Veikkaus Oy

Tuore Eurojackpot-voittaja: ”Eikö nyt oo aika hyvä fiilis, pitäisikö pelata?”

Jaa

Eurojackpotin tiistaisessa arvonnassa (kierros 30/2024) osui Suomeen kaksi hieman yli 450 000 euron voittoa. Voitot osuivat Eurajoella asuvalle nettipelaajalle sekä Helsingin Lauttasaarentien R-kioskilla pelanneelle asiakkaalle.

Kuvaus Eurojackpot-arvontastudiosta Helsingissä Pasilassa.
Eurojackpot arvotaan Suomessa Helsingin Pasilassa

Kumpikaan tuoreista voittajista ei ollut vielä tietoinen voitoistaan, kun Veikkauksen onnittelusoitto tavoitti heidät voiton jälkeisenä päivänä.

- Mitä hittoa? Eli mä olen voittanut 450 000 euroa, toteaa Lauttasaaressa R-kioskilla pelannut mies epäuskoisesti, kun hän puhelun aikana käy Veikkauksen sovelluksessa katsomassa edellisillan Eurojackpot riviään.

Hetken asiaa makusteltuaan voittaja kertoo olevansa 100-prosenttisen hämmentynyt.

- Ihan sanattomana olen tässä. Mä vielä kävin aikaisemmin katsomassa, että onko tullut voittoa, mutta pelitili oli tyhjänä ja totesin vain, että joo ei oo tullut voittoja.

Suurvoitto ei näkynyt pelitilin saldossa, sillä voitto maksetaan suoraan voittajan pankkitilille kolmen viikon karenssiajan kuluttua arvontaa seuraavasta arkipäivästä laskettuna.

Onnellinen voittaja kertoi pelanneensa Eurojackpottia tällä kertaa hyvän fiiliksen siivittämänä.

- Eurojackpottia tulee pelattua usein, mutta tämän hetken muistan erityisen hyvin. Totesin siinä puolisolleni, että eikö nyt oo aika hyvä fiilis, pitäisikö pelata? Hän vastasi, että kyllä, nyt on hyvä Eurojackpot-fiilis. 

”Aika jännältä tuntuu”

Eurajokelainen nettipelaaja oli yhtä lailla tiedoton onnenpotkustaan ennen Veikkauksen onnittelusoittoa, joka tavoitti hänet kesken työpäivän.

- Pakko oli nyt heti mennä katsomaan sovelluksesta, että mitä siellä on, sillä ei tule työnteosta muuten enää mitään.

Veikkauksen sovelluksesta paljastui voittajalle iloinen yllätys vähän yli 450 000 euron voiton muodossa.

- Aika jännältä tuntuu, toteaa voittaja juuri voiton paljastuttua.

Eurojackpot kuuluu eurajokelaisen suosikkipeleihin.

- Kyl mää usein olen yhden rivin pistänyt, melkein joka perjantai ja tiistai. Yksi vakionumeroni on aina joka rivissä ja sit mää olen pistänyt vaan, että plaraa siihen jotkut muut numerot, eurajokelainen kertaa pelaamistapojaan.

- Molemmilla voittajilla jäi kymmenien miljoonien voitto yhden numeron päähän, mutta se ei kumpaakaan voittajaa tuntunut hetkauttanut, vaan molemmat voittajat olivat onnellisen riemuissaan reilun 450 000 euron voitostaan, kertoo iloisia uutisia voittajille soittanut Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm

- Lottokansa haaveilee jättimäisistä päävoitoista, mutta myös tällaiset satojentuhansien voitot ovat monelle mullistavia. Eurojackpotissa toisen voittoluokan 5+1-tuloksilla saattaa toisinaan voittaa myös miljoonia euroja. Suurin Suomeen tullut 5+1-voitto, 7,3 miljoonaa euroa, meni Lahden Nastolassa pelanneelle onnekkaalle kierroksella 16/2020, Sundholm kertoo. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Kuvaus Eurojackpot-arvontastudiosta Helsingissä Pasilassa.
Eurojackpot arvotaan Suomessa Helsingin Pasilassa
Lataa

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye