Quattro Mikenti Group

Satu Aromaa nimitetty lakiasioista vastaavaksi QMG:lle

Jaa

Talotekniikkakonserni QMG on nimittänyt varatuomari Satu Aromaan lakiasioista vastaavaksi 19.8.2024 alkaen. Hänellä on monipuolinen kokemus kansainvälisten rakennus- ja talotekniikkayritysten lakiasioista. 

QMG on nimittänyt varatuomari Satu Aromaan (kuvassa) lakiasioista vastaavaksi.
QMG on nimittänyt varatuomari Satu Aromaan (kuvassa) lakiasioista vastaavaksi.

Aromaalla on 20 vuoden kokemus erilaisista lakiasiantehtävistä kiinteistö- ja rakennusalalta sekä teollisuudesta, ja hän on työskennellyt muun muassa YIT:llä, Caverionilla ja viimeisimpänä Lehto Groupilla. Sopimusasioiden ja hyvän hallintotavan kehittämisen lisäksi hänellä on syvällistä ymmärrystä rakennus- ja talotekniikka-alan liiketoiminnasta.

– Olen vastannut kattavasti lakiasioista kansallisissa alan yrityksissä ja työskennellyt Pohjoismaisissa verkostoissa ja tukenut urallani sekä projekti- että palveluliiketoimintaa. Myös konsernitasoiset juridiset tehtävät, kuten yrityskaupat, ovat kuuluneet kiinteästi tehtäviini, Satu Aromaa kertoo.

– QMG on mielenkiintoisessa vaiheessa kasvamassa yhä merkittävämmäksi valtakunnalliseksi alan toimijaksi Suomessa ja osana Nimlas-konsernia etenemässä kohti Pohjoismaiden kannattavinta talotekniikkakonsernia. Olen innoissani päästessäni mukaan tälle kasvumatkalle ja kehittämään toimintaa edelleen, hän jatkaa. 

Konserni tukee paikallisia tytäryrityksiänsä myös lakiasioissa

QMG ja muut Nimlas Groupin maayhtiöt Ruotsissa ja Norjassa toimivat hajautetulla rakenteella, jossa tytäryhtiöt toimivat itsenäisesti konsernin tukipalveluita hyödyntäen.

– Paikallisten markkinansa tuntevien yritysten tukeminen lakiasioissa on keskeinen konsernin tarjoama palvelu. Odotan mielenkiinnolla tutustumista yrittäjätaustaisiin paikallisten yritysten vetäjiin, jotta voin parhaalla mahdollisella tavalla tukea QMG:n yrityksiä näiden liiketoiminnassa, Aromaa kuvaa.

Yrityskaupoilla kasvava QMG panostaa hyvään hallintotapaan

Tänä vuonna kuudella yrityksellä jälleen kasvanut QMG on nimittänyt keväällä aloittaneen toimitusjohtaja Tiina Koppisen johdolla osaamista konserniin myös hankinnassa, vastuullisuudessa, henkilöstöjohtamisessa ja viestinnässä. 

– Kehitämme QMG:tä yhä vahvemmaksi valtakunnalliseksi vastuullisten talotekniikkapalveluiden ja -projektien kumppaniksi. Satun kokemus hallintokäytäntöjen kehittämisestä kansainvälisissä yrityksissä sekä yrityskauppoihin liittyvä osaaminen vahvistaa konserniamme strategiamme mukaisesti, kertoo QMG:n toimitusjohtaja Tiina Koppinen. 

– Olen iloissani toivottaessani rakennusalalla pitkän uran tehneen Satu Aromaan mukaan QMG:n kasvumatkalle. Satu tukee tulevia yritysostojamme sekä auttaa yrityksiämme edelleen vahvistamaan riskienhallintaansa. Satu on pidetty ja asiantunteva ammattilainen, jonka ratkaisukeskeinen työtapa istuu hyvin ketterään kulttuuriimme, Koppinen jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

QMG lyhyesti

QMG-konserni on Suomen suurimpia talotekniikka-alan yrityksiä. Se toteuttaa talotekniikan projekti- ja palveluliiketoimintaa valtakunnallisesti. QMG:n palveluvalikoima kattaa kaikki talotekniikan osa-alueet. Konserniin kuuluu 50 tytäryhtiötä eri puolilla maata. Vuonna 2023 QMG:n liikevaihto oli 270,1 miljoonaa euroa (pro forma). Konsernin palveluksessa on yli 1500 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista.

QMG, ruotsalainen Sandbäckens ja norjalainen Konstel muodostavat pohjoismaisen Nimlas Group -talotekniikkakonsernin. Nimlaksen pääomistaja on sijoitusyhtiö KLAR Partners, ja omistajaohjelmaan kuuluu yhtiöistä yli 500 henkilöstöomistajaa. 

Lisätietoja verkkosivuilta www.qmg.fi

Päätiedot Nimlas Groupista

Nimlas Group on johtava pohjoismainen talotekniikkaurakointi- ja -palvelukonserni, joka työllistää 4000 talotekniikka-ammattilaista yli 120 tytäryhtiössä Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. 

Nimlas-konserni tarjoaa talotekniikkaurakointia ja -palveluita laajasti. Valikoima kattaa muun muassa LVI-, sähkö-, automaatio-, jäähdytys-, kylmätekniikka-, paloturva- sekä suunnittelu- ja turvatekniikkaratkaisut. Nimlas on asettanut tavoitteekseen olla markkinoiden vastuullisin talotekniikkakonserni, joka muodostaa parhaan ympäristön alan yrityksille ja ammattilaisille. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2023 noin 8 miljardia Ruotsin kruunua (pro forma).

Lisätietoja verkkosivuilta www.nimlasgroup.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

QMG voimistuu Etelä-Savossa: JP Yhtiöt ostaa LVI-huolto- ja korjausosaamista10.6.2024 12:00:00 EEST | Tiedote

Talotekniikkakonserni QMG vahvistuu Mikkelin talousalueella, kun konserniin kuuluva JP Yhtiöt laajentaa palvelutarjontaansa LVI-urakoinnista huoltoon ostamalla Asennus Kakriainen Oy:n. Liiketoimintakaupassa LVI-huolto- ja -korjauspalveluita tarjoavan Asennus Kakriainen Oy:n yrittäjä palaa joukkueeseen. Kaupalla ei ole vaikutuksia asiakasprojekteihin, vaan ne jatkuvat normaaliin tapaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye