Ronkainen, Horttanainen, Varis ja Hämäläinen voittoon Jaama Runilla

Jaa

5 kilometrillä voittivat Aki Myyry ja Annika Piiparinen sekä nuorten sarjoissa Pyykön sisarukset ja Pietu Stenberg.

"Raskas oli", sanoi 12 kilometrin voittojuoksustaan Kari Varis. Variksen ja muutaman muun päivän voittajan haastattelut ovat nähtävillä Kontiolahti Outdoorin Facebookissa ja Instagramissa.
"Raskas oli", sanoi 12 kilometrin voittojuoksustaan Kari Varis. Variksen ja muutaman muun päivän voittajan haastattelut ovat nähtävillä Kontiolahti Outdoorin Facebookissa ja Instagramissa. Kontiolahti Outdoor

Kontiolahtelainen Tomi Ronkainen oli nopein Jaama Run -polkujuoksutapahtuman 24 kilometrillä. Toiseksi juossut Team Untamon Urheilun Risto Mägi jäi Ronkaisesta liki kolme minuuttia.

”Hyvin meni. Tiesin, että on nopea reitti. Aika täysillä tuli lähdetty liikenteeseen.  Katsottiin vain, miten pitkälle jaksaa. Alle 1.40 oli tavoite, ja se aika hyvin onnistuikin”, vauhdikkaalla juoksullaan reittiennätyksen aikaan 1:32:59 päivittänyt Ronkainen sanoi.

Naisten 24 kilometrillä nopein oli Heidi Horttanainen.

Kari Varis viimeisteli Jukolan viestiin

12 kilometrillä nopein oli Kari Varis. Viimeistelyharjoituksen viikon päästä odottavaan Lakia-Jukolaan tehneellä Variksella oli tavoitteena saada itsensä ahtaalle.

”Aloitin tarkoituksella vähän liian kovaa. Sielläkin joutuu lähtemään avauksessa kovaa, niin loppu tuntui aika pahalta”, voittaja ennakoi suurtapahtuman lähtöä.

Jukolan viestissä Variksella on joukkuekavereina kokenut joukkio.

”Porukassa on mukana aika monta Jukolan viestin voittajaa. Kaverina on Airila, Martomaa, Romppainen ja Hernelahti. Siinä on mahdollisuus hävitä koko viesti avauksessa.”     

”Treeninä tämä oli hyvä. Yksin jos lähtisi juoksemaan tuon reitin, niin tulisi annettua nopeammin periksi. Mutta on muistettava, että Jukolan avausosuus on erittäin fyysinen, niin tänään piti pitää itseään ahtaalla se reilu 40 minuuttia.”

Naisten ykkönen oli Kontiolahden Urheilijoiden Inka Hämäläinen.

Lyhimmän, 5 kilometrin matkan voittoon juoksivat naisissa Annika Piiparinen, miehissä Kontiolahden Urheilijoiden Aki Myyry, N15-sarjassa Kontiolahden Urheilijoiden Milja Pyykkö ja M15-sarjassa Pyhäselän Urheilijoiden Pietu Stenberg. N15-ikäluokassa 12 kilometrin voittaja oli Kontiolahden Urheilijoiden Venla Pyykkö.

Jaama Run 8.6.2024 tulokset: https://jaamaevents.com/jaama-run/tulokset

Tapahtuman Facebook- ja Instagram-seinillä on katsottavissa voittajien haastatteluja. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kimmo TurunenToimitusjohtajaKontiolahti Outdoor

Puh:050 5633480

Kuvat

Kontion Juoksuvalmennuksen nimissä Jaama Runin 24 kilometriä voittaneen Tomi Ronkaisen tekemä reittiennätys kirjattiin lukemiin 1:32:59.
Kontion Juoksuvalmennuksen nimissä Jaama Runin 24 kilometriä voittaneen Tomi Ronkaisen tekemä reittiennätys kirjattiin lukemiin 1:32:59.
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kontiolahti Outdoor

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye