Flow Festival

KORJATTU TIEDOTE: Fred Again.. villitsi ennätyksellisen yleisömeren Flow’n loppuunmyydyssä lauantaissa

Jaa

Flow’n 20-vuotisjuhlavuoden toinen päivä oli täynnä vastustamatonta iloa ja puhdasta energiaa. Loppuunmyydyssä Flow’n lauantaissa 32 000 festivaalikävijää juhli Suvilahdessa, missä sadepilvet väistyivät auringon ja onnellisten tanssijoiden tieltä.

Petri Anttila / Flow Festival: 2024

Flow’n lauantaissa nähtiin huikea määrä tanssia ja ilon kyyneliä, kun hartaasti odotettu Fred Again.. teki kaivatun paluunsa Suomeen. Kansainväliseksi ilmiöksi noussut ja stadioneja loppuunmyyvä englantilainen muusikko-tuottaja täytti Suvilahdessa korkeimmatkin odotukset, kun ennennäkemättömän suuri yleisömäärä tanssi ja hyppi musiikin tahdissa konsertissa, josta ei käänteitä puuttunut. Fred Again.. ei kuitenkaan ollut ainoa Flow’n lauantaissa esiintynyt artisti, joka julisti musiikin yhdistävää ilosanomaa. Walesiläiskaksikko Overmono loi Silver Arenalle tyylikkään ja taitavasti hiotun klubisetin, ja berliiniläinen queerklubi-ilmiö Herrensauna piiskasi ihmiset tamppaamaan hikisemmin kuin koskaan.

Vaihtoehtorockin ikoni PJ Harvey mykisti Flow-yleisön ylimaallisella läsnäolollaan. Garage rockista tummempiin folk-sävyihin vaihtelevan esityksen aikana Harveyn jylhä mutta eloisa esiintyminen hehkui majesteetillista ja väkevää voimaa. Silver Arenassa norjalaisen Auroran pakahduttavan kaunis esitys sai yleisön liikuttumaan kyyneliin asti. Balloon 360° -lavalla serpentwithfeet loihti esiin vastustamatonta energiaa, ja Black Tentin voimakasikko Jimi Tenor & Jori Hulkkonen puolestaan jatkoi tutkimusmatkaansa jazzin ja elektronisen musiikin loputtomiin mahdollisuuksiin. 

Viimeiselle Flow-päivälle sunnuntaille on edelleen lippuja saatavilla. Sunnuntaina esiintymässä ovat muun muassa James Blake, Jessie Ware, Alvvays, Artemas, L'Impératrice, Kenya Grace sekä päälavan illan kruunaava Pulp. Ohjelmassa on lisäksi perheen pienimmille suunnattu Perhesunnuntai sekä festivaalin puheohjelman päättävä Flow Talks Sustainability.

Flow Festival 2024 pääyhteistyökumppani on Heineken. Kumppanit ovat Lanson, Vaasan, Tietoevry Create, Finnair Visa Credit, Cult ja Helsingin kaupunki, mediakumppanit Clear Channel, Helsingin Sanomat, Finnkino, Radio Helsinki ja Resident Advisor, ja tuotantokumppanit Creative Technologies ja Stopteltat.

www.flowfestival.com 

www.instagram.com/flowfestivalhelsinki 

www.facebook.com/FlowFestival 

www.twitter.com/FlowFestival 

Liput:

https://www.flowfestival.com/liput/ 

1 päivän lippu (PE): LOPPUUNMYYTY

1 päivän lippu (LA): LOPPUUNMYYTY

1 päivän lippu (SU): LOPPPUUNMYYTY

2 päivän lippu (PE+LA LOPPUUNMYYTY, LA+SU LOPPUUNMYYTY)

2 päivän lippu (PE+SU): 199 €

3 päivän lippu: LOPPUUNMYYTY

1 päivän Gold-lippu: 229 €

3 päivän Gold-lippu: LOPPUUNMYYTY

Hinnat voimassa toistaiseksi. Lipun hinta sisältää palvelumaksun.

Lehdistökuvat: https://www.flowfestival.com/flow-festival/media/ 

Media-akkreditointi: https://gest.fi/customers/aedhjf/6209?lang=fi 

Lisätiedot:

Flow Festival, tiedottaja Paavo Kässi / paavo@flowfestival.com 

+358 40 613 9933

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Flow Festival

Flow Festivalin 20-vuotista taivalta juhlitaan Helsingin Suvilahdessa 9.–11.8.2024!

Vuonna 2004 perustettu Flow Festival on kasvanut 4000 hengen intiimistä klubitapahtumasta yli 90 000 vieraan kansainvälisesti arvostetuksi musiikki- ja kaupunkifestivaaliksi. Legendaarisilla VR:n makasiineilla ensimmäisen kerran järjestetty Flow kotiutui vuonna 2007 Suvilahden vanhalle voimala-alueelle Helsingissä. Kahdenkymmenen toimintavuotensa kuluessa Flow on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Euroopan ainutlaatuisimmista festivaalikokemuksista.

Flow esittelee 20-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi ainutlaatuisen kansainvälisen ja laadukkaan ohjelmiston, joka koostuu popin ja indien kirkkaimmista tähdistä, DJ- ja klubimusiikin ykkösnimistä sekä monipuolisesta taideohjelmasta. Flow tunnetaan lisäksi ensiluokkaisesta ravintolavalikoimastaan, laajasta vastuullisuusohjelmastaan sekä Suvilahden ainutlaatuisesta festivaalialueesta. 

Yhteensä Flow’ssa nähdään noin 150 artistia kymmenellä venuella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Flow Festival

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye