Mehiläinen Oy

Mehiläisen rannikkolääkäri palvelee jälleen Kotkan saaristossa – päivystää myös kesän tapahtumissa

Jaa

Mehiläinen tarjoaa myös tänä kesänä yleislääkärin palveluita Kotkan rannikkoseudulla. Mehiläisen rannikkolääkäri Markus Holzhäuser kiertää jälleen Kotkan saaristossa pitäen venevastaanottoa Haapasaaren, Pyhtään Kaunissaaren ja Kuutsalon laitureilla kesälauantaisin. Rannikkolääkäri päivystää myös kesän tapahtumissa Kotkassa, Pyhtäällä ja Loviisassa. Rannikkolääkärin vene liikkuu ajanvarauksella 15.6.–20.7. välisenä aikana.

Mehiläisen rannikkolääkäri Markus Holzhäuser päivystää Kotkan saaristossa ja kesän tapahtumissa.
Mehiläisen rannikkolääkäri Markus Holzhäuser päivystää Kotkan saaristossa ja kesän tapahtumissa. Kuva: Tuukka Ervasti

– Rannikkolääkärin ensimmäinen kesä viime vuonna meni todella kivasti ja samaa konseptia haluttiin jatkaa myös tänä vuonna. Rannikkolääkäri rantautuu tuttuun tapaan Haapasaaren osuuskaupan laituriin, Pyhtään Kaunissaaren vierasvenesatamaan sekä Kuutsalon Saarimajan laituriin, sanoo Mehiläisen yksikönjohtaja Anu Jokinen.

– Rannikkolääkärin toiminnan tultua jo tutuksi monelle Kotkan seudulla odotamme viime kesää vilkkaampaa kautta. Kysytyimpiä palveluita viime kesänä vastaanotolla olivat punkkirokotusten lisäksi haavanhoidot, ihoinfektiot sekä esimerkiksi eräät tulehdussairaudet, kuten virtsatietulehdukset. Rannikkolääkärin vastaanotolla saa avun monenlaiseen lomaillessa sattuneeseen haaveriin ja vaivaan, kertoo Mehiläisen rannikkolääkäri Markus Holzhäuser.

Rannikkolääkäri on tavattavissa aikataulun mukaisesti säävarauksella. Ajan venevastaanotolle voi varata ennakkoon OmaMehiläinen-sovelluksen tai Mehiläisen verkkosivujen kautta. Ajanvaraus sulkeutuu edellisenä iltana klo 22.00. Ajantasainen aikataulu löytyy osoitteesta: mehilainen.fi/rannikkolaakari.

Päivystystä myös kesätapahtumissa

Saaristokierroksen lisäksi rannikkolääkäri on tavattavissa myös kesän tapahtumissa. Rannikkolääkärin vene päivystää Kotkan Meripäivillä, Pyhtään Saaristomarkkinoilla ja Loviisan Wanhat Talot -tapahtumassa.

– Viime kesänä Kotkan Meripäiviltä saatujen positiivisten asiakaspalautteiden pohjalta päätimme tänä kesänä olla mukana myös muissa kesän tapahtumissa. Toivotan kaikki tervetulleeksi tutustumaan toimintaamme sekä rannikkolääkärin venevastaanotolle, Holzhäuser sanoo.

Rannikkolääkäri tarjoaa yleislääkäritasoista sairaanhoitoa ja apua muun muassa ihottumiin, punkinpuremiin, virtsatie-, silmä-, ja korvatulehduksiin​, hengitystieinfektioihin, nivelkipuoireisiin sekä selkävaivoihin. Venevastaanoton palveluihin kuuluvat myös haavanhoito, tikkaus ja tikkien poisto, kortisoni-injektiohoidot, nivelpunktiot ja pikanäytteet tulehdusarvoista (CRP). Lisäksi punkki- ja jäykkäkouristusrokotukset hoituvat veneessä.

– Rannikkolääkärin palveluita täydentävät mantereella sijaitseva Kotkan Mehiläisen monipuolinen lääkärikeskus sekä 24/7 Digiklinikan palvelumme, Jokinen muistuttaa.

Lääkärikeskus Mehiläinen Kotka on täyden palvelun lääkärikeskus, jossa vastaanottoa pitää noin 70 lääkäriä lähes kaikilta erikoisaloilta. Lääkärikeskuksessa on saatavilla monipuoliset laboratorio-, kuvantamis- ja sairaalapalvelut. Samassa rakennuksessa toimii myös Hammas Mehiläinen. Mehiläinen Kotka sijaitsee osoitteessa Kotkankatu 11.

Lisätietoja:

  • Mehiläinen, yleislääkäri Markus Holzhäuser
  • Mehiläinen, yksikönjohtaja Anu Jokinen
  • Yhteydenotot Mehiläisen viestinnän Salla Tähtisen kautta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Mehiläisen rannikkolääkäri Markus Holzhäuser päivystää Kotkan saaristossa ja kesän tapahtumissa.
Mehiläisen rannikkolääkäri Markus Holzhäuser päivystää Kotkan saaristossa ja kesän tapahtumissa.
Lataa

Linkit

Mehiläinen

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut Suomessa ja kansainvälisesti. 114-vuotias Mehiläinen on nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Yhtiö panostaa digitalisaation mahdollisuuksiin sekä hoidon vaikuttavuuteen ja laatuun kaikilla liiketoiminta-alueillaan.

Mehiläinen palvelee vuosittain 2,1 miljoonaa asiakasta ja sen 840 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 37 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Kansainvälisesti Mehiläinen tarjoaa terveyspalveluita Ruotsissa, Saksassa ja Virossa sekä digitaalisia terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja tytäryhtiönsä BeeHealthyn kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mehiläinen Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye