Oma Häme

Oma Hämettä tehdään tutuksi yleisötapahtumissa elo–syyskuussa

Jaa

Hyvinvointialueen monipuolisia palveluja esitellään viikonloppuna Hämeenlinnan Elomessuilla.

Oma Hämeen osasto ja ihmisiä Elomessuilla 2023
Oma Hämeen osasto ja ihmisiä Elomessuilla 2023.

Hyvinvointialuetta tehdään elo–syyskuussa tutuksi Kanta-Hämeen asukkaille. Oma Häme on mukana Hämeenlinnan Elomessuilla 10.–11. elokuuta ja Riihimäellä Taiteiden yössä 6. syyskuuta.  

Tapahtumiin osallistumalla haluamme lisätä Oma Hämeen tunnettuutta ja asukkaiden tietämystä hyvinvointialueen toiminnasta. Samalla on mahdollisuus kuulla asukkaiden toiveita ja tarpeita sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista. Hyvinvointialue oli esillä Forssassa jo keväällä, toukokuussa Forssan torilla järjestetyssä Pas voire hyvin -tapahtumassa. 

Tulevana viikonloppuna Oma Häme on näkyvästi esillä perinteisillä Elomessuilla, jotka järjestetään Pullerin urheilupuistossa Hämeenlinnassa. Oma Hämeen osasto on sisällä Loimua Areenassa.

Osastollamme esittelemme hyvinvointialueen digipalveluita, muun muassa Oma Häme -sovellusta ja sairaanhoitaja-chatia. Messuvierailla on lisäksi mahdollisuus oppia elvytystaitoja, testata puristusvoimaansa ja osallistua hyvinvointiämpärin arvontaan. Messuväeltä kerätään myös näkemyksiä hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyön suunnitteluun. 

Lisäksi kävijät voivat tutustua Arjen kesyttämön palveluihin ja käytännön vinkkeihin, jotka helpottavat lapsiperheiden arkea. Perhehoitoyksikkö Kanerva kertoo tukiperhetoiminnasta. Myös mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä Assi-sairaala ovat mukana messuosastolla. Messujen aikana Oma Häme esittäytyy yleisölle myös ohjelmalavalla.  

Taiteiden yöstä Riihimäellä kerromme lisää myöhemmin. Tervetuloa ensin Elomessuille tapaamaan ammattilaisiamme! 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suvi Turunenviestintäpäällikkö (päätöksenteko, ikäihmisten palvelut, perhe-, sosiaali- ja vammaispalvelut, pelastuspalvelut))

Puh:0401881431suvi.turunen@omahame.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oma Häme

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye