Apetit ja Suomen Ampumahiihtoliitto yhteistyöhön
Apetit on Suomen ampumahiihtomaajoukkueiden uusi pääyhteistyökumppani. Yhteistyösopimus on kaksivuotinen eli sopimus on voimassa kaudet 2023–2024 sekä 2024–2025. Sopimus kattaa näkyvyyden kaikessa maajoukkuetoiminnassa nuorista aikuisiin.
”Ampumahiihdossa olemme erittäin tyytyväisiä uudesta kumppanuudesta. Apetitin tuotteet ovat urheilijoille luonnollinen osa ruokailua ja osuvat senkin takia erinomaisesti kumppanuuteemme. Toivomme, että ampumahiihtojoukkueemme noste ja hyvä näkyvyys vahvistavat edelleen yhteistyötä”, toteaa Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Tapio Pukki.
Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Apetitia ja suomalaista ampumahiihtoa yhdistää vastuullinen arvoperusta. Molemmat perustavat toimintonsa kestäviin toimintatapoihin, joissa panostetaan laatuun ja turvallisuuteen.
”Olemme erittäin iloisia yhteistyön käynnistymisestä. Koemme ampumahiihtomaajoukkueiden jakavan kanssamme yhteiset arvot toiminnalle, jossa luodaan hyvinvointia ja elämyksiä. Yhteistyö ampumahiihtomaajoukkueiden kanssa on osuva paikka Apetitin näkyvyyden edistämiselle kotimaassa ja kansainvälisesti” Apetitin toimitusjohtaja Esa Mäki kommentoi.
Apetit näkyy Suomen maajoukkueen asuissa harjoitus- ja kilpailukausilla 2023–2024 sekä 2024–2025. Suomen maajoukkueiden kansainvälinen kausi alkaa marraskuussa IBU-cupin osalta Kontiolahdella, ja maailmancupin kauden avaus tapahtuu Östersundissa. Tulevan kauden päätapahtuma on ampumahiihdon MM-kilpailut Tšekin Nove Mestossa helmikuussa.
Yhteyshenkilöt
SAhL: Toiminnanjohtaja Tapio Pukki, p. 046 8782200
Apetit: Toimitusjohtaja Esa Mäki, p. 010 402 2100
Kuvat
Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 182 miljoonaa euroa. Lue lisää: apetit.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Apetit Oyj
Pakasteherneen puinti on päivän päälle – Herneen tie pellolta pakkaseen edellyttää huolellista valmistelua ja saumatonta yhteistyötä8.7.2024 09:00:00 EEST | Tiedote
Apetit viljelyttää tänä vuonna n. 1800 hehtaaria pakastehernettä. Pakasteherneen puinti alkoi 8.7. Tarkan puintiaikataulun, lyhyiden etäisyyksien sekä toimivan yhteistyön ansiosta herne saadaan pellolta pakkaseen noin kahdessa tunnissa. Näin kotimaisen pakasteherneen maku ja rakenne säilyvät ensiluokkaisina.
Tiesitkö, että pinaatista saadaan kaksi satoa? – Pakastepinaatista vaivatonta arkiruokaa vaikka kesäkeittiöön Tara Junkerin reseptillä4.7.2024 09:30:00 EEST | Tiedote
Kun vihannekset pakastetaan niiden olleessa parhaimmillaan, ovat ne tuoreita edelleen käyttöön otettaessa. Apetit viljelyttää miljoonia kiloja kotimaisia pakastevihanneksia vuodessa. Apetitin satokauden aloittaa pinaatti, josta ruokavaikuttaja Tara Junker ideoi arkiruokareseptin, joka on helppo valmistaa myös kesämökillä.
Tutustu Apetitin uusiin Neito-öljyihin – Maukkaat ja monipuoliset vaihtoehdot jokaiseen keittiöön28.6.2024 09:30:00 EEST | Tiedote
Apetitin kasviöljyvalikoimiin tuli kesäksi kaksi monikäyttöistä uutuutta: Apetit Neito Salaattiöljy ja Apetit Neito Pizza- ja pastaöljy. Nämä uutuudet toimivat monipuolisesti kaikessa ruoanlaitossa.
Kotimaisen pakasteherneen kylvöt vauhdissa – pakasteherneen viljelypinta-ala noussut21.5.2024 10:30:00 EEST | Tiedote
Apetit kasvattaa tulevalla satokaudella merkittävästi avomaankasvisten sopimusviljelyaloja. Erityisesti herneen, perunan ja porkkanan viljelyalat kasvavat. Satokauden tavoitteena on viljelyttää yhteensä yli 35 miljoonaa kiloa kotimaisia kasviksia sopimusviljelijöiden pelloilla. Apetitin Räpin koetilalla testataan uusia viljelylajikkeita ja -menetelmiä.
Tuoreita herneitä ympäri vuoden – ruokavaikuttaja Tara Junkerin neljä pakastehernevinkkiä8.5.2024 09:30:00 EEST | Tiedote
Pakasteherne on klassikko ja yllättävän monipuolinen raaka-aine. Se antaa raikkautta vaikka pannukakkuun, sopii arkeen ja juhlaan ja toimii jälkiruoissakin. Ripeän teollisen pakastusprosessin ansiosta pakasteherneessä on myös ravintoaineet kohdallaan. Palkokasvina herneessä on runsaasti proteiinia ja pakasteesta on näppärä ottaa herneitä juuri sopiva määrä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme