Suunto

Uusi Suunto Race S on kompakti urheilukello tavoitteelliseen harjoitteluun, kilpailuihin ja palautumisen seurantaan

Jaa

Suunto Race -tuotesarjan uusin tulokas on suunniteltu urheilijoille, jotka etsivät edistyksellisillä urheiluominaisuuksilla varustettua pienikokoista kelloa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seurantaan.

Kevyt ja kompakti Suunto Race S -urheilukello sisältää yhteensä yli 95 valmista urheilutilaa aina polkujuoksusta pyöräilyyn ja uinnista joogaan. Kellon kirkas ja selkeä AMOLED-näyttö varmistaa erinomaisen näkyvyyden sateella, auringonpaisteessa ja pimeässä. Kellosta löytyy yhteensä kuusi erilaista versiota, joista kaikki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

“Suunto Race S -kello sopii monenlaisiin tarpeisiin ja tyyleihin aina hienovaraisen hillitystä vauhdikkaampiin kisailmeisiin. Kellon pieni koko tekee siitä kevyen ja mukavan käyttää arkena ja pidemmillä kisamatkoilla. Olemme ylpeitä siitä, miten pieneksi olemme kellon saaneet tinkimättä sen huippuluokan suorituskyvystä”, kertoo Suunnon muotoilujohtaja Mikko Ahlström.

Suunto Race S -urheilukello tulee myyntiin Suunnon verkkokauppaan ja jälleenmyyjille 25. kesäkuuta alkaen 349 euron hintaan. Kello on yhteensopiva Suunnon lisävarusteina myytävien rannekkeiden kanssa.

Tukea kaikenlaisiin urheilusuorituksiin ja arjen hyvinvointiin

Suunto Race S -kellon monipuoliset kuormituksen, edistymisen ja palautumisen mittarit tukevat tavoitteellista harjoittelua ja kokonaisvaltaista palautumista. Muun muassa sykevälivaihtelun seuranta toimii autonomisen hermoston tasapainon indikaattorina ja tarjoaa arvokasta tietoa yleisestä terveydestä ja stressitilasta. Kellosta löytyy työkaluja myös arkisen hyvinvoinnin seurantaan, se muun muassa mittaa päivittäiset askeleet, kalorit, sydämen sykkeen ja unenlaadun. Lisäksi se mahdollistaa harjoittelutietojen vertailun suhteessa kuukautiskiertoon.

“Suunto Race S on erinomainen vaihtoehto monipuoliseen harjoitteluun ja kilpailuihin. Teimme siitä mahdollisimman helppokäyttöisen, jotta urheilija voi rauhassa keskittyä suoritukseen ja nauttia kellon monipuolisista ominaisuuksista missä ja milloin tahansa”, kertoo Suunnon tuotepäällikkö Daniel Das Bhowmik.

Suunto Race S on luotettava kumppani myös pidempiin urheilusuorituksiin. Kellon akku kestää yhteensä jopa 30 tuntia harjoittelun seurantaa kaikkein tarkimmalla GPS-asetuksella. Jos matka jatkuu vieläkin pidemmälle, akunkestoa voi pidentää säätämällä GPS-asetuksia. “Retki”-tilaa (Tour) hyödyntämällä kellon akku voi kestää yhteensä jopa viisi päivää.

Luonnossa liikkuessa kellon edistykselliset ulkoiluominaisuudet, kuten ilmaiset offline-kartat, GNSS-satelliittipaikannus sekä tarkat korkeuslukemat ja myrskyhälytykset mahdollistava barometri, varmistavat luotettavan ja selkeän kuvan reitistä.

Suunto Race S -urheilukellon tekniset tiedot: 

  • Kirkas ja selkeä 1,32 tuuman AMOLED-näyttö. 

  • 95+ valmista urheilutilaa ja mahdollisuus luoda omia kustomoituja tiloja

  • Muotoilu, painikkeet ja näytön teknologia ovat samanlaiset kuin alkuperäisessä Suunto Race -kellossa.

  • Helppokäyttöiset painikkeet ja kellon digitaalinen kruunu tekevät ominaisuuksien ja karttojen selaamisesta nopeaa ja helppoa.

  • GNSS-satelliittipaikannusta hyödyntävät ilmaiset offline-maastokartat.

  • Sykevälivaihtelun analyysiin perustuvat edistykselliset harjoittelun mittarit tarjoavat henkilökohtaista palautetta kuormituksesta, edistyksestä ja palautumisesta. Harjoittelutietoja voi vertailla myös suhteessa kuukautiskiertoon.

  • Päivittäisen aktiivisuuden seuranta: askeleet, sykkeenmittaus, unenlaatu, kalorit, stressi jne.

  • Langattomat over-the-air-ohjelmistopäivitykset

  • Sääennusteet ja hälytykset tarjoavat arvokasta tietoa ympäröivästä maastosta

  • Laadukkaat materiaalit: Gorilla Glass -lasi ja ruostumaton teräs

  • Suunniteltu Suomessa

  • Suunto Race S on täysin hiilipäästötön. Suunto on mukana Tree-Nationin metsitysprojektissa, jossa käytetään todennetut hiilipäästöt rannikon mangrovemetsien istutukseen. Istutetut metsät stabiloivat rantoja, poistavat saasteita, parantavat vedenlaatua ja ylläpitävät kalakantoja. (Todennettu kansainvälisen hiilipäästöjen kompensaatioprojektien laadunarviointiin erikoistuneen varmennusohjelman toimesta) Lisätiedot: www.tree-nation.com 

Lisätiedot, testituotteet ja haastattelupyynnöt:

Casper Pfitzner

puh. +358 45 124 9035

casper.pfitzner@mellakka.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Suunto on seikkailijoille. Edelläkävijyys ja utelias kokeilunhalu ovat olleet osa DNA:tamme jo vuodesta 1936 lähtien, kun suomalainen suunnistaja Tuomas Vohlonen ryhtyi kehittämään entistä tarkempaa kompassia ja keksi uuden menetelmän nestetäytteisten kompassien valmistukseen. Nykyisin Suunto on urheilukellojen, sukellustietokoneiden, kompassien ja alan digitaalisten palvelujen globaali suunnannäyttäjä. Suunnon tuotteet ovat kestäviä ja niiden ajaton muotoilu heijastelee arkista ja pohjoismaista identiteettiä. Suunnon pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Suomessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suunto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye