Publishing of Apetit Plc’s Half-Year Report for January-June 2024 on 15 August 2024
Apetit Plc will publish its Half-Year Report for January-June 2024 on Thursday, 15 August 2024 at 8:30 a.m. The report can be found on the company’s website at apetit.fi after its publishing.
A news conference (in Finnish) will be held as a live webcast on 15 August 2024 at 10:00 a.m. The news conference can be followed at apetit.fi/sijoittajille. The presentation material and a recording of the webcast will be available on the company’s website after the news conference.
Apetit Plc
Contacts
Miika KemiläCommunications and Sustainability ManagerApetit Oyj
Tel:+358104024044miika.kemila@apetit.fiApetit is a food industry company firmly rooted in Finnish primary production. Our operations are based on a unique and sustainable value chain: we create well-being with vegetables by offering tasty food solutions that make daily life easier and produce high-quality vegetable oils and rapeseed expellers for feeding stuff. Apetit Plc's shares are listed on Nasdaq Helsinki.
Alternative languages
Subscribe to releases from Apetit Oyj
Subscribe to all the latest releases from Apetit Oyj by registering your e-mail address below. You can unsubscribe at any time.
Latest releases from Apetit Oyj
Ravitsemussuositukset korostavat kasvipohjaista ruokavaliota - kasviproteiini BlackGrainia käytetään parantamaan elintarvikkeiden ominaisuuksia22.11.2024 10:30:00 EET | Tiedote
Kasvipohjaisen ruokavalion merkittävyys korostuu ravitsemussuosituksissa. Kasvisten lisäämistä ruokavaliossa suositellaan sekä terveys- että ympäristösyistä. Kotimaisten kasviproteiinien määrää voisi lisätä huomattavasti. BlackGrain From Yellow Fields® -kasviproteiini vastaa suositeltuun tarpeeseen. BlackGrain on rypsistä ja rapsista jalostettu innovatiivinen elintarvike.
The nutritional recommendations emphasize a plant-based diet – plant protein BlackGrain is used to improve the characteristics of food products22.11.2024 10:30:00 EET | Press release
The significance of plant-based diet is emphasized in nutritional recommendations. Adding vegetables to the diet is recommended for both health and environmental reasons. The amount of Finnish plant proteins could be increased considerably. The BlackGrain From Yellow Fields® plant protein answers to the recommended need. BlackGrain is an innovative food ingredient processed from turnip rape and rapeseed.
Kotimaisuus on suomalaisille tärkeä valintakriteeri kasviöljyn valinnassa – yli 40 prosenttia valitsee rypsi- tai rapsiöljyn terveellisyyden vuoksi13.11.2024 10:30:00 EET | Tiedote
Apetit selvitti kuluttajakyselyllä* suomalaisten käyttötottumuksia ja valintakriteerejä kasviöljyihin liittyen. Kotimaisuus, monikäyttöisyys ja terveellisyys ovat suomalaisten tärkeimmät syyt valita rypsi- tai rapsiöljy. Yli puolet suomalaisista käyttää rypsi- tai rapsiöljyä vähintään joitain kertoja viikossa. Rypsi- tai rapsiöljyä käytetään enemmän kuin oliiviöljyä.
Apetit Rypsiöljy on nyt Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljy6.11.2024 08:30:00 EET | Tiedote
Apetit rypsiöljyn nimi muuttuu Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyksi. Tuote pysyy ennallaan. Nimenmuutokseen on vaikuttanut Ruokaviraston suositus muuttaa elintarvikkeiden nimet vastaamaan Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta. Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyssä käytetään raaka-aineena kotimaista rypsiä ja rapsia. Muutoksen yhteydessä tuote tuodaan osaksi Apetit Kotimainen -tuoteperhettä. Apetitin vähittäiskaupassa myytävä rypsi- & rapsiöljy on aiemminkin puristettu 100-prosenttisesti kotimaisesta raaka-aineesta.
Apetitin uutuuksissa maistuvat lempeän tulinen nduja sekä mausteinen harissa21.10.2024 10:30:00 EEST | Tiedote
Apetitin syksyn uutuudet tuovat pakastealtaseen lämpimiä makuja: pehmeän tulinen Superior Nduja-pepperonipizza, mehevän juustoinen Margherita-pizza tuplapakkauksessa, pehmeän Tomaattinen linssikeitto, mausteiset Falafel Harissa -pyörykät sekä värikäs Kotimainen Wok Satokausi.
In our pressroom you can read all our latest releases, find our press contacts, images, documents and other relevant information about us.
Visit our pressroom