Viisi Tähteä

Uudistettu ravintola Red Onion avasi näyttävästi kauppakeskus Myyrmannissa Vantaalla

Jaa

Täysin uudistunut Red Onion avasi ovensa perjantaina 3.11. puolen vuoden tauon jälkeen. Ravintolan avajaiset oli suuri menestys. Red Onionin paluuta odottaneita asiakkaita saapui sankoin joukoin. Ennen avaamista ulko-oven taakse kertyi satojen ihmisten jono. Varsinkin  yökerho veti valtavasti väkeä.

Red Onionin yökerho oli lähes ääriään myöten täynnä avajaisviikonloppuna.
Red Onionin yökerho oli lähes ääriään myöten täynnä avajaisviikonloppuna. Tuomas Vihavainen

Kauppakeskus Myyrmannin yhteydessä toimiva Red Onion on kuulunut jo kolmen vuosikymmenen ajan Vantaan suosituimpien ravintoloiden joukkoon. Ravintolan avajaiset oli suuri menestys pyhäinpäivän viikonloppuna.

"Red Onionin paluuta odottaneita asiakkaita saapui sankoin joukoin. Varsinkin yökerhossa oli railakas tunnelma perjantaina ja lauantaina. Myös à la carte keräsi hyvin väkeä.  Ihmiset ovat odottaneet innoissaan ravintolan avaamista. Tästä on hyvä jatkaa Red Onionin uutta tulemista", kertoo avajaistunnelmista Onniravintolat Oy:n toimitusjohtaja Gianjot ”Dollar” Singh.

Käytännössä täysin uudistunut Red Onion on monipuolinen ravintola ja yökerho, joka houkuttelee maukkaan ruoan ja hyvän menon pariin aamusta iltaan. 

Arkisin Red Onionissa on tarjolla lounasbuffet ja iltapäivästä alkaen nautitaan uudistetusta iltamenusta. Päivittäin vaihtuvassa lounasvalikoimassa on yksi kasvis- ja kaksi liha- tai kalapääruokaa sekä kevyenä vaihtoehtona kattava salaattipöytä. 

Iltamenu rakentuu italialaisista herkuista. Uudistuneella ruokalistalla on napolilaisia artesaanipizzoja, antipastoja ja muita herkkuja italialaiseen tyyliin. Keittiön sydämenä on aito napolilainen pizzauuni.

À la carten on suunnitellut arvostettu keittiömestari Heikki Liekola, joka on työskennellyt  keittiömestarina ja keittiöpäällikkönä Suomen parhaissa ravintoloissa. Napolilaispizzat ovat alalla mainetta niittäneen Mikko Rantasen käsialaa. 

Uudistunut ja valoisa ravintolakokonaisuus

Myyrmannin kiinteistön remontin myötä Red Onion on muuttanut muotoaan ja uudistanut koko sisustuksensa. Ravintolasali on entistä viihtyisämpi ja valoisampi. Muutos entiseen konseptiin ja tilaan verrattuna on merkittävä. 

Ravintolatilan suunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija Jaana Ekman Visionary Design Partners Helsingistä. Ekman on yksi maan tunnetuimmista ravintoloiden, baarien ja hotellien suunnittelijoista.  

Yksi keskeisistä suunnittelun elementeistä on monimuotoisuus. Red Onion toimii arkipäivisin lounasravintolana. Iltaisin paikka on italialaistyylinen ruokaravintola.

”Palaamme ravintolan toimintaideassamme vanhoille juurille, liki 30 vuoden taakse. Red Onion oli yksi pääkaupunkiseudun ensimmäistä pizzaravintoloista. Se tunnettiin myös tunnelmallisena ruoka- ja tanssiravintolana”, Singh sanoo.

Viikonloppuisin meno jatkuu pikkutunneille saakka

Perjantaisin ja lauantaisin tunnelmallisessa ja vauhdikkaassa yökerhossa bailataan DJ:n tahdissa aamuun asti. Menoillan voi aloittaa jo pubin puolella. Mukavat tuolit, loosit sekä laaja valikoima juomia oluista drinkkeihin on luotu rentoon seurusteluun ystävien kanssa.

Muutos tunnelmasta ja teemasta toiseen tehdään valoilla ja sisustuselementtien nopeilla siirtämisillä. Esimerkiksi lounasbuffetista saadaan tehtyä nopeasti jopa 20 hengen suuri seurustelu- ja juhlapöytä. 

”Olemme satsanneet poikkeuksellisen paljon yökerhon tunnelmaan, valaistukseen ja äänimaailmaan. Olemme hakeneet inspiraatiota kansainvälisistä isoista yökerhoista. Vaikutteita olemme käyneet hakemassa erilaisista eurooppalaisista yöravintoloista mm. Prahasta”, Singh paljastaa. 

Red Onionin kotiruokalounas on tarjolla maanantaista perjantaihin 10.30–14.  

À la carte -menu on maanantaista torstaihin 15–20, perjantaisin 15–21, lauantaisin 12–21 ja sunnuntaisin 12–18.

Joka viikonloppu Red Onionista kuoriutuu pääkaupunkiseudun viilein yökerho, joka on auki perjantaina ja lauantaina 22–04.30.

Red Onion sijaitsee Myyrmäen aseman vieressä osoitteessa Kauppakeskus Myyrmanni, Iskoskuja 3, 01600 Vantaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Onniravintolat Oy:n toimitusjohtaja Gianjot "Dollar" Singh, p. +358 40 059 1898, dollar.singh@onniravintolat.fi
Red Onionin ravintolapäällikkö Markku Aaltonen, p. +358 46 810 5725, markku.aaltonen@onniravintolat.fi

Kuvat

Ennen yökerhon avaamista Red Onionin ovelle muodostui satojen ihmisten jono. Kuva Tuomas Vihavainen.
Ennen yökerhon avaamista Red Onionin ovelle muodostui satojen ihmisten jono. Kuva Tuomas Vihavainen.
Tuomas Vihavainen
Lataa
Ennen yökerhon avaamista Red Onionin ovelle muodostui satojen ihmisten jono.  Kuva Tuomas Vihavainen.
Ennen yökerhon avaamista Red Onionin ovelle muodostui satojen ihmisten jono. Kuva Tuomas Vihavainen.
Tuomas Vihavainen
Lataa
Jo sisääntuloaula kertoo, että Red Onion on kokenut täydellisen muodonmuutoksen.  Kuva Tuomas Vihavainen.
Jo sisääntuloaula kertoo, että Red Onion on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Kuva Tuomas Vihavainen.
Tuomas Vihavainen
Lataa
Arkisin on tarjolla buffetlounas. Kuva Tuomas Vihavainen.
Arkisin on tarjolla buffetlounas. Kuva Tuomas Vihavainen.
Tuomas Vihavainen
Lataa
Ravintolan uudesta ilmeestä vastaa sisutussuunnittelija Jaana Ekman.  Kuva Tuomas Vihavainen.
Ravintolan uudesta ilmeestä vastaa sisutussuunnittelija Jaana Ekman. Kuva Tuomas Vihavainen.
Tuomas Vihavainen
Lataa
Ravintolan uudesta ilmeestä vastaa sisutussuunnittelija Jaana Ekman.  Kuva Tuomas Vihavainen.
Ravintolan uudesta ilmeestä vastaa sisutussuunnittelija Jaana Ekman. Kuva Tuomas Vihavainen.
Tuomas Vihavainen
Lataa
Red Onionissa on tarjolla laaja drinkkien ja muiden juomien valikoima.  Kuva Tuomas Vihavainen.
Red Onionissa on tarjolla laaja drinkkien ja muiden juomien valikoima. Kuva Tuomas Vihavainen.
Tuomas Vihavainen
Lataa
Red Onionissa on tarjolla laaja drinkkien ja muiden juomien valikoima.  Kuva Tuomas Vihavainen.
Red Onionissa on tarjolla laaja drinkkien ja muiden juomien valikoima. Kuva Tuomas Vihavainen.
Tuomas Vihavainen
Lataa
Viikonloppuisin tunnelmallisessa ja vauhdikkaassa yökerhossa bailataan DJ:n tahdissa aamuun asti. Kuva Tuomas Vihavainen.
Viikonloppuisin tunnelmallisessa ja vauhdikkaassa yökerhossa bailataan DJ:n tahdissa aamuun asti. Kuva Tuomas Vihavainen.
Tuomas Vihavainen
Lataa
Viikonloppuisin tunnelmallisessa ja vauhdikkaassa yökerhossa bailataan DJ:n tahdissa aamuun asti. Kuva Tuomas Vihavainen.
Viikonloppuisin tunnelmallisessa ja vauhdikkaassa yökerhossa bailataan DJ:n tahdissa aamuun asti. Kuva Tuomas Vihavainen.
Tuomas Vihavainen
Lataa
Viikonloppuisin tunnelmallisessa ja vauhdikkaassa yökerhossa bailataan DJ:n tahdissa aamuun asti. Kuva Tuomas Vihavainen.
Viikonloppuisin tunnelmallisessa ja vauhdikkaassa yökerhossa bailataan DJ:n tahdissa aamuun asti. Kuva Tuomas Vihavainen.
Tuomas Vihavainen
Lataa
Viikonloppuisin tunnelmallisessa ja vauhdikkaassa yökerhossa bailataan DJ:n tahdissa aamuun asti. Kuva Tuomas Vihavainen.
Viikonloppuisin tunnelmallisessa ja vauhdikkaassa yökerhossa bailataan DJ:n tahdissa aamuun asti. Kuva Tuomas Vihavainen.
Tuomas Vihavainen
Lataa

Linkit

Onniravintolat on arvostettu perheyhtiö

Onniravintoloiden tarina alkoi vuonna 1996, kun Sher Jang Singh perusti ensimmäisen ravintolansa Espooseen. Siitä lähtien perheyritys on kasvanut tasaisesti. Menestyvässä kokonaisuudessa on mukana perinteistä ruokaa ja erikoisoluita tarjoilevia ravintoloita, pubeja, livemusiikkipaikkoja sekä karaokebaareja ja yökerhoja.

Yhtiön toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle. Ravintolaketjuun kuuluvat legendaarinen Panimoravintola Viisi Penniä ja Mexi Töölössä, Gate H11 Alppilassa, Gate A21 ja Rock Club Boothill Kampissa, Suski Bar & Kitchen, Crazy Horse ja Sports Bar Konja Malmilla, The Black Bird Itäkeskuksessa, Blue Bird ja Bistro & Bar Fregatti Vuosaaressa ja Red Onion Vantaan Myyrmäessä sekä Mad Hopper Brewing Company -panimo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisi Tähteä

Ukrainaa autetaan tölkki kerrallaan – Obolon-olutta on myyty Suomessa yli miljoona litraa23.5.2024 10:59:05 EEST | Tiedote

Suomalaiset oluenystävät ovat ottaneet ukrainalaisen Obolon-oluen omakseen. Obolonia myydään Suomessa jopa enemmän kuin monien perinteisten olutkulttuurimaiden oluita. Menestystarina saa koko ajan jatkoa. Panimon tuotevalikoima laajenee oluista kivennäisvesiin ja long drinkeihin, ja nyt on käynnistynyt myös maltaiden maahantuonti. Ukrainaa autetaan tölkki kerrallaan.

Ravintola Palace Suomen 50 Paras Ravintolaa -äänestyksen ykkönen jo viidennen kerran peräkkäin13.3.2024 14:33:12 EET | Tiedote

Helsinkiläinen Ravintola Palace vei nimiinsä Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen ykkössijan. Ravintola-alan ammattilaiset äänestivät Palacen listan voittajaksi jo viidennen kerran peräkkäin. Ammattilaisten ammattilainen on BasBasin ravintoloitsija Nicolas Thieulon. Paras muutoksentekijä on Grönin keittiömestari Toni Kostian. Äänestys täyttää tänä vuonna 20 vuotta.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye