Schneider Electric

Schneider Electricille tunnustusta työstä rakennusten hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä

Jaa
Verdantixin raportissa arvioidaan konsultointipalvelujen valmiuksia vähentää nykyisten rakennettujen ympäristöjen hiilidioksidipäästöjä ja parantaa niiden energiatehokkuutta.
Verdantixin raportissa arvioidaan konsultointipalvelujen valmiuksia vähentää nykyisten rakennettujen ympäristöjen hiilidioksidipäästöjä ja parantaa niiden energiatehokkuutta.
  • Riippumaton tutkimusyhtiö Verdantix on nimennyt Schneider Electricin rakennusalan johtavaksi konsulttiyritykseksi Green Quadrant: Building Decarbonization Consulting 2024 -raportissaan.
  • Raportti nostaa esiin Schneider Electricin kokonaisvaltaisen lähestymistavan hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen ja korostaa yrityksen asiantuntemusta rakennusjärjestelmien optimoinnissa, energiankäytön mallintamisessa sekä uusiutuvan energian strategiassa ja hankinnassa.

Riippumaton tutkimusyhtiö Verdantix on vastajulkaistussa raportissaan nimennyt energianhallinnan ja automaation asiantuntijan Schneider Electricin rakennusalan johtavaksi konsulttitaloksi. Verdantixin Green Quadrant: Building Decarbonization Consulting 2024 -raportti on yhtiön ensimmäinen julkaisu, jossa käsitellään mahdollisuuksia vähentää rakennussektorin hiilidioksidipäästöjä energianhallintapalveluiden avulla. Rakennussektorin osuus maailman energiaan liittyvistä päästöistä on 37 prosenttia suorat ja epäsuorat päästöt mukaan lukien.

– Schneider Electricille on kunnia saada tunnustusta Verdantixilta. Olemme ylpeitä voidessamme toimia luotettuna kumppanina globaalissa muutoksessa, jossa energiatehokkaat ja digitaalisia ratkaisuja hyödyntävät rakennukset ovat merkittävässä roolissa. Tulemme jatkossakin edistämään hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen liittyviä käytäntöjä kaikilla sektoreilla. Kokonaisvaltaiset vastuullisuus- ja energianhallintapalvelut ja -ratkaisut ovat osa Electricity 4.0 -strategiaamme, joka tähtää kohti sähköisempää ja digitaalisempaa maailmaa, sanoo Schneider Electric Finlandin toimitusjohtaja Jani Vahvanen.

Tunnustusta kokonaisvaltaisesta neuvontatyöstä

Verdantixin raportissa arvioidaan konsultointipalvelujen valmiuksia vähentää nykyisten rakennettujen ympäristöjen hiilidioksidipäästöjä ja parantaa niiden energiatehokkuutta. Schneider Electric sai tunnustusta kokonaisvaltaisesta neuvontatyöstä hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä. Raportissa nostetaan erityisesti esiin yhtiön asiantuntemus rakennusjärjestelmien optimoinnissa, energiankäytön mallintamisessa sekä uusiutuvan energian strategiassa ja hankinnassa.

Schneider Electric on tunnistanut olennaisimmat keinot, joiden avulla rakennuksissa voidaan saavuttaa nollatason nettomääräinen energiankulutus. Toimenpiteiden ytimessä ovat strategia, digitalisointi ja hiilidioksidipäästöjen vähentäminen.

– Asiantuntevat ja pitkään alalla toimineet konsultit pystyvät tarjoamaan palveluita, joilla parannetaan rakennusten energianhallintaa ja vähennetään hiilidioksidipäästöjä koko niiden elinkaaren ajan. Schneider Electricillä on monipuolinen tuote- ja palveluvalikoima, ja yhtiö on panostanut viime vuosina voimakkaasti hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen kehittämällä omaa konsultointiosaamistaan ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen liittyviä digitaalisia tuotteita, kertoo Verdantixin Senior Analyst Connor Taylor.

Schneider Electricin Sustainability Business yksi maailman johtavia yrityksiä, joka tarjoaa energian ja kestävän kehityksen konsultointeja ja hallinnoituja palveluja. Sen kestävän kehityksen liiketoimintoinnoissa työskentelee yli 3 000 asiantuntijaa yli 180 maassa. Schneiderin ydinpalveluihin kuuluvat markkina- ja ilmastoriskianalyysit, energiatehokkuuden, energianhallinnan ja kestävän kehityksen konsultointi sekä uusiutuvaan energiaan ja hiilidioksidipäästöihin liittyvä neuvonta.

Schneider Electricillä on lisäksi kasvava valikoima digitaalisia ratkaisuja, kuten EcoStruxure Resource Advisor ja Zeigo, jotka ovat laajalti tunnustettuja resurssienhallinnan ja uusiutuvan energian ratkaisuja.

Lisätiedot ja Jani Vahvasen haastattelupyynnöt:

Brand, PR and Communication Manager Susanna Niemelä, Schneider Electric

+358503545666, susanna.niemela@se.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Verdantixin raportissa arvioidaan konsultointipalvelujen valmiuksia vähentää nykyisten rakennettujen ympäristöjen hiilidioksidipäästöjä ja parantaa niiden energiatehokkuutta.
Verdantixin raportissa arvioidaan konsultointipalvelujen valmiuksia vähentää nykyisten rakennettujen ympäristöjen hiilidioksidipäästöjä ja parantaa niiden energiatehokkuutta.
Lataa
Lataa

Tietoa Schneider Electricistä

Schneider luo merkitystä tarjoamalla kaikille mahdollisuuden hyödyntää energiaa ja muita resursseja parhailla mahdollisilla tavoilla. Kaikessa toiminnassamme yhdistyy edistys ja kestävä kehitys. Kutsumme tätä ajatusta teemalla Life Is On.
 
Globaalina teollisena teknologiajohtajana tuomme sähköistämisen, automaation ja digitalisoinnin huippuasiantuntemusta älykkääseen teollisuuteen, joustavaan infrastruktuuriin, tulevaisuuden datakeskuksiin, älykkäisiin rakennuksiin ja intuitiivisiin koteihin. Syvällisen toimialatuntemuksemme ansiosta tarjoamme integroituja, koko elinkaaren kattavia ja tekoälypohjaisia teollisia IoT -ratkaisuja, joissa yhdistyvät kytketyt tuotteet, automaatio, ohjelmistot ja palvelut. Rakennamme asiakkaillemme myös digitaalisia kaksosia kannattavan kasvun mahdollistamiseksi.
 
Tärkein voimavaramme ovat ihmiset: 150 000 kollegaa ja yli miljoona kumppania yli 100 maassa varmistavat läheisen yhteyden asiakkaisiimme ja sidosryhmiimme. Integroimme monimuotoisuuden ja inkluusion kaikkeen toimintaamme, ja meitä ohjaavat tavoitteemme luoda kestävää tulevaisuutta kaikille. 
 
www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Schneider Electriciltä uusi White Paper -tekninen raportti tekoälydatakeskusten nestejäähdytyksestä6.8.2024 11:23:57 EEST | Tiedote

White paper 133 -tekninen raportti tarjoaa kattavan ohjeistuksen optimaalisen nestejäähdytysarkkitehtuurin valintaan tekoälypalvelimille käsitellen yleisiä haasteita ja ratkaisuja. Tekninen raportti korostaa nestejäähdytyksen etuja, kuten parempaa energiatehokkuutta, palvelimen parempaa suorituskykyä sekä pienempiä ympäristövaikutuksia. Tekninen raportti tarjoaa yksityiskohtaista tietoa kuudesta yleisestä jäähdytysarkkitehtuurista ja niiden soveltuvuudesta erilaisiin datakeskusympäristöihin. Schneider Electric, energianhallinnan ja automaation digitaalisen muutoksen edelläkävijä, on julkaissut White Paperin 133 -teknisen raportin nimeltä "Navigating Liquid Cooling Architectures for Data Centers with AI Workloads". Raportti tarjoaa perusteellisen tutkimuksen nestejäähdytystekniikoista ja niiden sovelluksista nykyaikaisiin datakeskuksiin, erityisesti niihin, joissa työstetään tekoälykuormia. Tekoälyn kysyntä kasvaa eksponentiaalisesti. Tämän mahdollistamiseksi tarvitaan tekoälydatakeskuk

Pitääkö ukkosella irrottaa sähkölaitteet? Asiantuntija antaa vinkit ukkoselta suojautumiseen12.7.2024 08:00:00 EEST | Tiedote

Suomalaiset kodit ja vapaa-ajanasunnot ovat nykyään täynnä kohtuullisen kallista elektroniikkaa. Ukkoskausi on vilkkaimmillaan kesäkuun puolivälistä heinäkuun loppuun, ja salamaniskut voivat vahingoittaa kodin ja mökin elektroniikkaa aiheuttamalla virtapiikkejä. Virtapiikeiltä voi suojautua usealla eri tavalla, esimerkiksi asentamalla ylijännitesuojan kodin sähkökeskukseen tai hankkimalla UPS-laitteen, jossa on mukana ylijännitesuoja. Ylijännitesuoja purkaa vaaralliset virtapiikit hallitusti, estäen salaman aiheuttaman ylijännitteen pääsyn sähköverkosta elektroniikkalaitteisiin. – Salaman ei välttämättä iske suoraan taloon, vaan se voi kulkea sähkölinjaa pitkin kauempaakin ja aiheuttaa virtapiikin, muistuttaa tuotepäällikkö Reija Talo Schneider Electriciltä. Nykyisten sähköasennusmääräysten mukaan ylijännitesuojaus on pakollinen uusissa rakennuksissa, joissa sähkönsyöttö tulee ilmajohtoja pitkin. Ukonilmaan varautuminen on kuitenkin viisasta kaikissa rakennuksissa, ja esimerkiksi sähkö

Time-lehti ja Statista nimesivät Schneider Electricin maailman vastuullisimmaksi yritykseksi28.6.2024 10:54:12 EEST | Tiedote

Johtava energianhallinnan ja automaation asiantuntija Schneider Electric nousi Time-lehden ja Statistan laatiman "World's Most Sustainable Companies for 2024" -listan kärkisijalle. Tunnustus kuvastaa Schneider Electricin kunnianhimoisia tavoitteita oman toimintansa päästöjen vähentämiseksi. Lisäksi se on osoitus yrityksen sitoumuksesta auttaa asiakkaitaan parantamaan energiatehokkuutta ja vähentää päästöjä. Time ja Statista käyttivät monivaiheista läpinäkyvää menetelmää tunnistaakseen maailman vastuullisimmat yritykset vuonna 2024. Prosessissa oli mukana yli 5 000 maailman suurinta ja vaikutusvaltaisinta yritystä. Nelivaiheisen arvioinnin jälkeen lopullisesta listauksesta jätettiin pois kestämättömät toimialat ja huomioitiin esimerkiksi ulkoiset kestävyysluokitukset ja sitoumukset, yritysten raportointikäytännöt sekä ympäristö- ja sosiaaliset tulosindikaattorit. Tämän kattavan arvioinnin lopputuloksena mukana oli 500 yritystä yli 30 maasta. Time ja Statista korostivat Schneider Electri

Nopeaa ja älykästä sähköautojen latausta – EVlink Pro DC soveltuu niin kiinteistöihin kuin latauskentille27.6.2024 08:06:21 EEST | Tiedote

EVlink Pro DC on joustava uuden sukupolven sähköajoneuvojen pikalatausasema, joka mahdollistaa toimintavarman, pitkäikäisen ja älykkään latauksen liike- ja teollisuuskiinteistöihin sekä latauskentille. Kaksi vaihtoehtoa: EVlink Pro DC 60 ja joustavasti skaalautuva EVlink Pro DC 180 (120, 150 tai 180 kW). Energianhallintaan erikoistuneen Schneider Electricin uusi sähköautojen latausratkaisu EVlink Pro DC auttaa vastaamaan sähköautojen kasvavaan lataustarpeeseen erilaisissa kiinteistöissä. Sähköautojen määrä on kasvanut voimakkaasti Suomessa: vuoden 2023 lopussa täyssähkö- ja hybridiautoja oli Sähköinen liikenne ry:n tilannekatsauksen mukaan 218 000 kappaletta. Kotilataus on yleisin tapa ladata sähköautoja, mutta kun liikenne sähköistyy, myös muiden kiinteistöjen rooli kasvaa voimakkaasti latausinfran vahvistamisessa. EVlink Pro DC on suunniteltu parantamaan erityisesti liike- ja teollisuuskiinteistöjen sekä latauskenttien latausmahdollisuuksia. – Sähköautoilijat lataavat autojaan mielui

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye