Foodora tuo Open Banking-maksuteknologian asiakkailleen – yhteistyö Trustlyn kanssa alkaa

Jaa

Foodoran tavoitteena on jatkuvasti kehittää palvelun käyttäjien asiakaskokemusta, joka tarkoittaa yhä sujuvampia maksuratkaisuja. Siksi Foodoran sovellukseen avautuu yksi uusi maksutapa, joka käsittelee maksut vaivattomasti suoraan asiakkaan pankkitililtä. Trustly tulee kaikkien asiakkaiden käyttöön 27.8.2024.

Foodora aloittaa yhteistyön Open banking-maksuteknologiaratkaisuja tarjoavan fintech-yrityksen, Trustlyn kanssa. Yhteistyö tuo mukanaan uudenlaisen, innovatiivisen maksutavan, jonka tavoitteena on parantaa asiakaskokemusta entisestään. Osa Foodoran asiakkaista on saattanut nähdä Trustlyn jo heinäkuun aikana, mutta laajemmin Trustlyn maksuvaihtoehto tulee käyttöön kaikille  27.elokuuta alkaen. 

Trustly vähentää maksujen käsittelyaikaa jopa 50 prosenttia verrattuna perinteisiin maksutapoihin, kuten korttimaksuihin tai verkkopankkimaksuihin. Kuluttajalle tämä tarkoittaa vähemmän eri vaiheita maksuprosessin aikana. Trustlyn Azura-data-alusta poistaa tarpeen syöttää henkilökohtaisia pankkitietoja jokaisessa tapahtuman vaiheessa, ja tämä tekee maksusta siksi suoraviivaisempaa. 

– On ilo aloittaa yhteistyö Trustlyn kanssa ja tuoda tämä innovatiivinen maksuratkaisu ekosysteemiimme Suomessa. Haluamme hyödyntää tottakai uusinta teknologiaa, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen Foodoran käyttäjille. Uskomme, että Foodoran asiakkaat sekä kumppanimme voivat hyötyä tämän uudenlaisen maksutavan tehokkuudesta, sanoo Jacob Segercrantz, Foodora Suomen toimitusjohtaja. 

– Olemme innoissamme voidessamme tuoda Trustlyn Open banking-maksuteknologiaratkaisun Foodoran alustalle. Teknologiamme on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseen ja turvalliseen verkkomaksamiseen. Tavoitteenamme on parantaa maksukokemusta Foodoran asiakkaille, mutta myös mahdollistaa myyjille korkeampia konversiolukuja ja asiakastyytyväisyyttä, sanoo Jussi Lindberg, Trustlyn kaupallinen johtaja.

Suomen lanseerauksen jälkeen Foodora suunnittelee laajentavansa Trustlyn maksuteknologiaratkaisun myös muille Euroopan markkinoille, kuten Norjaan, Ruotsiin, Tšekkiin ja Itävaltaan.

Mikä on Trustly

Trustly perustettiin vuonna 2008 Tukholmassa, ja viimeisen 16 vuoden aikana se on kasvanut nopeasti Open Banking-maksuteknologia-alan globaaliksi johtajaksi. Trustlyn missiona on tehdä verkkopankkimaksamisesta mahdollisimman sujuvaa, tarjoamalla innovatiivisen maksualustan, joka yhdistää sekä kuluttajat että kauppiaat. Trustlyn teknologia varmistaa reaaliaikaiset maksutapahtumat, mahdollistaen nopean ja turvallisen maksuteknologian kaikille osapuolille.

Trustlyn sitoutuminen maksualan mullistamiseen näkyy sen kumppanuuksissa suurten brändien, kuten PayPal, eBay ja Hargreaves Lansdown Euroopassa sekä FanDuel, T-Mobile ja Coinbase Pohjois-Amerikassa, kanssa. Tällä hetkellä Trustly tekee yhteistyötä yli 9 000 kauppiaan kanssa 33 markkinalla, yhdistäen heidät yli 650 miljoonaan kuluttajaan 12 000 pankin kautta.

Trustly on toisen maksupalveludirektiivin (PSD2) mukaisesti lisensoitu maksulaitos. Se toimii Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuudessa EU:ssa ja ETA-alueella sekä Financial Conduct Authorityn valvonnassa Isossa-Britanniassa. Yhdysvalloissa Trustly toimii osavaltioiden sääntelyn alaisena kohdemarkkinoillaan. Lue lisää Trustlysta, modernista maksutavasta, osoitteessa www.trustly.com.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sanna Mämmi
PR & Communications Lead
press@foodora.fi
040 1645401

Tietoa julkaisijasta

foodora on yksi Pohjoismaiden johtavista ruoan ja päivittäistavarakaupan kuljetuspalveluista, joka toimittaa ravintolaruokia ja päivittäistavaroita suoraan asiakkaiden ovelle. foodora toimii kuudessa maassa Euroopassa - Suomessa, Itävallassa, Tšekissä, Unkarissa, Norjassa ja Ruotsissa. Suomessa yli 100 paikkakunnalla toimiva foodora aloitti toimintansa Helsingissä kesällä 2015. foodora toimittaa ravintolaruoat, päivittäistavarat ja paljon muuta suoraan ovelle alle puolessa tunnissa. foodora haluaa mahdollistaa kaikille enemmän aikaa heille tärkeiden asioiden parissa; asiakkaille, yrityksille ja läheteille. foodora on osa saksalaista Delivery Hero -konsernia, joka on yksi maailman johtavimmista ruoan ja päivittäistavarakaupan toimitusalustoista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Foodora

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye