Kempower toimittaa rekkalatausratkaisuja eurooppalaiselle kuljetus- ja logistiikkayhtiö DFDS:lle

Jaa

Johtava sähköajoneuvojen pikalatausratkaisujen tarjoaja Kempower ja eurooppalainen kuljetus- ja logistiikkayhtiö DFDS ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaisesti Kempower toimittaa pikalatausratkaisujaan DFDS:n latausasemille.

Kempower toimittaa sopimuksen mukaisesti yhtiön pikalatausratkaisuja latausasemille tarpeen mukaan, mikä mahdollistaa DFDS:n sähkörekkojen nopean lataamisen.
Kempower toimittaa sopimuksen mukaisesti yhtiön pikalatausratkaisuja latausasemille tarpeen mukaan, mikä mahdollistaa DFDS:n sähkörekkojen nopean lataamisen.

EUROOPPAJohtava sähköajoneuvojen pikalatausratkaisujen tarjoaja Kempower ja eurooppalainen kuljetus- ja logistiikkayhtiö DFDS ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaisesti Kempower toimittaa pikalatausratkaisujaan DFDS:n latausasemille.  

DFDS on aiemmin ottanut käyttöön Kempowerin latausratkaisuja yhdellä asemalla Belgiassa ja Ruotsissa, ja kolmella Alankomaissa, joissa kunkin aseman kokonaiskapasiteetti on jopa 400 kW. 

Kempower toimittaa sopimuksen mukaisesti yhtiön pikalatausratkaisuja latausasemille tarpeen mukaan, mikä mahdollistaa DFDS:n sähkörekkojen nopean lataamisen. DFDS:llä on käytössä jo yli 100 sähkörekkaa ympäri Eurooppaa. 

DFDS:n viimeisin latausasemahanke oli yhtiön ensimmäisen rekkalatausaseman laajennus Göteborgissa. Yhteensä 38 latauspisteellä varustettu DFDS Göteborg on yksi Ruotsin suurimmista rekkalatausasemista. 

"Tavoitteemme on, että vähintään 25 % kalustostamme on akkukäyttöistä vuoteen 2030 mennessä. Yhteistyö infrakumppaneiden, kuten Kempowerin, kanssa on tärkeä askel tämän tavoitteen saavuttamisessa", sanoo Sophie-Kim Chapman, VP, Decarbonisation, DFDS. 

”Yhteistyö DFDS:n kanssa on merkittävä virstanpylväs ja toimii hyvänä esimerkkinä alan johtajien yhteistyöstä liikenteen sähköistämisen nopeuttamiseksi ja puhtaamman tulevaisuuden luomiseksi tuleville sukupolville”, sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.  

 

Kempower media 

Petra Toivanen, viestintäpäällikkö, Kempower 

petra.toivanen@kempower.com  

+358 29 002 1900 

 

DFDS: https://www.dfds.com/en/about  

 

Kempower lyhyesti: 

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja Yhdysvalloissa, ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempowerin osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssa. www.kempower.com 

Avainsanat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempowerille on myönnetty CTEP-sertifiointi Kaliforniassa – tarjoaa kuluttajille luokkansa parasta tarkkuutta ja luotettavuutta15.8.2024 10:00:00 EEST | Tiedote

Kempowerin sähköajoneuvojen pikalatausratkaisut ovat saaneet California Type Evaluation Program (CTEP) -sertifioinnin. Sertifiointi vahvistaa Kempowerin latausratkaisujen asemaa Pohjois-Amerikassa. Kempowerin lataustuotteiden sertifiointi CTEP:n korkeimpien standardien mukaisesti tarkoittaa, että Kempower voi nopeasti valmistaa ja toimittaa tilauksia Kaliforniaan.

Kempower achieves CTEP certification in California, delivering best in class accuracy and reliability favoring consumers15.8.2024 10:00:00 EEST | Press release

Kempower is proud to announce that its Electric Vehicle Supply Equipment (EVSE) have achieved California Type Evaluation Program (CTEP) certification, marking a seal of integrity to its North American product line. Certifying Kempower’s base models to CTEP’s highest standards means Kempower can quickly produce and deliver orders for California, U.S.

Kempower ja Wennström toimittavat latausratkaisut Norjan ensimmäiselle julkiselle rekkalatausasemalle1.8.2024 09:30:00 EEST | Tiedote

Kempower ja Wennström tekevät yhteistyötä toimittaakseen sähkörekkojen pikalatausratkaisuja Fastchargelle, yhdelle Norjan johtavista raskaan liikenteen latauspisteiden operaattoreista. Oslossa sijaitseva asema on Norjan ensimmäinen julkinen rekkalatausasema. Tulevaisuudessa se voidaan myös varustaa Kempower Megawatt Charging System (MCS) -järjestelmällä, joka mahdollistaa uusien MCS-yhteensopivien sähkörekkojen latauksen lähitulevaisuudessa.

Kempower and Wennstrom deliver EV charging technology to Norway’s first public charging site dedicated to trucks, operated by Fastcharge1.8.2024 09:30:00 EEST | Press release

Kempower has partnered with Wennstrom to deliver DC fast-charging solutions for electric trucks to Fastcharge, one of Norway’s leading charge point operators for heavy vehicles. The new site located in Oslo represents the first public charging site dedicated exclusively for trucks in Norway. In the future it will also be able to power new MCS-compatible electric trucks, marking a significant milestone in Europe’s transition to an electrified truck segment. Wennstrom, the smart e-mobility solutions provider, acts as the sales and services partner for the project.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye