Compass Group Finland Oy

Sibeliustalon uudeksi ravintolakumppaniksi Compass Group Suomi

Jaa

Uusi ravintolakumppani Compass Group tuo Lahden Sibeliustaloon vahvan ruokaosaamisen sekä sujuvat palveluratkaisut. Compass Group tulee kehittämään toimintaa innovatiivisella otteella ja yksilöllisellä asiakaspalvelulla.

Kirkkaasti valaistu Sibeliustalo heijastuu veteen hämärässä illassa.
Sibeliustalo sijaitsee Lahdessa Vesijärven rannalla. Ilkka Siitari Eventum Lahti Oy

Compass Group Suomi tuottaa tammikuusta 2025 lähtien Lahden Sibeliustalon ravintolapalvelut. Lahden Sibeliustalo on ainutlaatuiset konsertti- ja kokouspuitteet omaava tapahtumatalo, joka tarjoaa monipuolisia palveluja sekä kuluttaja-asiakkaille että yrityksille Vesijärven äärellä. 

Compass Group tulee jatkossa vastaamaan Sibeliustalon asiakkaiden tarpeisiin yksilöllisillä ratkaisuilla, olipa kyse kokousvieraasta, konserttikävijästä tai lounasasiakkaasta.  

”Olemme iloisia saadessamme taloon osaavan toimijan, joka osoitti tuovansa mukanaan koko tarvitsemamme vaativan palvelukokonaisuuden. Compass Group tarjoaa niin lahtelaista aluetuntemusta kuin kansallista ja kansainvälistä verkostoa. Sen toimintavarmuus vaihtuvissakin olosuhteissa ja silti viimeiseen asti kehittävä, luova ja asiakaslähtöinen ajattelu painoivat päätöksenteossa. Ravintolatuote on yksi ehdottomasti tärkeimmistä palveluistamme, ja sen tinkimättömään laatutasoon meidän on voitava luottaa. Lisäksi Compass Groupin referenssit Suomesta vastaavista taloista vakuuttivat.” Perustelee valintaa Eventum Lahden toimitusjohtaja Kimmo Kivisilta. 

”Olemme innoissamme alkavasta yhteistyöstä Lahden Sibeliustalon kanssa. Lahti on perinteikäs ja kasvava tapahtumakeskus Suomessa ja Sibeliustalo on uniikki kohde, jolla myös kansainvälistä vetovoimaa”, sanoo Compass Group Suomen kasvujohtaja Elina Yrjänheikki. 

“Tulemme kehittämään toimintaa Sibeliustalolla innovatiivisesti. Panostamme digitaalisiin palveluihin eli ennakkomyyntiin ja paikan päällä tapahtuvaan tarjoilujen tilaamiseen. Joustavasti liikkuvat myyntipisteet tuovat tarjoilut helposti asiakkaiden saataville.  Palvelun ytimessä ovat myös tapahtumiin ja tilaisuuksiin asiakkaalle räätälöidyt tarjoiluratkaisut, jotka takaavat uniikin elämyksen. Lisäksi panostamme tapahtumissa yhteistyöverkostoihin toiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämiseksi", kertoo Yrjänheikki. 

Tapahtuma- ja kokousliiketoiminta on merkittävä osa Compassin liiketoimintaa. Compassilla on vahva, pitkäaikainen osaaminen ja kokemus mieleenpainuvan asiakaskokemuksen luomisesta eri kokoisissa tapahtumissa sekä Suomessa, että kansainvälisesti.  

Toivotamme uudet compassilaiset tervetulleeksi joukkoomme 

Henkilökunta on tilaisuuksien suunnittelussa mukana alusta lähtien ja heillä on suuri ja tärkein rooli tapahtumakokemuksen luomisessa. “Henkilöstön hyvinvointi on meille compassilaisille erityisen tärkeää. Panostamme tällä hetkellä erityisesti inhimilliseen johtamiseen sekä yhteisöllisyyden kehittämisen toimenpiteisiin. Compass tarjoaa isona talona myös laaja-alaisesti mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua”, Yrjänheikki kertoo. 

Compass Groupilla on pitkä kokemus kokous- ja tapahtumajärjestelyistä  

Compass Group huolehtii ravintolapalveluista mm. Olympiastadionin suurkonserteissa. Muita uniikkeja tapahtuma- ja kokouskohteita ovat mm. Kansallisteatteri, Musiikkitalo, Kotkan Satama Areena ja useat muut tapahtumakohteet ympäri Suomen. Compassilta löytyy edustavia ja monikäyttöisiä tiloja yritystapahtumiin, seminaareihin ja edustustilaisuuksiin. Compassin puoleen voi kääntyä myös silloin, kun haluaa löytää tunnelmallisen hääpaikan tai juhlatilan perhejuhliin. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vaaleanpunainen jälkiruoka, koristeltu murusilla, lehdillä ja kukkien terälehdillä.
Herkullisia cocktailtarjoiluja
Terhi Hytönen Compass Group Suomi
Lataa
Pieniä täytettyjä suupaloja, joissa on nelilehtisiä apiloita koristeena.
Maistuvia suupaloja cocktailtilaisuudessa
Terhi Hytönen Compass Group Suomi
Lataa
Compass Group tarjoilee cocktailpaloja tapahtumatalon yritystilaisuudessa.
Tapahtuma- ja kokousliiketoiminta on merkittävä osa Compassin liiketoimintaa.
Terhi Hytönen Compass Group Suomi
Lataa

Linkit

Mikä Compass Group Suomi?

Compass Group Suomi tarjoaa vaikuttavan kattauksen laadukkaita ruoka- ja monipalveluita, joista asiakkaan on aina vaivatonta valita vastuullisesti. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt ravintoloissamme tarjottavalle lounaalle ja pakatulle ruoalle Avainlippu-tunnuksen. Raaka-aineiden kotimaisuusasteemme on korkea. Suomessa meitä compassilaisia on noin 3 000 ammattilaista ympäri Suomen palvelemassa asiakkaitamme suurella sydämellä aina turvallisuus, terveys ja hyvinvointi etusijalla. Palvelubrändejämme Suomessa ovat muun muassa Amica, Food & Co ja Unison. Compass Group on maailman johtava ruoka- ja monipalveluyhtiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Compass Group Finland Oy

Tutkimus: Onko etätyö pahasta terveydellemme?18.9.2023 06:50:00 EEST | Tiedote

Uusi tutkimus osoittaa, että suomalaisilla hybridityöntekijöillä vaikuttaa olevan parempi tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä kuin kanssasisarillaan ja veljillään maailmalla. Kansainvälisesti hybridityöntekijät syövät vähemmän terveellisesti ja työskentelevät pidempään etätyöpäivinä. Suomalaiset etätyöntekijät sulkevat tutkimuksen mukaan koneensa tasan silloin, kun työaika tulee täyteen. Kun suomalaiset työskentelevät etänä, he rentoutuvat paremmin tauoilla, liikkuvat ja käyvät luonnossa. He syövät terveellisempiä välipaloja kuin kansainvälisesti. He pitävät nk. ruutuvapaita taukoja enemmän kuin työpaikalla työskennellessä. Työpaikalla työskennellessä tavataan kollegoja ja syödään yhdessä. Työnantajan toivotaan ohjaavan myös terveelliseen ja vastuulliseen syömiseen, etenkin nuorten vastaajien keskuudessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye