Osuuskauppa Arina

Arinan Raahen Prismakeskuksen rakennus- ja pääurakoitsijaksi Temotek Oy

Jaa

Osuuskauppa Arina on valinnut pohjoissuomalaisen rakennusliike Temotek Oy:n Raahen uuden Prismakeskuksen pääurakoitsijaksi. Rakennukseen liittyvät rakennustyöt ovat käynnistyneet ja Prismakeskuksen ovet päästään avaamaan loppuvuodesta 2025. Työllistävä vaikutus rakennushankkeella on jopa 135 henkilötyövuotta.

Kuvassa on Prisma-market tilavalla pysäköintialueella, taustalla näkyy vettä ja taivas on pilvinen.
Havainnekuva uudesta Prisma Raahesta

Odotetun Raahen uuden Prismakeskuksen rakennustyöt etenevät suunnitellusti. Maanrakennustyöt tontilla ovat valmistuneet, ja seuraavaksi edessä on varsinaisen rakennuksen pystytys. Kattavan Prisma-hypermarketin lisäksi paikallisia asiakasomistajia tulee palvelemaan houkutteleva ravintolamaailma sekä kattava valikoima erikoisliikkeitä.

–  Olen valtavan innoissani, että projekti etenee suunnitelmien mukaisesti ja pääsemme avaamaan Raahen ja lähikuntien asukkaille odotetun uuden Prismakeskuksen palvelut syksyllä 2025, sanoo Osuuskauppa Arinan talousjohtaja Anu Junnikkala-Alho.

Raahen uuden Prismakeskuksen rakennus- ja pääurakoinnista vastaa Temotek Oy. Teräsrakenneurakasta vastaa Nordec Oy ja LVI-urakasta Ouratek Oy. Kohteen rakennusautomaatiourakasta vastaa Elvak Oy, sprinkleriurakasta Caverion Suomi Oy ja sähköurakasta Paikallis-Sähkö Oy. Osuuskauppa Arinan investoinnin suuruus on kokonaisuudessaan noin 29 miljoonaa euroa.

–  Arinan investointipäätöksillä on merkittävä vaikutus Pohjois-Suomen työllisyystilanteeseen ja on tärkeää, että aloituspäätöksiä tehdään myös näinä haasteellisimpina ajankohtina. Rakennusliikkeenä olemme ylpeitä, kun olemme saaneet mahdollisuuden toimia pääurakoitsijana tässä merkittävässä hankkeessa, Temotek Oy:n toimitusjohtaja Antti Kamutta iloitsee.

Asiakkaiden toiveita kuullaan suunnittelussa

Raahen uudesta Prismasta tulee ketjukonseptin mukainen laajan valikoiman tavaratalo, jollaista ei ole ollut mahdollista toteuttaa nykyisen Prisman kiinteistöön. Erityisesti kodin ja pukeutumisen tuotealueiden valikoima tulee kasvamaan huomattavasti nykyisestä.

– Prismakeskuksen kaikista vuokralaisista pääsemme kertomaan vasta lähempänä avajaisia, mutta jo nyt voin ilokseni paljastaa, että avaamme Prismakeskukseen asiakasomistajien rakastaman koko perheen Pizza & Buffa -ravintolan sekä monipuolisen Presso-kahvilan. Lisäksi hemmottelemme asiakkaitamme tuomalla Prisman yhteyteen täyden palvelun kampaamohoitola Tälläämön, Kokkola myhäilee.

Osuuskauppa Arina avaa keskiviikkona 26.6. osoitteessa arina.fi/prismaraahe kyselylomakkeen, jonka kautta Raahen ja ympäryskuntien asiakasomistajat voivat esittää toiveita uudelle Prismalle.

– Uusi Prismakeskus on herättänyt runsaasti kiinnostusta, mistä olen erittäin hyvilläni. Paikallisten asiakasomistajien toiveet ovat huipputärkeä osa uuden Prismakeskuksen onnistunutta suunnittelua. Tulen henkilökohtaisesti lukemaan jokaisen viestin, jotka jätetään pian avattavaan palautekanavaan, Kokkola lupaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat tasavertaisesti lähes 190 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. 3000 Arinalaista tarjoavat marketkaupan, liikennekaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluita noin 180 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea. Arinan asiakasomistajat saavat palveluja käyttämällä hyötyjä keskimäärin noin 575 euroa taloutta kohden vuodessa. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoiseen, pohjoisen ihmisten ja alueen hyväksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Vakava väkivallanteko Kauppakeskus Valkeassa tiistaina 18.6.19.6.2024 11:38:02 EEST | Tiedote

Kauppakeskus Valkeassa on tapahtunut kaksi vakavaa väkivallantekoa lyhyen ajan sisällä, joista viimeinen tiistai-iltana 18.6.2024 noin kello 21:25. Tilanteessa Kesäkadulle saapunutta henkilöä puukotettiin kauppakeskuksen Kesäkadulla. Valkean järjestyksenvalvojat ottivat epäillyn tekijän kiinni ja S-market Herkun henkilökunta antoi ensiapua uhrille. Poliisi saapui paikalle nopeasti ja ensihoito toimitti uhrin jatkohoitoon sairaalaan. Poliisin antaman tiedon mukaan uhri ei ole hengenvaarassa. Poliisi tutkii tapausta ja Kauppakeskus Valkean johto ja henkilökunta auttavat viranomaisia tutkinnassa kaikin keinoin. Poliisin arvioiden mukaan teon taustalla ovat rasistiset motiivit. Teko ei kohdistunut Valkeaa tai Valkean henkilökuntaa kohtaan.

Rovaniemen kaupunginhallitus hyväksyi Lapinmaa-korttelin asemakaavamuutoksen – Arinan suunnitelmat näköalahotellista Rovaniemen upeisiin vaaramaisemiin, elämyksellisestä ravintolakokonaisuudesta sekä uudesta Sale-lähikaupasta etenevät11.6.2024 07:58:00 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Arina suunnittelee yhdessä Rovaniemen kaupungin kanssa keskustan Lapinmaa-kortteliin korkeatasoista Solo Sokos Hotel Rovaniemi -hotellia. Suunnitelman mukaan hotellin ylimpään kerrokseen sijoittuu näköalaravintola, jonka ainutlaatuinen panoraamanäkymä Rovaniemen vaaroille tarjoaa elämyksiä niin suomalaisille ja ulkomaalaisille matkailijoille kuin paikallisille asukkaille. Arina tuo myös osaksi korttelikokonaisuutta uuden Sale-lähikaupan.

Uuden Solo Sokos Hotel Rovaniemen tavoitteena olisi lisätä matkailun vetovoimaa ja tuoda uusia palveluita paikallisille5.6.2024 15:55:35 EEST | Tiedote

Lapinmaa-korttelin uudistaminen etenee saumattomassa yhteistyössä Rovaniemen kaupungin ohjauksessa. Tavoitteena on ollut alusta alkaen luoda kokonaisuus, jossa toteutusivat niin kaupungin tavoitteet ja tahtotila kuin liiketoiminnan edellytykset. Pitkäjänteisen yhteistyön tuloksena on löydetty ehdotus toimivasta kokonaisratkaisusta. Asemakaavan muutos on ollut nähtävillä ja lähtee seuraavaksi Rovaniemen kaupunginhallituksen käsittelyyn. Arina uskoo hankkeella ja siihen kuuluvalla hotellilla olisi merkittävä rooli kaupunkikeskustan elävöitymisessä ja kehittymisessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye