Uudistettu ravintola Red Onion avasi näyttävästi kauppakeskus Myyrmannissa Vantaalla
Täysin uudistunut Red Onion avasi ovensa perjantaina 3.11. puolen vuoden tauon jälkeen. Ravintolan avajaiset oli suuri menestys. Red Onionin paluuta odottaneita asiakkaita saapui sankoin joukoin. Ennen avaamista ulko-oven taakse kertyi satojen ihmisten jono. Varsinkin yökerho veti valtavasti väkeä.
Kauppakeskus Myyrmannin yhteydessä toimiva Red Onion on kuulunut jo kolmen vuosikymmenen ajan Vantaan suosituimpien ravintoloiden joukkoon. Ravintolan avajaiset oli suuri menestys pyhäinpäivän viikonloppuna.
"Red Onionin paluuta odottaneita asiakkaita saapui sankoin joukoin. Varsinkin yökerhossa oli railakas tunnelma perjantaina ja lauantaina. Myös à la carte keräsi hyvin väkeä. Ihmiset ovat odottaneet innoissaan ravintolan avaamista. Tästä on hyvä jatkaa Red Onionin uutta tulemista", kertoo avajaistunnelmista Onniravintolat Oy:n toimitusjohtaja Gianjot ”Dollar” Singh.
Käytännössä täysin uudistunut Red Onion on monipuolinen ravintola ja yökerho, joka houkuttelee maukkaan ruoan ja hyvän menon pariin aamusta iltaan.
Arkisin Red Onionissa on tarjolla lounasbuffet ja iltapäivästä alkaen nautitaan uudistetusta iltamenusta. Päivittäin vaihtuvassa lounasvalikoimassa on yksi kasvis- ja kaksi liha- tai kalapääruokaa sekä kevyenä vaihtoehtona kattava salaattipöytä.
Iltamenu rakentuu italialaisista herkuista. Uudistuneella ruokalistalla on napolilaisia artesaanipizzoja, antipastoja ja muita herkkuja italialaiseen tyyliin. Keittiön sydämenä on aito napolilainen pizzauuni.
À la carten on suunnitellut arvostettu keittiömestari Heikki Liekola, joka on työskennellyt keittiömestarina ja keittiöpäällikkönä Suomen parhaissa ravintoloissa. Napolilaispizzat ovat alalla mainetta niittäneen Mikko Rantasen käsialaa.
Uudistunut ja valoisa ravintolakokonaisuus
Myyrmannin kiinteistön remontin myötä Red Onion on muuttanut muotoaan ja uudistanut koko sisustuksensa. Ravintolasali on entistä viihtyisämpi ja valoisampi. Muutos entiseen konseptiin ja tilaan verrattuna on merkittävä.
Ravintolatilan suunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija Jaana Ekman Visionary Design Partners Helsingistä. Ekman on yksi maan tunnetuimmista ravintoloiden, baarien ja hotellien suunnittelijoista.
Yksi keskeisistä suunnittelun elementeistä on monimuotoisuus. Red Onion toimii arkipäivisin lounasravintolana. Iltaisin paikka on italialaistyylinen ruokaravintola.
”Palaamme ravintolan toimintaideassamme vanhoille juurille, liki 30 vuoden taakse. Red Onion oli yksi pääkaupunkiseudun ensimmäistä pizzaravintoloista. Se tunnettiin myös tunnelmallisena ruoka- ja tanssiravintolana”, Singh sanoo.
Viikonloppuisin meno jatkuu pikkutunneille saakka
Perjantaisin ja lauantaisin tunnelmallisessa ja vauhdikkaassa yökerhossa bailataan DJ:n tahdissa aamuun asti. Menoillan voi aloittaa jo pubin puolella. Mukavat tuolit, loosit sekä laaja valikoima juomia oluista drinkkeihin on luotu rentoon seurusteluun ystävien kanssa.
Muutos tunnelmasta ja teemasta toiseen tehdään valoilla ja sisustuselementtien nopeilla siirtämisillä. Esimerkiksi lounasbuffetista saadaan tehtyä nopeasti jopa 20 hengen suuri seurustelu- ja juhlapöytä.
”Olemme satsanneet poikkeuksellisen paljon yökerhon tunnelmaan, valaistukseen ja äänimaailmaan. Olemme hakeneet inspiraatiota kansainvälisistä isoista yökerhoista. Vaikutteita olemme käyneet hakemassa erilaisista eurooppalaisista yöravintoloista mm. Prahasta”, Singh paljastaa.
Red Onionin kotiruokalounas on tarjolla maanantaista perjantaihin 10.30–14.
À la carte -menu on maanantaista torstaihin 15–20, perjantaisin 15–21, lauantaisin 12–21 ja sunnuntaisin 12–18.
Joka viikonloppu Red Onionista kuoriutuu pääkaupunkiseudun viilein yökerho, joka on auki perjantaina ja lauantaina 22–04.30.
Red Onion sijaitsee Myyrmäen aseman vieressä osoitteessa Kauppakeskus Myyrmanni, Iskoskuja 3, 01600 Vantaa.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Onniravintolat Oy:n toimitusjohtaja Gianjot "Dollar" Singh, p. +358 40 059 1898, dollar.singh@onniravintolat.fi
Red Onionin ravintolapäällikkö Markku Aaltonen, p. +358 46 810 5725, markku.aaltonen@onniravintolat.fi
Kuvat
Linkit
Onniravintolat on arvostettu perheyhtiö
Onniravintoloiden tarina alkoi vuonna 1996, kun Sher Jang Singh perusti ensimmäisen ravintolansa Espooseen. Siitä lähtien perheyritys on kasvanut tasaisesti. Menestyvässä kokonaisuudessa on mukana perinteistä ruokaa ja erikoisoluita tarjoilevia ravintoloita, pubeja, livemusiikkipaikkoja sekä karaokebaareja ja yökerhoja.
Yhtiön toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle. Ravintolaketjuun kuuluvat legendaarinen Panimoravintola Viisi Penniä ja Mexi Töölössä, Gate H11 Alppilassa, Gate A21 ja Rock Club Boothill Kampissa, Suski Bar & Kitchen, Crazy Horse ja Sports Bar Konja Malmilla, The Black Bird Itäkeskuksessa, Blue Bird ja Bistro & Bar Fregatti Vuosaaressa ja Red Onion Vantaan Myyrmäessä sekä Mad Hopper Brewing Company -panimo.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Viisi Tähteä
Ukrainaa autetaan tölkki kerrallaan – Obolon-olutta on myyty Suomessa yli miljoona litraa23.5.2024 10:59:05 EEST | Tiedote
Suomalaiset oluenystävät ovat ottaneet ukrainalaisen Obolon-oluen omakseen. Obolonia myydään Suomessa jopa enemmän kuin monien perinteisten olutkulttuurimaiden oluita. Menestystarina saa koko ajan jatkoa. Panimon tuotevalikoima laajenee oluista kivennäisvesiin ja long drinkeihin, ja nyt on käynnistynyt myös maltaiden maahantuonti. Ukrainaa autetaan tölkki kerrallaan.
Ravintola Palace Suomen 50 Paras Ravintolaa -äänestyksen ykkönen jo viidennen kerran peräkkäin13.3.2024 14:33:12 EET | Tiedote
Helsinkiläinen Ravintola Palace vei nimiinsä Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen ykkössijan. Ravintola-alan ammattilaiset äänestivät Palacen listan voittajaksi jo viidennen kerran peräkkäin. Ammattilaisten ammattilainen on BasBasin ravintoloitsija Nicolas Thieulon. Paras muutoksentekijä on Grönin keittiömestari Toni Kostian. Äänestys täyttää tänä vuonna 20 vuotta.
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -julkistaminen suorana YouTubessa klo 13.00 - linkki lähetykseen13.3.2024 06:00:55 EET | Tiedote
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen julkistamistilaisuus lähetetään Gastro Helsinki -messuilta suorana videolähetyksenä tänään keskiviikkona 13. maaliskuuta kello 13.00 alkaen.
KUTSU: Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla12.3.2024 09:47:20 EET | Kutsu
Tervetuloa Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen julkistamistilaisuuteen Gastro Helsinki -messuille keskiviikkoa 13. maaliskuuta kello 13.00 alkaen.
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla 13.3.1.3.2024 11:53:37 EET | Kutsu
Tervetuloa Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen julkistamistilaisuuteen Gastro Helsinki -messuille keskiviikkoa 13. maaliskuuta kello 13.00 alkaen.