Tekova Oy

KUTSU Tekovan puolivuosikatsaus-webcastiin

Jaa

Tekova-konserni julkistaa puolivuosikatsauksensa tammi-kesäkuulta 2024 torstaina 29.8.2024 klo 13.00. Tekova on onnistunut rakentamaan vakaata ja nousujohdanteista menestystä ja kasvua rakennusalan kurimuksesta huolimatta. 

Alt-teksti: Osavuosikatsaus H1 / 2024 webcast 29.8.2024 klo 13.00. Taustalla upea hitsaustyö kipinoineen.
Lämpmästi tervetuloa seuraamaan Tekovan puolivuosikatsausta webcastiin 29.8.2024 klo 13.00 Tekova Oy

Suomenkielinen webcast-lähetys pidetään 29.8.2024 klo 13.00 Tekovan toimitusjohtaja Jaakko Heikkilän ja talousjohtaja Juho Marjasen johdolla.

Webcastia voit seurata täällä: https://tekova.videosync.fi/puolivuosikatsaus-h1-2024
Ilmoittaudu mukaan jo nyt.

Heikkilä ja Marjanen avaavat tammi-kesäkuun 2024 tapahtumat, taloudellisen kehityksen sekä tulevia näkymiä. Tekova on onnistunut rakentamaan vakaata ja nousujohdanteista menestystä ja kasvua rakennusalan kurimuksesta huolimatta. Heikkilä ja Marjanen taustoittavat myös menestykseen johtaneita taustatekijöitä.

Webcastin tallenne ja puolivuosikatsaus ovat saatavilla Tekovan verkkosivuilla ajankohtaista -osiossa esityksen jälkeen. Kaikki kuulijat ja median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan tilaisuutta verkossa.

Halutessasi voit lähettää kysymyksiä etukäteen Tekovan viestintään: jasmin.heikkila@tekova.fi  Tai esittää niitä webcastin aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Alt-teksti: Osavuosikatsaus H1 / 2024 webcast 29.8.2024 klo 13.00. Taustalla upea hitsaustyö kipinoineen.
Lämpmästi tervetuloa seuraamaan Tekovan puolivuosikatsausta webcastiin 29.8.2024 klo 13.00
Tekova Oy
Lataa

Linkit

Tekova

ekova

Tekova on valtakunnan mutkattomin toimitilarakentaja, joka on erikoistunut liike-, toimi-, logistiikka-, tuotanto sekä urheilutilojen rakentamiseen. Tekova on perustettu vuonna 2018 ja se on toteuttanut valtakunnallisesti yli 100 erilaista toimitilahanketta. Tekova rakentaa asiakkailleen tiloja, jotta nämä voivat menestyä.  

Tekovan liikevaihto vuonna 2023 oli noin 56 M€ ja liikevoitto 3,5 M€ (6,2 %). Tekovalaisia on noin 50 henkilöä. Konsernin emoyhtiö ja Tekova Etelä-Suomi Oy sijaitsevat Vantaalla. Alueyhtiöistä Tekova Länsi-Suomi Oy toimii Tampereella ja Tekova Pohjois-Suomi Oy Kempeleessä.

Tekova on menestynyt toimitilarakentamisen saralla keskittymällä asiakkaiden tarpeen mukaan räätälöityihin selkeisiin hallimaisiin hankkeisiin, jotka toteutetaan vakioiduilla konsepteilla sekä ammattimaisesti prosessoidulla toimintamallilla avaimet käteen –periaatteella (KVR).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tekova Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye