Sunborn Live

Sleepy Sleepers toteuttaa Logomossa Halloween-teemaisen 50-vuotisjuhlakonsertin, josta ei rytmiä puutu!

Jaa

Turun Logomossa lauantaina 2.11. pyhäinpäivää vietetään meksikolaisteemaisen Dia De Los Muertos -illan merkeissä. Pääesiintyjänä nähdään suomirockin ikonisimpiin nimiin lukeutuvan Sleepy Sleepersin 50v. juhlakokoonpano, jonka paluukeikka Helsingin Jäähalliin myytiin hetkessä loppuuun. Halloween-teemaisen illan täydentää kuubalaisia rytmejä tarjoileva 11-henkinen salsayhtye Tiempo Habana, joka on perustettu Suomessa asuvien kuubalaismuusikoiden aloitteesta. Lipunmyynti loppuvuoden yhteen merkittävimpään konserttiin Turun seudulla käynnistyy perjantaina 12.7. klo 9.00 Lippupisteessä.   

Sleepy Sleepersin juhlakonserttien lavalle nousee huikea joukko maamme musiikki- ja viihdemaailman huippuhahmoja, kuten Mato Valtonen, Sakke Järvenpää, Sakari Kuosmanen, Varre Vartiainen ja Tume Uusitalo ja Timo Tolonen – ja tässä vain osa lavalle nousevista artisteista. Turun konsertin kokoonpano tarkentuu myöhemmin.

Sleepy Sleepers on yhtye, jonka monet tuntevat jo Sliipparit-lempinimestään. Yhtye sai alkunsa vuonna 1974 Lahdessa, ja se herätti jo ensimmäisillä julkaisuillaan suurta huomiota. Kuka, mitä, häh, Naiset haisee pahalle, Uiskin kauhistus ja monet muut yhtyeen kappaleet ravistelivat suomalaista rocklyriikkaa. Vuonna 1977 Sliipparit puolestaan aiheuttivat skandaalin Takaisin Karjalaan -albumillaan, jonka sanoma ei istunut silloiseen suomalaiseen neuvostomyönteiseen politiikkaan. Yhtyeestä muotoutui 1980-luvun lopulla ympäri maailman tunnetuksi Leningrad Cowboys -kokoonpano, joka keräsi parhaimmillaan kymmenien tuhansien katsojien yleisöjä.

LA 2.11.2024 DIA DE LOS MUERTOS X HALLOWEEN:

Sleepy Sleepers 50v. juhlakokoonpano

Cuban All Star Band – Tiempo Habana

+ Latino DJ’s

Logomo, Turku

Ovet klo 18.00, showtime klo 19.00 alkaen

Liput alk. 49,00e Lippu.fi

Lipunmyynti käynnistyy Lippu.fi:ssä pe 12.7. klo 9.00

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Sleepy Sleepers esiintyy Turun Logomossa la 2.11.2024 50v. juhlakokoonpanon kera.
Sleepy Sleepers esiintyy Turun Logomossa la 2.11.2024 50v. juhlakokoonpanon kera.
Lataa
Sleepy Sleepers myi nopeasti Helsingin Jäähallin paluukeikan loppuun, marraskuussa on Turun vuoro.
Sleepy Sleepers myi nopeasti Helsingin Jäähallin paluukeikan loppuun, marraskuussa on Turun vuoro.
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Live

Slot Festival tuo Turkuun tulevana viikonloppuna 90-luvun ja milleniumin megabileet!14.7.2024 18:00:00 EEST | Tiedote

Ysärin ja nollarin suosio globaalina megatrendinä on näkynyt niin muodissa kuin musiikissa, jossa 90-luvun ja 2000-luvun yksittäiset kappaleet ovat nouseet uudestaan viraaleiksi hiteiksi Tiktokissa. Nostalgian ympärille on rakennettu isoja menestyneitä festivaaleja maailmalla jo pitkään, tästä esimerkkinä mm. brittiläinen Mighty Hoopla sekä Kaliforniassa vuosittain toteutuvat When We Were Young -festivaalit. Kesärauha-festivaalin järjestäjät toteuttavat 19.–20.7.2024 ensimmäistä kertaa Suomessa tämän kokoluokan ysärin ja milleniumin tematiikkaan porautuvan Slot Festivalin. Slot Festivalin ysäri- ja 00-tematiikka once in a lifetime -kokemus Ysäri- ja 00-nostalgia ei ole tullut Slot Festivalille jäädäkseen, vaan festivaalin tematiikkaa tullaan tarkastelemaan jatkossa aina puhtaalta pöydältä. Kyseessä on täten ainutkertainen mahdollisuus kokea sukupolvikokemukset kuten Hansonin MMMBop ja Aquan Barbie Girl livenä Turun Linnanpuistossa. Eksklusiivisia Suomen vieraita Slot Festival erottautu

Alueuudistuksia toteuttanutta Kesärauhaa juhlitaan tulevana viikonloppuna viidettä kertaa – Linnanpuistoon odotetaan kolmen päivän aikana uutta ennätysyleisöä!3.6.2024 10:52:38 EEST | Tiedote

Kesärauha-festivaalia vietetään tänä viikonloppuna 7.–9. kesäkuuta Turussa, kun musiikin, ruoan ja kaupunkikulttuurin ystävät kokoontuvat aurinkoiseen Linnanpuistoon. Viidettä kertaa juhlittavan Kesärauhan lauantaipäivä on myymässä lähiaikoina loppuun kaikkien lipputyyppien osalta – myös muut lipputyypit liikkuvat ennätysnopeasti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye