Kasvu Open

Vuoden kasvuyritys valitaan Kasvu Open Karnevaalissa - kuule TOP 10 -finalistien pitchaukset ja tapaa ihmiset kasvun takana

Jaa

Kasvu Open Karnevaalin valokeilassa ovat kasvutahtoiset yritykset ja tarinat kasvun takaa. Yrityksiä ja yrityspäättäjiä pursuava tapahtuma on vuoden paras paikka verkostoitua, kasvattaa kontaktilistaa ja saada näkyvyyttä. Kasvu Open Karnevaali järjestetään Jyväskylässä 31.10.2024. 

Ei Karnevaalia ilman Karhunpesää! Kasvu Open Karnevaalin 2024 aloittaa Karhunpesä – ohjelmaosuus, jossa kymmenen Vuoden kasvuyritys -finalistia pitchaa yrityksensä yleisölle ja valinnan tekevälle tuomaristolle. Livepitchauksien ja tuomariston kuumottavien kysymysten virtaa hostaa tapahtuman juontaja Inka Hyvönen.

Tapahtuman kohokohta on Vuoden kasvuyrityksen 2024 valinta. 

Kasvu Open Karnevaalin lavalla nähdään myös SUPERFINNS-ohjelman superyrityksiä sekä kuullaan puhetta kasvuyrityksien kuumimmista teemoista. 

Tapahtuman tuottaja Inka-Sofia Hokkanen sanoo, että verkostoitumiselle varattu aika, digitaaliset verkostoitumismahdollisuudet ja verkostoitumisen helppous on maksimoitu tämän vuoden tapahtumassa. 

– Tapahtumaohjelmassa on toivottua väljyyttä, jotta vapaalle verkostoitumiselle on mahdollisimman paljon aikaa. Verkostoitumismahdollisuutta tukee Kasvu Open Karnevaali -sovellus, jonka kautta verkostoitumisen voi aloittaa jo ennen tapahtumaa, Hokkanen kertoo.

ILMOITTAUDU NYT!

Vuoden kasvuyritys 2024

Vuoden kasvuyritys 2024 valitaan kymmenen finalistin joukosta. Valinta tehdään ja tittelin saaja julkaistaan Kasvu Open Karnevaalissa 31.10.2024. Tittelin saajasta ei ole saatavilla ennakkotietoja ennen valintaa. 

Vuoden kasvuyrityksen valitsee tuomaristo, johon kuuluvat: Lennu Keinänen (pj.), Unna Lehtipuu, Merja Rahkola, Vesa Riihimäki, Simo Kajaste ja Katriina Anttila. Tuomariston jäsenet ovat tavattavissa Kasvu Open Karnevaalissa. Lisätietoja: Vuoden kasvuyritys valitaan joka vuosi satojen yritysten joukosta

Vuoden sparraaja 2024 ja Vastuullisuusteko 2024

Kasvu Open Karnevaalissa jaetaan myös Vuoden sparraaja 2024- ja Vastuullisuusteko 2024 -tunnustukset.

Vuoden sparraajan valitsee Kasvu Open. Valinta tehdään sparrausohjelmiin osallistuneiden yritysten sparraajille antaman sanalliseen ja numeeriseen arvion, kokemusvuosiin sekä toimintaan sitoutumiseen perusteella. Vuoden sparraaja valitaan noin 500 tänä vuonna mukana sparrauksissa olleen vapaaehtoistyötä tekevän Kasvu Open -sparraajan joukosta. Vastuullisuusteko-tunnustuksen saaja valitaan Kasvupolku-ohjelmiin osallistuneiden yritysten joukosta.


ILMOITTAUDU NYT!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Inka-Sofia Hokkanen
puh. 050 434 9943
inka-sofia.hokkanen@kasvuopen.fi

Kasvu Open Karnevaali Jyväskylässä 31.10.2024. Lue lisää: kasvuopen.fi/karnevaali-2024/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Kasvu Open Karnevaalin host on Inka Hyvönen. Hän on juontanut ja fasilitoinut useita Kasvu Openin tapahtumia.
Kasvu Open Karnevaalin host on Inka Hyvönen. Hän on juontanut ja fasilitoinut useita Kasvu Openin tapahtumia.
/ Kasvu Open
Lataa
Vuoden kasvuyritys 2023 -tittelin vei oululainen Profilence. Vuoden 2024 tittelin saaja valitaan Kasvu Open Karnevaalissa 31.10.2024.
Vuoden kasvuyritys 2023 -tittelin vei oululainen Profilence. Vuoden 2024 tittelin saaja valitaan Kasvu Open Karnevaalissa 31.10.2024.
/ Kasvu Open
Lataa
Kasvu Open Karnevaali yhdistää kasvutahtoiset yrityspäättäjät ja kasvun mahdollistavat asiantuntijat – mutkattomasti, ilman pönötystä.
Kasvu Open Karnevaali yhdistää kasvutahtoiset yrityspäättäjät ja kasvun mahdollistavat asiantuntijat – mutkattomasti, ilman pönötystä.
/ Kasvu Open
Lataa

Linkit

Kasvu Open yhdistää kasvuhaluiset yritykset ja kasvun sparraajat

Kasvu Open järjestää sparrausohjelmia yrityksille. Ohjelmissa sparraamme yritysten kasvua ja kehityskykyä – sekä hullunrohkeita unelmia. Sparraus on yrityksille maksutonta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

SUPERFINNS 2024 -voittaja QOCO Systems oli piilossa oleva helmi11.6.2024 10:48:10 EEST | Artikkeli

Lentokonehuoltoon liittyviä prosesseja digitalisoiva QOCO Systems vastasi täsmällisesti SUPERFINNS-ohjelman voittajan kriteereihin. Yrityksellä on selkeä ja skaalautuva bisnesmalli, markkinapotentiaalia, kunnianhimoinen ja osaava tiimi sekä rohkeutta ajatella isosti. – QOCO Systemsissä erityisen hienoa oli hyvä ja valmis tuote, joka on ison menestystarinan kynnyksellä, sanoo Nordea Startup & Growth -kasvuyrityspankin johtaja ja tuomariston puheenjohtaja Vesa Riihimäki.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye