Oma Häme

Kerro näkemyksesi Kanta-Hämeen alueelliseen hyvinvointisuunnitelmaan

Jaa

Asukkaat voivat kommentoida suunnitelmaa otakantaa.fi -sivustolla.

Oma Hämeen logo

Kanta-Hämeen hyvinvointialueella valmistellaan suunnitelmaa väestön hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Suunnitelmaa tehdään yhteistyössä muiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä tekevien tahojen, kuten kuntien ja järjestöjen kanssa.

Asukkaiden näkemyksiä kerätään otakantaa.fi -sivustolla. Kyselyllä kerätään tietoa kantahämäläisten hyvinvoinnista sekä turvallisuuden ja osallisuuden kokemuksista. Lisäksi kerätään tietoa, miten asukkaat kokevat voivansa itse vaikuttaa hyvinvointiinsa ja osallisuuteensa sekä miten he toivovat hyvinvointialueen tukevan siinä.

Hyvinvointisuunnitelma perustuu kantahämäläisten hyvinvoinnista koottuun tietoon. Sen pohjalta on määritelty hyvinvointityön painopisteet. Asukkailta halutaan tietoa siitä, mitä hyvinvointialueen tulisi erityisesti huomioida tavoitellessaan painopisteitä.

Hyvinvointisuunnitelman painopisteitä ovat turvallisuus, osallisuus ja yhdenvertaisuus, kysymykset liittyvät juuri näihin teemoihin. Vastaajien on syytä huomioida, että yksi kysymysosio koskee vain hyvinvointityössä mukana olevia toimijoita. Tämä on "onnistumme toisiimme luottaen" -painopiste.

Vastaa kyselyyn 3. syyskuuta mennessä

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oma Häme

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye