Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Maanalaisessa Kannusalissa koetaan syksyn mittaan rouheita ja ravistelevia live-elämyksiä

Jaa

Espoon keskuksessa sijaitseva piilotettu maanalainen helmi, Kannusali, tarjoaa moninaisille yleisöille mahdollisuuden sukeltaa kulttuurielämysten pariin. ohjelmaa on ikärajattomista keikoista vaihtoehto- ja metallimusiikkiin, stand up -iltoihin, sekä koko perheen tarjontaan. Kannusalissa on mistä valita.

Kohokohtia esiintyjäkattauksessa piisaa: suursuosittu pehmoaino avaa Kannusalin konserttikauden 30. elokuuta loppuunmyydyllä konsertillaan ja Atomirotta laittaa kellarin kuntoon syyskuun 20. päivä. Kauden alussa keikkailemaan saapuu Agent Blå (6.9.), Göteborgin lupaus pop punkille. Rosoa tarjoilevat myös esimerkiksi Maritta Kuula + Liisa Akimoff (18.10.). Cleaning women säväyttää uudella tuotannollaan (15.11.), kuten myös Jaakonaho + Jere Ijäs & Monacon Työväen Palloilijat (22.11.), sekä Värttinä (29.11.).

Konkarisarjaa Kannusalissa edustaa syksyllä Tuomari Nurmio (16.11.), sekä Marko Haavisto & Poutahaukat (13.9.). Liuta nuorten lahjakkuuksien yhteisilloissa kuullaan ikärajattomissa tapahtumissa ajanhermolla olevaa musiikkia, muun muassa pilvet pilvet + Orvokki (14.9.), Senya + Yrjänä (28.9.), sekä pesso + good boys (30.11.)? 

Metallimusiikin ystäville on luvassa muun muassa Cyan Kicksin (7.9.) ja Lost Societyn (1.11.) väkevät keikat, sekä Sentenced-aiheinen musiikki- ja kirjatapahtuma.

Musiikin lisäksi kutkuttavaa kulttuuriantia tarjoaa Historian jännät naiset -näyttämöteos 26. syyskuuta. Stand up -komiikasta syksyllä vastaavat muun muassa suomen sokein koomikko Tommi Vänni (3.10.) ja Mika Eirtovaara (24.10.). Finglish stand up -ilta (23.10.) Cafe Bar Luolassa lupaa nauruhermoja hiveleviä esiintymisiä monella eri kielellä.

Pääsymaksuttomassa Mummodiskossa Tuija Piepponen ja DJ Mikko Haapalainen tanssittaa kaikkia ikään ja sukupuoleen katsomatta Kannusalissa (10.9. ja 12.11.). Ohjelmassa on myös elokuvaelämyksiä moneen makuun: päivänäytökset jatkuvat, kuten myös yleisön pyynnöstä klo 18 alkavat näytökset. Perheen pienimmille suunnattu tuttu Megamuskari jatkuu (21.9. ja 19.10). Suursuosittu Arne Alligator hurmaa syksyn Lasten luolalauantaissa 9. marraskuuta.

Kutkuttavia lisäyksiä ohjelmaan on sitä paitsi vielä luvassa. Nähdään maan alla!

Päivittyvä ohjelmisto ja lipunmyyntitiedot: kannusali.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Espoon kaupungin kulttuuritaloihin ja -palveluihin kuuluu Espoon kulttuurikeskus, Sellosali, Kannusali, Lasten kulttuurikeskus Aurora sekä Näyttelykeskus WeeGee. Kulttuuritalot ja -palvelut on osa kulttuurin tulosyksikköä, joka vastaa Espoon kulttuuritarjonnasta ja kulttuuriprofiilista.

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri

#KulttuuriEspoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye