisiin cocktaileihin ja mocktaileihin. Juomalista on tehty rennon yhdessäolon ehdoin", kuvailee Kaivohuoneen ja Naantalin Kylpylän tapahtumapäällikkö Sara Bronstein.
"Panostamme erityisesti samppanjaan, viineihin sekä kupliviin, hedelmäisiin cocktaileihin ja mocktaileihin. Juomalista on tehty rennon yhdessäolon ehdoin", kuvailee Kaivohuoneen ja Naantalin Kylpylän tapahtumapäällikkö Sara Bronstein.
Lataa
155-vuotias Naantalin Kaivohuone on Naantalin rannan kuningatar. Historiallinen rakennus on kokenut vuosien varrella lukuisia muodonmuutoksia, ja täksi kesäksi niitä on luvassa lisää.
155-vuotias Naantalin Kaivohuone on Naantalin rannan kuningatar. Historiallinen rakennus on kokenut vuosien varrella lukuisia muodonmuutoksia, ja täksi kesäksi niitä on luvassa lisää.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Naantalin Kaivohuone
Naantalin Kaivohuone
Nunnakatu 7
21100 Naantali

http://www.naantalinkaivohuone.fi

 

Naantalin Kaivohuone tunnetaan upeasta sijainnistaan Naantalin vanhankaupungin kupeessa rantabulevardilla, aurinkoisesta kesäterassistaan sekä laadukkaista keikkailloista ja konserteista. Lisäksi Naantalin Kaivohuone toimii suosittuna tilausravintolana. Vuonna 1868 rakennettu nostalginen Kaivohuone jatkaa yli satavuotista perinnettään toimimalla monipuolisena viihteen ja vapaa-ajan areenana ja juhlapaikkana. Naantalin Kaivohuone on osa turkulaista Sunborn-perhekonsernia, jonka omistukseen kuuluvat muun muassa Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Kaivohuone

LEHDISTÖKUTSU JA -TIEDOTE: Olutfestit Naantalin Kaivohuoneella 25.–26.9.201510.9.2015 09:17:53 EEST | Tiedote

Naantalin Kaivohuone tuo syksyyn uuden juomakulttuuritapahtuman, Olutfestit! Oktoberfestien hengessä vietettävissä olutilotteluissa tarjolla on olutmaistingeja, saksalaistyylinen gastropub-menu, livemusiikkia sekä tiedonjanoisille Pieni Olutkoulu. Olutfesteillä on mukana useita pieniä ja suuria panimoita ympäri Suomen. Olutfestien lehdistötilaisuus järjestetään avajaispäivänä perjantaina 25.9. klo 16 Naantalin Kaivohuoneella.

UUSI VIINI- JA RUOKATAPAHTUMA NAANTALIN KAIVOHUONEELLA TOUKOKUUSSA12.5.2015 14:59:19 EEST | Tiedote

Naantalin Viinijuhlat on Naantalin Kylpylän ja Naantalin Viiniseuran yhdessä tuottama viini- ja ruokatapahtuma, jolla juhlistetaan Viiniseuran kymmenvuotista taivalta. Tänä kesänä ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma valtaa Naantalin Kaivohuoneen perjantaina 22.5.2015 klo 17.00–21.00. Viinijuhlat täydentävät erityisesti ruoan ja viinin ystäville mieluisalla tavalla Naantalin kesän tarjontaa sekä samalla Venemessu-viikonlopun perinteisesti runsasta tapahtumakirjoa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye