Euroopan parlamentti – Suomen-toimisto

Keskustelutilaisuus Eurooppasalissa 18.6.: After the European Parliament election: How will the EU change?

Jaa

Euroopan parlamentin Suomen-toimisto ja Ulkopoliittinen instituutti järjestävät englanninkielisen keskustelutilaisuuden Eurooppasalissa Kampissa (Malminkatu 16, Helsinki) 18.6. klo 10-11.30. 

Kutsu keskustelutilaisuuteen "After the European Parliament election: How will the EU change?"
Kutsu keskustelutilaisuuteen "After the European Parliament election: How will the EU change?"

Euroopan parlamentin vaalit 6.-9. kesäkuuta aloittavat ratkaisevan ja todennäköisesti kiistanalaisen vaalikauden. Seuraavien viiden vuoden aikana EU:lla on edessään tiukka poliittinen ohjelma: geopoliittiset haasteet, neuvottelut laajentumisesta ja sisäisestä uudistuksesta sekä uusi pitkän aikavälin talousarvio ja muut hankkeet, kuten vihreä ja digitaalinen siirtymä ja sisämarkkinoiden uudistaminen. Samaan aikaan äärioikeistopuolueiden nousu sekä parlamentissa että neuvostossa voi hankaloittaa enemmistöjen muodostamista.

Tilaisuudessa keskustellaan vaalituloksista ja katsotaan eteenpäin seuraavaan vaalikauteen. Mitä uusia enemmistöjä syntyy? Mitkä ovat seuraavan Euroopan komission painopisteet? Ketkä ovat ehdolla EU:n huippuvirkoihin?

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumislinkit UPI:n sivuilla.

Keskustelua voi myös seurata striimin kautta Euroopan parlamentin youtube-kanavalla.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Euroopan parlamentti – Suomen-toimisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye