Pohjois-Karjalan ELY-keskus

Ehdota Pohjois-Karjalan ympäristöpalkinnon saajia kesän aikana!

Jaa

Pohjois-Karjalan ELY-keskus palkitsee vuosittain Pohjois-Karjalan luonnon ja ympäristön hyväksi toimineen henkilön, yhteisön, yrityksen ja/tai biosfäärialuetoimijan tunnustuksena ansiokkaasta työstä ympäristöasioiden edistämiseksi. Ehdotuksia otetaan vastaan 20.9.2024 asti.

Ehdotuksia ympäristöpalkinnon vastaanottajiksi otetaan vastaan 20.9.2024 asti.
Ehdotuksia ympäristöpalkinnon vastaanottajiksi otetaan vastaan 20.9.2024 asti.

Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus palkitsee vuosittain Pohjois-Karjalan luonnon ja ympäristön hyväksi toimineen henkilön, yhteisön, yrityksen ja/tai biosfäärialuetoimijan tunnustuksena ansiokkaasta työstä ympäristöasioiden edistämiseksi. Tärkeää on, että palkittava toimii omaehtoisesti ja esimerkillisesti ympäristön hyväksi Pohjois-Karjalassa.

Palkituksi voi tulla ympäristökasvattaja, tiedottaja, toimittaja, opettaja tai muu henkilö, joka on aktiivisesti toiminut kestävän kehityksen edistämiseksi.

Yrityksistä voi tulla palkituksi esimerkiksi ympäristöasiat hyvin toiminnassaan huomioonottava teollisuuslaitos, pk-yritys, matkailuyritys, maatila, kauppa tai muu tuotannollinen laitos tai palveluyritys.

Yhteisöistä voidaan palkita esimerkiksi kunta, kuntayhtymä, järjestö, yhdistys tai kylätoimikunta, joka on edistänyt ympäristöasioita alueellaan.

Palkinto voidaan jakaa myös esimerkiksi kulttuuriympäristön, kuten rakennusperinnön tai perinnemaisemien, suojelemiseksi tehdystä työstä.

Palkintoraati pidättää itsellään oikeuden jakaa 1–3 palkintoa. Palkinnot jaetaan loppuvuodesta järjestettävässä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen sidosryhmätilaisuudessa.

Ehdotuksia palkinnon saajiksi voivat tehdä kaikki asiasta kiinnostuneet. Myös aiemmin ehdotettuja ja palkitsematta jääneitä tahoja voi tänäkin vuonna ehdottaa palkinnon saajaksi uudestaan.

Ehdotukset perusteluineen pyydetään lähettämään viimeistään 20.9.2024 Pohjois-Karjalan ELY-keskukseen tämän kyselylomakkeen kautta (webropol.com) tai sähköpostitse: tiedotus.pohjois-karjala@ely-keskus.fi.

Ensimmäinen maakunnallinen ympäristöpalkinto jaettiin vuonna 2002. Viime vuonna palkinnon sai outokumpulainen Hannu Särkikoski pitkäaikaisesta työstä rakennusperinnön vaalijana (sttinfo.fi).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Janne Kärkkäinen
johtaja
puh. 0295 026 197
etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Ilkka Elo
viestintäasiantuntija, Pohjois-Karjalan ELY-keskus
puh. 0295 026 041
etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Yhteystiedot

Pohjois-Karjalan ELY-keskus
Kauppakatu 40 B, PL 69
80101 Joensuu

p. 0295 026 000
www.ely-keskus.fi/pohjois-karjala

ELY-keskuksen logo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Karjalan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye