Publishing of Apetit Plc’s Half-Year Report for January-June 2024 on 15 August 2024
Apetit Plc will publish its Half-Year Report for January-June 2024 on Thursday, 15 August 2024 at 8:30 a.m. The report can be found on the company’s website at apetit.fi after its publishing.
A news conference (in Finnish) will be held as a live webcast on 15 August 2024 at 10:00 a.m. The news conference can be followed at apetit.fi/sijoittajille. The presentation material and a recording of the webcast will be available on the company’s website after the news conference.
Apetit Plc
Contacts
Miika KemiläCommunications and Sustainability ManagerApetit Oyj
Tel:+358104024044miika.kemila@apetit.fiApetit is a food industry company firmly rooted in Finnish primary production. Our operations are based on a unique and sustainable value chain: we create well-being with vegetables by offering tasty food solutions that make daily life easier and produce high-quality vegetable oils and rapeseed expellers for feeding stuff. Apetit Plc's shares are listed on Nasdaq Helsinki.
Alternative languages
Subscribe to releases from Apetit Oyj
Subscribe to all the latest releases from Apetit Oyj by registering your e-mail address below. You can unsubscribe at any time.
Latest releases from Apetit Oyj
Pakasteesta helposti vihanneksia arkeen – ruokavaikuttaja Tara Junkerin nopea raviolivuoka tomaattisesta Apetit Pomodoro Rosso -vihannessekoituksesta valloittaa3.10.2024 10:30:00 EEST | Tiedote
Arkiruoassa arvostamme helppoutta. Ruokatrendeissä helppouden lisäksi korostuu myös hinta ja hyvinvointi: monilla katse on käännetty edullisempien, mutta kuitenkin terveellisten vaihtoehtojen puoleen. Pakastevihannekset tarjoavat sekä helppoutta ruoanlaittoon että monipuolisia mahdollisuuksia lisätä kasviksia ateriaan tavoitettavaan hintaan. Ruokavaikuttaja Tara Junker ihastui tomaattiseen pakastekasvissekoitukseen Apetit Pomodoro Rossoon sen monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi.
Pakasteherneen puinti on päivän päälle – Herneen tie pellolta pakkaseen edellyttää huolellista valmistelua ja saumatonta yhteistyötä8.7.2024 09:00:00 EEST | Tiedote
Apetit viljelyttää tänä vuonna n. 1800 hehtaaria pakastehernettä. Pakasteherneen puinti alkoi 8.7. Tarkan puintiaikataulun, lyhyiden etäisyyksien sekä toimivan yhteistyön ansiosta herne saadaan pellolta pakkaseen noin kahdessa tunnissa. Näin kotimaisen pakasteherneen maku ja rakenne säilyvät ensiluokkaisina.
Tiesitkö, että pinaatista saadaan kaksi satoa? – Pakastepinaatista vaivatonta arkiruokaa vaikka kesäkeittiöön Tara Junkerin reseptillä4.7.2024 09:30:00 EEST | Tiedote
Kun vihannekset pakastetaan niiden olleessa parhaimmillaan, ovat ne tuoreita edelleen käyttöön otettaessa. Apetit viljelyttää miljoonia kiloja kotimaisia pakastevihanneksia vuodessa. Apetitin satokauden aloittaa pinaatti, josta ruokavaikuttaja Tara Junker ideoi arkiruokareseptin, joka on helppo valmistaa myös kesämökillä.
Tutustu Apetitin uusiin Neito-öljyihin – Maukkaat ja monipuoliset vaihtoehdot jokaiseen keittiöön28.6.2024 09:30:00 EEST | Tiedote
Apetitin kasviöljyvalikoimiin tuli kesäksi kaksi monikäyttöistä uutuutta: Apetit Neito Salaattiöljy ja Apetit Neito Pizza- ja pastaöljy. Nämä uutuudet toimivat monipuolisesti kaikessa ruoanlaitossa.
Kotimaisen pakasteherneen kylvöt vauhdissa – pakasteherneen viljelypinta-ala noussut21.5.2024 10:30:00 EEST | Tiedote
Apetit kasvattaa tulevalla satokaudella merkittävästi avomaankasvisten sopimusviljelyaloja. Erityisesti herneen, perunan ja porkkanan viljelyalat kasvavat. Satokauden tavoitteena on viljelyttää yhteensä yli 35 miljoonaa kiloa kotimaisia kasviksia sopimusviljelijöiden pelloilla. Apetitin Räpin koetilalla testataan uusia viljelylajikkeita ja -menetelmiä.
In our pressroom you can read all our latest releases, find our press contacts, images, documents and other relevant information about us.
Visit our pressroom