Varsinais-Suomen ELY-keskus

Seutu+ linja-autoliikenteen yhteydet Pohjois-Satakunnassa syysaikataulukauden alusta

Jaa

Pohjois-Satakunnan Seutu+ linja-autoliikenne siirtyy ensi viikosta alkaen asteittain syysaikataulukauteen. Aikataulut löytyvät Seutu+ reittioppaasta ja seutuplus.fi-sivuston Aikataulut-osiosta. Elokuun alun jälkeen ladatut Pori 2 Seutu+ kausiliput sisältävät jatkossa oikeuden tehdä jatko- ja vaihtomatkoja Porin PJL-liikenteessä.

Maantie aurinkoisessa metsämaisemassa ja etualalla teksti seutuplus.fi

Pohjois-Satakunnassa käynnistyi kesäaikataulukauden alusta kaksi uutta Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja kuntien hankkimaa liikennöintikohdetta. A. Lamminmäki Oy aloitti linjojen 301-303 Kankaanpää-Pomarkku-Pori ja Urpolan Liikenne Oy linjan 340 Merikarvia-Pori liikennöinnin.

Kesäaikataulukauden jälkeen molemmilla suunnilla käynnistyy lisäksi myös perusopetuksen oppilaiden ja toisen asteen opiskelijoiden kulkemiseen tarkoitettuja linjoja, joita ajetaan koulupäivinä. A. Lamminmäki Oy aloittaa maanantaista 5.8 alkaen liikennöimään linjoja 310-311, 334-335 Jämijärvi-Kankaanpää, 320-321 Lavia-Kankaanpää sekä 330-333 Karvia-Honkajoki/ Santaskylä-Kankaanpää. Urpolan Liikenne Oy aloittaa torstaista 8.8 alkaen liikennöimään linjoja 350-352 Merikarvia-Siikainen-Saarikoski-Kankaanpää. Linjat ovat kaikille matkustajille avoimia. 

Tarkista itsellesi kätevin tapa hankkia lippu

Linjoilla voi maksaa kertamatkan käteisellä tai kortilla. Säännölliseen matkustukseen on tarjolla Seutu+ kausi- ja sarjalippuja. Toisen asteen opiskelijoille on tarjolla Seutu+ koulumatkatuetut liput. Kausi- ja sarjaliput voi hankkia Seutu+ mobiilisovelluksella. Liput saa myös perinteiselle matkakortille. Matkakortin voi tilata postitse kotiin seutuplus.fi-sivuston kautta tai sen voi käydä hakemassa Porin Leijonan palvelupisteestä. Palvelupiste sijaitsee osoitteessa Yrjönkatu 6, Pori. Merikarvialla tai Kankaanpäässä ei toistaiseksi ole palvelupistettä. Lisätietoa lipuista, kelpoisuusalueista ja hinnoista löytyy seutuplus.fi-sivuilta.

Poriin saakka ulottuvan Pori 2 -kelpoisuusalueen kausilippu käy jatkossa myös Porin PJL-kaupunkiliikenteessä. Elokuun 1. päivän jälkeen ladatulla Pori 2 -kausilipulla voi tehdä myös jatko- ja vaihtomatkoja Porissa.

Lisätietoja: 

Varsinais-Suomen ELY-keskus, joukkoliikenteen projektipäälliköt Antti Setälä, p. 0295 022 816, antti.setala@ely-keskus.fi ja Soile Koskela, p. 0295 022 798, soile.koskela@ely-keskus.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Teemme työtämme Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan alueella liikenne- ja ympäristöasioissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye