Uusista lohipyöryköistä helppo ja terveellinen arjen kalaruoka sekä lisää kotimaisia pakastepizzamakuja - Apetitin kevään uutuuksissa helppoa kotiruokaa sekä maukasta napostelua
Apetitin kevään uutuustuotteista löytyy kaksi monipuolista ja vaivatonta arjen todellista helpottajaa kala- ja vihannespakasteissa: Lohipyörykät ja Pomodoro Rosso -pakastevihannessekoitus sekä kotimaisten pakastepizzojen uutuusmakuja. Myös kukkakaaliwingsien tuoteperhe kasvoi kahdella uutuusmaulla.

Maukasta kalaa vaivattomasti arkiaterialle
Apetitin kevään uutuustuotteen, lohipyöryköiden, avulla terveellistä kalaa on helppoa ja edullista ottaa myös arkiaterialle. Maukkaat kalapyörykät sisältävät lohta ja seitiä.
”Pyörykät on maustettu ruohosipulilla, tillillä ja sitruunalla. Tuotteen makumaailma sopii koko perheelle. Tämän uutuuden avulla kalan tarjoilu arkena ei voisi helpompaa olla”, toteaa Apetitin brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Wilhelmiina Ritala.
Lohipyöryköistä valmistuu hetkessä maukas ja ravitseva ateria esimerkiksi yhdistettynä niin ikään pakastealtaasta löytyvään Apetitin Porkkana-perunamuusiin. Pyörykkä on maidoton ja gluteeniton ja sopii tämän ansiosta monelle.

Pomodoro Rosso - uusi tomaattinen vaihtoehto pakastevihannesvalikoimassa
Toinen kevään uutuus Apetit Pomodoro Rosso loistaa sekä maullaan että monikäyttöisyydellään. Herkullinen ja monipuolinen vihannessekoitus sopii hyvin kastikkeisiin, salaatteihin, keittoihin ja pizzaan. Se on todellinen arjen terveellinen helpottaja. Vihannessekoituksessa on valkosipulia, mikä antaa sille viimeistelyn maun.
”Pomodoro Rosso on monipuolinen vihannessekoitus, joka sopii moneen käyttöön. Sekoituksesta yli puolet on tomaattia, minkä ansiosta annokseen ei ole välttämättä tarpeen lisätä tomaattia erikseen. Vain mielikuvitus on rajana tämän sekoituksen käytössä. Siitä saa oivan pastakastikkeen tai vaikka täytteen pinaattiletuille”, kertoo Apetitin markkinointipäällikkö Nina Dahlberg.

Kotimaisissa pizzauutuuksissa mehevää juustoa ja fajita-maustettua kanaa
Apetitin suosittu Superior-pizzaperhe laajenee kahdella herkullisella uutuudella: Triple Cheese ja Chicken Fajita.
Triple Cheese -pizzan kärkenä on kolme kotimaista juustoa: fontal, cheddar ja gouda. Makua tuovat myös kirsikkatomaatit ja pesto.
“Kolmen kotimaisen juuston kautta syntyy mehevä maku, johon tomaatti tuo raikkautta”, sanoo Apetitin brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Mari Pallonen.
Chicken Fajita -pizzan maku syntyy puolestaan fajita-mausteseoksesta, punasipulista, keltaisesta ja punaisesta paprikasta sekä tietysti kotimaisesta kanasta. Makua ryydittävät suomalaiset fontal- ja cheddarjuustot.
Apetitin pakastepizzat valmistetaan maailman pohjoisimmassa pizzatehtaassa Pudasjärvellä. Superior-pizzojen pohja on juureen leivottu ja kiviuunissa paistettu.
Kukkakaaliwingseille kaksi uutuusmakua
Apetit kukkakaaliwingsit ovat vakiinnuttaneet asemansa oivallisena kasvispohjaisena snacking-tuotteena. Wingsien tuoteperhe laajenee nyt kahdella uutuusmaulla: Buffalo ja Hot Barbeque. Apetit Kukkakaaliwings Buffalossa on klassinen buffalowingsien makumaailma, joka rakentuu paprikasta, cayennesta, sipulista ja etikasta. Hot BBQ -kukkakaaliwingsit puolestaan tarjoavat makunystyröitä hivelevää potkua tulisemman ystäville. Maku syntyy tomaatista, paprikasta, valkosipulista, punaisesta jalopenosta, sipulista, mustapippurista ja tummasta sokerista.
Jo entuudestaan tuttu Apetit Kukkakaaliwings on maustettu miedosti cayennepippurilla ja savupaprikalla ja löytyy jatkossa 300 g pussista. Mausteiset wingsit sopivat naposteluun tai illanistujaisiin tarjoiluksi. Kukkakaaliwingsit ovat gluteenittomia.
”Wingsit ovat herkullisia sellaisenaan tai niistä voi nauttia dipin kanssa. Wingspakkauksista löytyvät kullekin maulle sopivat dippireseptit. Kaikkien kanssa maistuu mainiosti esimerkiksi mintun ja limen makuinen ranskankerma- tai kaurafraiche-pohjainen dippi”, kertoo brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Wilhelmiina Ritala.
Apetit-uutuudet:
Yhteyshenkilöt
Miika KemiläViestintä- ja vastuullisuuspäällikköApetit Oyj
Puh:+358104024044miika.kemila@apetit.fiApetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 182 miljoonaa euroa. Lue lisää: apetit.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Apetit Oyj
Apetit - 75 vuotta kotimaista kasvipohjaista ruokaa17.3.2025 13:00:00 EET | Tiedote
Apetitin juuret juontuvat Länsi-Suomen sokeritehtaan perustamiseen vuonna 1950. Jo 75 vuotta kestänyt ja yhä jatkuva kehitysmatka on vienyt Apetitin sokerin tuottajasta kasvipohjaisiin ruokaratkaisuihin erikoistuneeksi yhtiöksi. Vuonna 2025 Apetit on ruokatrendien ja ravitsemussuositusten ytimessä: pääosin kasvipohjaisia vihannes- ja ruokapakasteita sekä kasviöljyjä sisältävä tuotevalikoima vastaa vallitseviin ruokatrendeihin, vastuulliseen syömiseen ja ravitsemussuosituksiin.
Suositulle Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick -pihville uusi maku – Klassisiin perunapakasteisiin uutuustuote21.2.2025 10:30:00 EET | Tiedote
Suosikkituote Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick -pihvi saa rinnalleen herkullisen uutuusmaun: Lime & Lempeä chili. Samalla klassiset perunapakasteet laajenevat Apetit Kotimaiset Perunaviipaleilla, ja uuni- ja grillikasvisten ystäville on tarjolla uusi makuelämys: Apetit Uuni- & Grillikasvis Paahdettu valkosipuli. Apetitin kevään uutuudet ovat saatavilla ruokakaupoissa maaliskuun alusta alkaen.
Apetit Oyj:n tilinpäätöstiedotteen 2024 julkistaminen 13. helmikuuta 20257.2.2025 10:00:00 EET | Tiedote
Apetit Oyj:n tilinpäätöstiedote vuodelta 2024 julkistetaan torstaina 13.2.2025 klo 8.30. Tilinpäätöstiedote on luettavissa julkistamisen jälkeen yhtiön verkkosivuilla apetit.fi.
Publishing of Apetit Plc’s Financial Statements Release 2024 on 13 February 20257.2.2025 10:00:00 EET | Press release
Apetit Plc will publish its Financial Statements Release for 2024 on Thursday, 13 February 2025 at 8:30 a.m. The release can be found on the company’s website at apetit.fi after its publishing.
Apetit tutki markkinoiden rypsi- ja rapsiöljyjen makuprofiileja – makuerot selkeitä21.1.2025 10:30:00 EET | Tiedote
Apetit selvitti rypsi- ja rapsiöljyjen makueroja. Makututkimuksen* mukaan Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljy on maultaan markkinoiden miedoin. Makututkimuksen suoritti koulutettu aistinvaraisen arvioinnin raati. Markkinoilla olevien rypsi- ja rapsiöljyjen makuprofiilit eroavat toisistaan.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme