Kalliola

Tule tutustumaan kulttuurin ja taiteen virtuaalitalo IloNoviin 7.8. klo 9

Jaa

Kutsumme sinut tutustumaan kulttuuria ja taidetta kokoavaan vuorovaikututteiseen, elämykselliseen 3D-virtuaalitaloon. Olet tervetullut toimittajille varattuun opastettuun kierrokseen omalta koneeltasi 7.8. klo 9–9.30. 

IloNovista löytyy taidegalleriatila Luovio, jossa on esillä neljä erilaista näyttelyä.
IloNovista löytyy taidegalleriatila Luovio, jossa on esillä neljä erilaista näyttelyä.

IloNovi on vuorovaikutteinen 3D-virtuaalitalo, jossa voi osallistua kulttuuritapahtumiin verkon välityksellä mistä vain. Tarkoituksena on tuoda hyvinvointi ja kulttuuri kaikkien ulottuville sekä tarjota taiteilijoille mahdollisuuden tavoittaa uutta yleisöä.

IloNovissa voi vierailla taidegallerioissa ja elokuvateattereissa, osallistua työpajoihin ja muihin tapahtumiin, sekä tavata ihmisiä - aivan kuin olisi itse fyysisesti paikalla. IloNovissa on erilaisia tiloja ja huoneita, joita voi vuokrata omaan käyttöön esimerkiksi tapahtuman järjestämistä varten. IloNoviin voi myös luoda oman mielikuvituksellisen virtuaaliympäristön,  jonka muodon sisällön, objektit, värit ja vuorovaikutukselliset osa-alueet voi päättää itse. 

Tällä hetkellä IloNovin taidegalleria Luoviossa on esillä neljä erilaista taidenäyttelyä. Puhelinlangat tanssii -valokuvanäyttely esittelee viiden ikäihmisen sekä tanssi- ja yhteisötaiteilija Elli Isokosken yhdessä suunnitelemia valokuvia. Gallery of Hope yhdistää Kansallisarkiston mestariteokset ja niitä inspiraationa käyttäneiden tavan ihmisten luomat  taideteokset. Polygrafters-näyttelyssä muovijäte löytää uuden tarkoituksen taiteen kautta. Luoviossa on myös esillä Kalliolan kansalaisopiston taidekurssien kevätnäyttely.

Buukkaa itsesi mukaan opastetulle kierrokselle 7.8. klo 9–9.30 alta olevan linkin kautta. Kierros alkaa Atriumista, IloNovin aulasta ja kuljettaa läpi koko IloNovin tilojen. Opastetun kierroksen tarkoitus on avata, mitä kaikkea IloNovi tarjoaa. https://ilonovi.com/events/yksityinen-opastettu-toimittajille-elokuu/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

IloNovin aulasta eli Atriumista pääsee tällä hetkellä neljään eri tilaan, mutta lisää tiloja ollaan rakentamassa lisää.
IloNovin aulasta eli Atriumista pääsee tällä hetkellä neljään eri tilaan, mutta lisää tiloja ollaan rakentamassa lisää.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kalliola on yhteiskunnallinen toimija, joka tarjoaa palveluja yksilön ja yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tuotamme mm. työllistymistä tukevia koulutuksia ja palveluita, päihdekuntoutusta ja rikos- ja riita-asioiden sovittelua. Yli sata vuotta toiminut Kalliola on osa setlementtiliikettä sekä poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kalliola

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye