Itä-Uudenmaan hyvinvointialue – Östra Nylands välfärdsområde

Koronarokotukset alkavat Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella 16.9.2024

Jaa

Syksyn koronarokotukset alkavat Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysasemilla viikolla 38 eli 16.9.2024 alkavalla viikolla. Rokotukset annetaan tietyille THL:n määrittelemille riskiryhmille.

Ensimmäisessä vaiheessa rokotamme seuraavat riskiryhmät: 

  • Kaikki 75 vuotta täyttäneet ja vanhemmat 

  • Kotihoidon ja palveluasumisen asiakkaat 

Kotihoidon ja palveluasumisen yksiköt hoitavat omien asiakkaidensa rokotukset. 

Seuraavina vuorossa olevien ryhmien rokotuksista tiedotetaan myöhemmin syksyllä. Silloin tehosteannosta suositellaan kaikille 65 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille sekä kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on jokin vakavan koronataudin riskiä lisäävä sairaus.  

Influenssarokotusten aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Varaa aika koronarokotukseen puhelimitse 

Koronarokotuksia annetaan vain ajanvarauksella. Ajan koronarokotukseen voi varata ainoastaan puhelimitse. Sähköinen ajanvaraus ei ole mahdollinen.  

Ajanvaraus koronarokotukseen avataan maanantaina 9.9.2024 klo 9. Voit varata ajan koronarokotukseen seuraavista puhelinnumeroista: 

Sipoo: 019 5600 600 

Porvoo: 019 5600 402 

Loviisa ja Lapinjärvi: 019 5600 304 

Askola, Myrskylä, Pukkila: 019 5600 500 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue tuottaa ja järjestää julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut alueellaan, johon kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Itä-Uudenmaan hyvinvointialue – Östra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye