Pitopalveluyrityksellä ennätysvilkas kesä – "Maistuvaan ruokaan halutaan satsata"
Koronavuosina hiljentynyt seuraelämä on jälleen vilkastunut, mikä näkyy myös pitopalveluyrityksen arjessa. Pirkanmaalaisella Pepper Cateringillä on takanaan ennätysvilkas kesä – siitä ovat pitäneet huolta yritystapahtumat sekä yksityistilaisuudet ristiäisistä muistotilaisuuksiin.
Pepper Cateringin palvelupäällikkö Tiina Soininen on työssään huomannut, että kokonaisvaltaisen pitopalvelun rinnalla niin sanotun tilausruuan toimitukset ovat lisääntyneet.
”Tilausruokatoimituksia olemme kuluneen kesänkin aikana tehneet varsin laajalla valikoimalla ja maantieteellisestikin eri puolille Pirkanmaata. Yritykset tilaavat meiltä tarjoiluja esimerkiksi toimistolla tai muualla järjestettäviin tiimipäiviin. Yksityisasiakkaista tyypillisiä ovat esimerkiksi saunaillan tai mökkiviikonlopun merkeissä rentoutuvat ystäväporukat”, Soininen kertoo.
Perhejuhlat perinteisissä merkeissä
Hääpareja pitopalveluyrityksessä on palveltu jo vuosia, mutta tänä päivänä moni tilaa tarjoilut myös pienempiin perhejuhliin kuten muistotilaisuuksiin, syntymäpäiville, valmistujaisiin, rippijuhliin ja ristiäisiin.
”Asiakkaamme kertovat monesti, että haluavat itsekin nauttia elämänsä tärkeistä päivistä yhdessä lähipiirinsä kanssa keittiössä uurastamisen sijaan. Tarjoiluiden osalta perhejuhlissa päädytään usein melko perinteisiin vaihtoehtoihin, mutta niihinkin voi halutessaan yhdistää ripauksen yllätyksellisyyttä. Parasta palautetta oikeastaan onkin, kun osaa ehdottaa jotakin, mitä asiakas ei itse olisi osannut ajatellakaan”, Tiina Soininen sanoo.
Yritystilaisuuksissa mikään idea ei ole liian villi
Asiakas- ja sidosryhmätilaisuudet ovat Pepper Cateringin tyypillisiä yritystapahtumia, mutta moni yritys palkitsee myös henkilöstöään esimerkiksi kesäjuhlien tai pikkujoulujen merkeissä. Yrityspuolella haetaan usein yllätyksellisyyttä ja se näkyy myös tarjoiluissa.
”Smokehouse Barbeque on ollut tämän kesän ehdoton hitti, ja sehän menee näyttävyytensä ansiosta ihan ohjelmanumeronakin. Lempeästi matalassa lämpötilassa savustettava ruoka on suussa sulavaa, enkä ihmettele, että se on nopeasti noussut muoti-ilmiöksi. Kysyntää riittää, joten kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä, mikäli mielii isossa peräkärrysavustimessa valmistuvia herkkuja”, palvelupäällikkö Meri Hovilainen sanoo.
”Yritystapahtumiin liittyy monesti jokin teema, jonka toivotaan ulottuvan ruoka- ja juomapuoleen sekä luonnollisesti myös kattaukseen. Viime aikoina on juhlittu retrohenkisesti 80- ja 90-lukujen teemabileissä tai vaihtoehtoisesti 1920-luvun tyyliin. Mieleeni ovat jääneet myös sirkusteemaiset vappujuhlat överidonitseineen ja muine värikkäine tarjoiluineen”, Hovilainen jatkaa.
Hyvät eväät kasvuun
Pepper Catering toimii Pirkanmaalla ja palvelee asiakkaitaan noin 80 kilometrin säteellä Tampereesta. Tampereen maine Suomen vetovoimaisimpana kaupunkina näkyy pitopalveluyrityksessä monella tapaa. Suuret urheilutapahtumat ja konsertit ovat innoittaneet yrityksiä järjestämään omia tilaisuuksiaan, joista on mukava lähteä yhdessä jatkamaan iltaa hyvän ruuan ja juoman päälle.
”Yhä useammin hyvä ruoka mielletään tilaisuuden keskeiseksi onnistumisen elementiksi, mikä on tietysti hienoa. Itse nautin, kun pääsen kulkemaan asiakkaan rinnalla koko matkan aina ensimmäisestä kyselystä juhlatilan valojen sammuttamiseen asti. Siinä pääsee itsekin osaksi asiakkaan tarinaa, ja siksi me pepperiläiset teemme työtämme täydellä sydämellä”, Hovilainen sanoo.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Timo HannulaOperatiivinen johtajaPepper Catering Oy
Puh:+358405386181timo.hannula@peppercatering.fipeppercatering.fiKuvat
Linkit
Pepper Catering on tamperelainen cateringpalvelu, jonka asiakkaita ovat yksitysiasiakkaat, yritykset ja ammattimaiset tapahtumajärjestäjät Pirkanmaalla ja sen lähiympäristössä. Pepper Catering vastaa vuosittain yli 800:n yksityisjuhlan ja yritystilaisuuden ruokapalvelusta. Pepper Catering on osa Restbar Groupia.
Restbar Group on pirkanmaalainen perheyhtiö, jonka ravintoloita ovat Pepperit Ylöjärvellä, Kangasalla ja Nokialla, Oliver´s Pirkkalassa sekä Olutravintola Konttori sekä henkilöstöpalveluyritys Staffy. Lisäksi Restbar Groupiin kuuluu pitopalvelua harjoittava Pepper Catering sekä DJ- ja karaoketoimintaan keskittyvä ohjelmayhtiö Popmaster.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restbar Group
Sponsoriaamiainen Pepper-ravintolassa laskee nuorten harrastamisen kuluja30.12.2024 07:50:00 EET | Tiedote
Sponsoriaamiaisen konsepti on yksinkertainen: seura, luokka, yhdistys tai muu yhteisö myy lippuja tukijoilleen, jotka pääsevät vastineeksi nauttimaan hotellitason aamiaisesta yhteiseen pöytään ja tuotto jää yhdistyksen käyttöön. Tampereen seudulla sponsoriaamiaisia järjestetään Pepper-ravintoloissa Kangasalla, Nokialla ja Ylöjärvellä.
Pyynikin Smokehouse savustaa itse ympäri vuoden ja alusta asti käsityönä27.12.2024 09:30:44 EET | Tiedote
Pirkkalassa palveleva Pyynikin Smokehouse on erikoisuus Suomen savustettua lihaa tarjoavalla ravintolakartalla. Hyvin harva ravintola tarjoilee bbq-annokset pöytiin ruokaravintolamiljöössä. Vielä harvempi savustaa käyttämänsä lihat itse paikan päällä. Ympäri vuoden.
Olutravintola Konttori juhlii – 25 vuotta jäykkää mutta asiallista palvelua3.12.2024 09:22:44 EET | Tiedote
Tampereen keskustassa Verkatehtaankadulla sijaitseva Olutravintola Konttori täyttää joulukuussa 25 vuotta. Tuulisella toimialalla saavutus on erittäin merkittävä.
Olutravintola Konttori is celebrating – 25 years of formal yet polite service3.12.2024 09:22:44 EET | Press release
Finnish beer restaurant Olutravintola Konttori, located in downtown Tampere, turns 25 years old this December. This is a very significant milestone in a highly competitive industry.
Bar Ihku tarjoilee Suomen parasta karaokea15.3.2024 07:30:00 EET | Uutinen
Leviltä maailmanvalloituksensa vuonna 2009 aloittanut Bar Ihku tunnetaan ennen kaikkea ainutlaatuisesta karaoke-elämyksestään, josta pääsevät ilta illan jälkeen nauttimaan niin oman elämänsä supertähdet kuin yleisön puolella viihtyvät illanviettäjätkin. Mitkä ovat Bar Ihkun menestysreseptin ainesosat?
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme