Pyynikin Smokehousen avajaisia vietetään Pirkkalassa helmikuun alussa
Pirkkalan Suupantorille, kirjaston taloon, avataan 1. helmikuuta ravintola Pyynikin Smokehouse. Pitkään kypsytettyjen lihojen lisäksi ravintola tarjoilee lounasta sekä annoksia myös kevyempään makuun – Pyynikin panimon omia juomatuotteita unohtamatta.
Pyynikin Smokehouse toimi aiemmin Pyynikin Brewing Oy:n panimon yhteydessä Tampereen Tesomalla. Se lopetti toimintansa panimorakennuksen saatua purkutuomion uudisrakentamisen tieltä. Uusia tiloja etsittiin jonkin aikaa.
”Tavoitteenamme oli avata uusi ravintola jo loppuvuodesta, mutta hyväähän kannattaa odottaa. Uskon, että Pirkkalassa on kysyntää rennolle ruokaravintolalle, ja toivonkin, että kuntalaiset ottavan tämän hyvänmielen olohuoneen omakseen. Maittavan ruuan ja juoman perässä kannattaa toki tulla vähän kauempaakin”, vinkkaa Samu Saarikoski, hallituksen puheenjohtaja, Pyynikin Brewing Oy.
Ravintolakonsepti uudistuu
Aikaisemmin Smokehousen listalla oli yksinomaan niin sanottua äijäruokaa eli savustimessa hitaasti kypsytettyä lihaa lisukkeineen. Pirkkalaan avattavan ravintolan tarjonnasta löytyy myös kevyempää syötävää.
Päiväsaikaan ravintola palvelee lounastajia monipuolisella ja vaihtuvalla listalla. Iltapäivästä myöhäiseen iltaan on tarjolla liha-, kala- ja kasvisvaihtoehtoja.
Juomaa myös mukaan
Ruokailijoiden lisäksi Pyynikin Smokehouse toivottaa tervetulleeksi käsityöläisoluiden ja muiden juomien ystävät.
”Ravintolassa tullaan tarjoilemaan kaikkia Pyynikin tuotteita – meillähän valmistetaan oluen lisäksi myös lonkeroa, siideriä sekä palkittuja vodkia ja ginejä. Kauppavahvuisia juomia saa ostaa myös mukaan”, Saarikoski kertoo.
”Muutenkaan ravintolan ei ole tarkoitus kangistua ihan perinteiseen muottiin. Suunnitteilla on muun muassa juomatarjontamme ympärille rakentuvia maisteluiltoja sekä erilaisia teemaviikkoja, ja onpa meidän mahdollista jalkautua myös lähiseudun tapahtumiin liikuteltavan savustimemme kanssa. Pirkkalassa on tällä hetkellä hyvä pöhinä, ja uskon Pyynikin Smokehousen virkistävän paikallista tarjontaa edelleen”, hän lisää.
Pyynikin Smokehousen operatiivisesta toiminnasta vastaa Restbar Group.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Samu SaarikoskiHallituksen puheenjohtajaPyynikin Brewing Oy
Puh:+358405441090Kuvat
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restbar Group
Sponsoriaamiainen Pepper-ravintolassa laskee nuorten harrastamisen kuluja30.12.2024 07:50:00 EET | Tiedote
Sponsoriaamiaisen konsepti on yksinkertainen: seura, luokka, yhdistys tai muu yhteisö myy lippuja tukijoilleen, jotka pääsevät vastineeksi nauttimaan hotellitason aamiaisesta yhteiseen pöytään ja tuotto jää yhdistyksen käyttöön. Tampereen seudulla sponsoriaamiaisia järjestetään Pepper-ravintoloissa Kangasalla, Nokialla ja Ylöjärvellä.
Pyynikin Smokehouse savustaa itse ympäri vuoden ja alusta asti käsityönä27.12.2024 09:30:44 EET | Tiedote
Pirkkalassa palveleva Pyynikin Smokehouse on erikoisuus Suomen savustettua lihaa tarjoavalla ravintolakartalla. Hyvin harva ravintola tarjoilee bbq-annokset pöytiin ruokaravintolamiljöössä. Vielä harvempi savustaa käyttämänsä lihat itse paikan päällä. Ympäri vuoden.
Olutravintola Konttori juhlii – 25 vuotta jäykkää mutta asiallista palvelua3.12.2024 09:22:44 EET | Tiedote
Tampereen keskustassa Verkatehtaankadulla sijaitseva Olutravintola Konttori täyttää joulukuussa 25 vuotta. Tuulisella toimialalla saavutus on erittäin merkittävä.
Olutravintola Konttori is celebrating – 25 years of formal yet polite service3.12.2024 09:22:44 EET | Press release
Finnish beer restaurant Olutravintola Konttori, located in downtown Tampere, turns 25 years old this December. This is a very significant milestone in a highly competitive industry.
Bar Ihku tarjoilee Suomen parasta karaokea15.3.2024 07:30:00 EET | Uutinen
Leviltä maailmanvalloituksensa vuonna 2009 aloittanut Bar Ihku tunnetaan ennen kaikkea ainutlaatuisesta karaoke-elämyksestään, josta pääsevät ilta illan jälkeen nauttimaan niin oman elämänsä supertähdet kuin yleisön puolella viihtyvät illanviettäjätkin. Mitkä ovat Bar Ihkun menestysreseptin ainesosat?
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme