Power Finland Oy

Kutsu: Powerin lippulaivamyymälän avajaisiin odotetaan tuhansia ihmisiä – radiojuontajat luotsaavat huvipuistoteemaista ohjelmaa

Jaa

Powerin uusi lippulaivamyymälä avataan 5.6.2024 klo 7:00 Vantaan Tammistossa. Media on tervetullut paikalle. Avajaisohjelma houkuttelee huvipuistoteemaisella ilottelulla, huimilla tarjouksilla ja radiotähtien ohjelmalla.

Powerin uusi lippulaivamyymälä aukeaa Vantaan Tammistoon
Powerin uusi lippulaivamyymälä aukeaa Vantaan Tammistoon

Powerin uusi Power+ -konseptin elämysmyymälä tarjoaa elämyksiä ja tarjouksia avajaispäivänä klo 7:00 alkaen. 
Paikalle rakentuu huvipuistotunnelma koko perheelle: pelejä, joista voi voittaa palkintoja, hattaraa, popcornia, virvokkeita, DJ:t ja juontajat. 
Ohjelmaa luotsaavat NRJ:n aamuradion juontajapari Niko Saarinen ja Julianna Jokela. 
Avajaiset kestävät klo 7–23 ja työllistävät 300 henkilöä. 

Avajaistarjousten ja -ohjelman odotetaan houkuttavan paikalle tuhansia ihmisiä. 
”Viimeisimmässä myymäläavauksessamme eli Power Itiksen avajaisissa syksyllä 2023 kävi 6000 asiakasta. Odotamme Tammiston suurmyymälän avajaisista vieläkin suurempaa spektaakkelia. Avajaistarjoukset tulevat olemaan sen verran merkittäviä, että odotamme ihmisten saapuvan kauempaakin ostoksille. Olemme varautuneet siihen, että jonottajia saapuu paikalle jo aamuyöstä”, Power Suomen markkinointipäällikkö Ville Laakso kertoo.

Avajaistarjouksessa on mm. Samsung Galaxy S24 älypuhelin 399 € (aiempi hinta 749 €), Playstation 5 pelikonsoli 299 € (aiempi hinta 429 €), Bosch pyykinpesukone 399 € (aiempi hinta 1099 €) ja paljon muuta.
Kaikki avajaistarjoukset löytyvät osoitteesta: power.fi/tammisto

Media voi saapua paikalle tai olla etukäteen yhteydessä markkinointipäällikkö Ville Laaksoon, ville.laakso@power.fi , 0505168498

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Power Finland Oy

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power-ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on lähes 1,5 miljardia euroa. Power-ketju perustuu äärimmäiseen kustannustehokkuuteen ja sen tavoitteena on tarjota asiakkaalle myymälöissä aina sama hinta kuin Power.fi-nettikaupassa. Suomessa on yli 40 Power-myymälää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Power Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye