Ravintola Snickari

Snickari Summer Chefs -viikot tuovat Naantaliin tulevana kesänä kolme huippukokkia

Jaa

Naantali nostaa entisestään profiiliaan kiinnostavana ruokakohteena, kun Vanhankaupungin rannassa paraatipaikalla sijaitsevaan ravintola Snickariin saadaan ensi kesänä vierailulle peräti kolme huippukokkia.

Snickari Summer Chefs -viikot tuovat Naantalille entisestään lisäbuustia vetovoimaisena ruokamatkailukohteena.
Snickari Summer Chefs -viikot tuovat Naantalille entisestään lisäbuustia vetovoimaisena ruokamatkailukohteena.

Snickari Summer Chefs -viikkojen aikana ravintolassa vierailevat Suomen ainoan kahden tähden Michelin-ravintolan, Palacen keittiömestari Jonathan Slotte, Ranskan Nizzassa sijaitsevan yhden tähden Michelin-ravintola Pure & V:n keittiömestari Pinja Paakkonen sekä helsinkiläisten Ravintola Wellamon ja Ravintola 305:n ravintoloitsija ja keittiömestari Dani Hänninen. Jokainen kokki on paikalla Snickarissa noin viikon kerrallaan, jona aikana saatavilla on kunkin suunnittelema ja loihtima, kolmen ruokalajin signature menu amouse bouchen kera.

Vierailut aloittaa Jonathan Slotte, joka viipyy Naantalissa 4.–9. kesäkuuta. Slotten menu on saatavilla Naantalin Musiikkijuhlien päättymiseen, 15. kesäkuuta, asti. Pinja Paakkonen ottaa Snickarin keittiön haltuun 2.–6. heinäkuuta. ja Dani Hänninen viettää Naantalin rannassa elokuun ensimmäisen viikon 6.–10.8.

– Olen todella tyytyväinen, että saamme nämä kolme huippuammattialista juuri Snickariin ensi kesänä. Arvostus taidokkaasti tehtyä ruokaa kohtaan on ollut kasvussa jo pitkään. Snickari Summer Chefs -viikot tuovat Naantalille entisestään lisäbuustia vetovoimaisena ruokamatkailukohteena. Kokonaisuus, jossa yhdistyvät Naantalin Vanhankaupungin tunnelma, Snickarin talon historiallinen miljöö ja huippuammattilaisten käsityönä juuri Sinulle valmistama ruoka, jää vierailijalle mieleen pitkäksi aikaa, sanoo Snickaria operoivan Sunborn Saga Oy:n ravintolatoimenpäällikkö Jarno Seppä.

Rentous ja helppous säilyy 

Snickarissa nähdään kokkivierailujen inspiroimana muitakin muutoksia.

– Snickarin a la carte -menu tulee hieman muuttumaan aikaisemmasta. Tänä kesänä menu nojaa entistäkin enemmän pohjoismaiseen ruokaan ja keittiötyyliin, lähiruokaan ja sesongin raaka-aineisiin. Punaisena lankana säilyy kuitenkin helppous ja rentous – Snickariin voi jatkossakin tulla kuka vain joko illalliselle viineineen pitkän kaavan mukaan tai ihan vaan nauttimaan viilentävän juoman tai pari aurinkoiselle terassillemme. Ensimmäisiä maistiaisia Snickarin uudesta suuntauksesta voi nähdä jo parin viikon kuluttua vappumenulla, Seppä paljastaa.

Kokkivierailijat

Jonathan Slotte työskentelee keittiömestarina ravintola Palacessa Helsingissä. Palace sai vuonna 2022 toisen Michelin-tähtensä ja on tällä hetkellä Suomen ainut kahden Michelin-tähden ravintola. Vuosi 2022 oli Jonathanille myös henkilökohtaisesti menestyksekäs, kun hän pokkasi ensin PRO-palkinnon ja myöhemmin syksyllä Vuoden Kokki 2022 -tittelin.

Pinja Paakkonen on opiskellut leipuri-kondiittoriksi Turussa ja opiskellut sen jälkeen Ranskassa École Nationale Supérieure de Pâtisserie -oppilaitoksessa. Vuonna 2019 hän piti jälkiruokapop-up:ia Turussa ravintola Pinellassa. Seuraavana vuonna Pinja lähti töihin Kööpenhaminaan kahden Michelin-tähden Alchemist-ravintolaan. Vuonna 2021 hän voitti PRO-gaalassa ravintolakokkien sarjan. Hän on työskennellyt yhden tähden Michelin-ravintola Pure & V:ssä Nizzassa vuodesta 2022 alkaen.

Dani Hänninen toimii Helsingissä ravintoloitsijana ja keittiömestarina kahdessa ravintolassa. Ravintola Wellamo avattiin Katajanokalle vuonna 2021 ja ravintola 305 avattiin viime keväänä Hakaniemessä. Dani on intohimoisella otteellaan sekä jo 15 vuoden kokemuksella kehittynyt päämäärätietoiseksi ammattilaiseksi. Hän on tuttu myös MasterChef Suomi -ohjelmasta vuodelta 2020. 

Ravintola Snickari

Mannerheiminkatu 2
21100 Naantali 

  • Snickari avaa ovensa vappuaattona tiistaina 30. huhtikuuta, jolloin on tarjolla pöytiin tarjoiltu usean ruokalajin vappumenu. 
  • La 1. kesäkuuta alkaen Snickari on avoinna joka päivä 11. elokuuta asti.
  • Snickari Summer Chefs -teemaviikot käynnistyvät 4. kesäkuuta.

Aukioloajat toukokuussa 

ti 30.4. 17–21.30 (vappumenu) 
ke 1.5. 12–15 (vappumenu) 
pe 10.5. 17–22 
la 11.5. 17–22 
su 12.5. 12–16 (äitienpäivä)  
pe 17.5. 17–22
la 18.5. 17–22
pe 24.5. 16–22  
la 25.5. 12–22
su 26.5. 12–18 
pe 31.5. 17–22

Varaukset 

snickari.fi 
sales@sunborn.fi 
Sunborn asiakaspalvelu p. 0300 44550 (0,65 €/min + pvm/mpm)

Lisätietoja

Jarno Seppä
ravintolatoimenpäällikkö 
Sunborn Saga Oy 
p. 044 55 66 252 
jarno.seppa@sunborn.fi

Avainsanat

Kuvat

Snickari Summer Chefs -viikot tuovat Naantalille entisestään lisäbuustia vetovoimaisena ruokamatkailukohteena.
Snickari Summer Chefs -viikot tuovat Naantalille entisestään lisäbuustia vetovoimaisena ruokamatkailukohteena.
Lataa
Jonathan Slotte työskentelee keittiömestarina ravintola Palacessa Helsingissä.
Jonathan Slotte työskentelee keittiömestarina ravintola Palacessa Helsingissä.
Santeri Stenvall
Lataa
Pure & V:n keittiömestari Pinja Paakkonen saapuu Snickariin heinäkuussa.
Pure & V:n keittiömestari Pinja Paakkonen saapuu Snickariin heinäkuussa.
Lataa
Dani Hänninen toimii Helsingissä ravintoloitsijana ja keittiömestarina kahdessa ravintolassa.
Dani Hänninen toimii Helsingissä ravintoloitsijana ja keittiömestarina kahdessa ravintolassa.
Santeri Stenvall
Lataa

Ravintola Snickari on Sunborn Saga Oy:n operoima ravintola Naantalin Vanhankaupungin rannassa ja osa perheomisteista Sunborn Groupia, joka tunnetaan Suomessa kylpylätoiminnan pioneerina ja laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottajana. Konsernissa on jo 50 vuoden kokemus hotelli- ja ravintola-alalta aina tasokkaista ravintoloista palkittuihin kokous- ja konferenssipalveluihin. Yritykseen kuuluvat muun muassa Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintola Naantalin Kaivohuone.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ravintola Snickari

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye