Apetitin syksyn uutuuksista maukasta ja helppoa isommallekin porukalle – keittoainekset arjen herkullinen apu
Apetin syksyn uutuustuotteet ovat todellisia arjen pelastajia, joiden avulla saa valmistettua ruokaa vaivattomasti isollekin porukalle. Uutuuksista löytyy viileneviin syyskeleihin sopivasti lämmittäviä täyteläisiä keittoja sekä herkullista pizzaa jaettavaksi tai isompaan nälkään.
Uusista keittoaineksista kattilallinen keittoa
Syksyllä lämmittää mukavasti Apetit keittoaineksista käden käänteessä valmistuvat keittouutuudet: perinteinen lohikeitto sekä borschkeitto.
Apetit Perinteinen lohikeittoainekset sisältää nimensä mukaan perinteiseen tapaan aitoa kermaa ja voita, jotka antavat keitolle täyteläisen maun.
”Lohikeittoon lisätään vain vesi ja keitetään 15 minuuttia. Oman valinnan mukaan voi joukkoon lorauttaa myös maitoa”, brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Mari Pallonen vinkkaa.
Apetit Borschkeittoainekset puolestaan tuovat reilun määrän kasviksia ja kuitua aterialle täyteläisenä keittona. Mukaan lisätään vain vesi sekä halutessa jokin proteiini.
”Punajuuri on oleellinen aines tässä klassikossa. Punajuuren työstäminen voi olla sotkuista puuhaa. Valmiissa keittoaineksissa on etuna se, että sormet eivät juuri punajuuressa likaannu”, Pallonen toteaa.
Borschkeittoainekset sopii hyvin myös vegaaniseen ruokavalioon. Molemmat keitot ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.
Tuplasti pizzanautintoa - kaksi uutta isoa makua
Apetit Superior -pakastepizzaperhe saa kaksi uutta isoa jäsentä: suurempaan nälkään tai jaettavaksi tarkoitetut Superior Grande -pizzat. Isoja makuvaihtoehtoja on kaksi: Opera Twist ja Double Meat.
Suomalaisten suosikkimauksi kehittynyt Opera Special -pakastepizzan isomman Opera Twist -version päällä on kotimaista kinkkua, MSC-sertifioitua tonnikalaa sekä punasipulia. Double Meatin päältä löytyy kotimaista salamia ja kotimaista maustettua jauhelihaa, tomaattia sekä punasipulia.
”Lisää herkullisuutta pizzoille tuo maukas ja täyteläinen tomaattikastike sekä laadukkaat kotimaiset juustot. Lisäksi juureen leivottu pohja on ohut, kuohkea ja täyteläisen makuinen”, Pallonen kertoo.
Apetitin Superior -pakastepizzat paistetaan italialaisilla pizzakivillä maailman todennäköisemmin pohjoisimmassa pizzatehtaassa Pudasjärvellä.
Uusi perunamuusimaku ja laktoositon kanttarellikeitto
Herkulliset ja suositut Apetit Perunamuusit saavat nyt uuden variantin, johon on lisätty maukasta porkkanaa. Peruna-porkkanamuusi on laktoositon, gluteeniton ja vegaaninen.
”Perunamuusimme eri makuineen ovat todella suosittuja. Ne ovat helppoja ja nopeita valmistaa ja sopivat lisukkeeksi todella moneen ruokaan. Mukaan lisätään vain neste, esimerkiksi vesi, maito tai kaurajuoma ja lämmitetään mikrossa seitsemän minuutin ajan”, markkinointipäällikkö Nina Dahlberg sanoo.
Apetitin syksyn uutuuksiin kuuluu myös tutun kanttarellikeiton uudistunut, laktoositon versio. Pakastekeitot ovat monipuolinen tuote ruoanlaitossa.
”Tavanomainen tapa on tietysti nauttia keitto sellaisenaan kuumana. Mutta kanttarellikeitto taipuu hienosti esimerkiksi pastavuoan kastikkeeksi tai ohukaisten valmistamiseen”, Pallonen kertoo.
Syksyn 2023 Apetit-uutuudet
- Apetit Perinteinen Lohikeittoainekset 650 g
- Apetit Borschkeittoainekset 700 g
- Apetit Superior Grande Opera Twist pizza 540 g
- Apetit Superior Grande Double Meat pizza 550 g
- Apetit Porkkana-perunamuusi 350 g
- Apetit Kanttarellikeitto laktoositon 400 g
Tuotekuvat: Apetitin aineistopankki
Yhteyshenkilöt
Miika Kemilä
viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö
puh. 010 402 4044
Kuvat
Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 182 miljoonaa euroa. Lue lisää: apetit.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Apetit Oyj
Pakasteherneen puinti on päivän päälle – Herneen tie pellolta pakkaseen edellyttää huolellista valmistelua ja saumatonta yhteistyötä8.7.2024 09:00:00 EEST | Tiedote
Apetit viljelyttää tänä vuonna n. 1800 hehtaaria pakastehernettä. Pakasteherneen puinti alkoi 8.7. Tarkan puintiaikataulun, lyhyiden etäisyyksien sekä toimivan yhteistyön ansiosta herne saadaan pellolta pakkaseen noin kahdessa tunnissa. Näin kotimaisen pakasteherneen maku ja rakenne säilyvät ensiluokkaisina.
Tiesitkö, että pinaatista saadaan kaksi satoa? – Pakastepinaatista vaivatonta arkiruokaa vaikka kesäkeittiöön Tara Junkerin reseptillä4.7.2024 09:30:00 EEST | Tiedote
Kun vihannekset pakastetaan niiden olleessa parhaimmillaan, ovat ne tuoreita edelleen käyttöön otettaessa. Apetit viljelyttää miljoonia kiloja kotimaisia pakastevihanneksia vuodessa. Apetitin satokauden aloittaa pinaatti, josta ruokavaikuttaja Tara Junker ideoi arkiruokareseptin, joka on helppo valmistaa myös kesämökillä.
Tutustu Apetitin uusiin Neito-öljyihin – Maukkaat ja monipuoliset vaihtoehdot jokaiseen keittiöön28.6.2024 09:30:00 EEST | Tiedote
Apetitin kasviöljyvalikoimiin tuli kesäksi kaksi monikäyttöistä uutuutta: Apetit Neito Salaattiöljy ja Apetit Neito Pizza- ja pastaöljy. Nämä uutuudet toimivat monipuolisesti kaikessa ruoanlaitossa.
Kotimaisen pakasteherneen kylvöt vauhdissa – pakasteherneen viljelypinta-ala noussut21.5.2024 10:30:00 EEST | Tiedote
Apetit kasvattaa tulevalla satokaudella merkittävästi avomaankasvisten sopimusviljelyaloja. Erityisesti herneen, perunan ja porkkanan viljelyalat kasvavat. Satokauden tavoitteena on viljelyttää yhteensä yli 35 miljoonaa kiloa kotimaisia kasviksia sopimusviljelijöiden pelloilla. Apetitin Räpin koetilalla testataan uusia viljelylajikkeita ja -menetelmiä.
Tuoreita herneitä ympäri vuoden – ruokavaikuttaja Tara Junkerin neljä pakastehernevinkkiä8.5.2024 09:30:00 EEST | Tiedote
Pakasteherne on klassikko ja yllättävän monipuolinen raaka-aine. Se antaa raikkautta vaikka pannukakkuun, sopii arkeen ja juhlaan ja toimii jälkiruoissakin. Ripeän teollisen pakastusprosessin ansiosta pakasteherneessä on myös ravintoaineet kohdallaan. Palkokasvina herneessä on runsaasti proteiinia ja pakasteesta on näppärä ottaa herneitä juuri sopiva määrä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme