Tampereen yliopisto

Kutsu medialle: Tampereen yliopisto juhlii lukuvuoden avajaisia 3. syyskuuta

Jaa

Tampereen yliopiston lukuvuoden 2024–2025 avajaisjuhlaa vietetään tiistaina 3.9.2024 klo 12.30 alkaen keskustakampuksella Päätalon juhlasalissa. Tervetuloa seuraamaan juhlaa paikan päälle tai striimattuna!

Rehtori johtaa akateemista juhlakulkuetta Tampereen yliopiston avajaisissa.
Rehtori Keijo Hämäläinen johtaa akateemista juhlakulkuetta Tampereen yliopiston avajaisissa syksyllä 2023. Jonne Renvall Tampereen yliopisto

Rehtori Keijo Hämäläinen avaa tilaisuuden ja toivottaa koko yliopistoyhteisön ja sen kumppanit lämpimästi tervetulleeksi juhlaan.

Juhlapuheen pitää Tampereen pormestari Kalervo Kummola. Tampereen ylioppilaskunta TREYtä edustaa hallituksen puheenjohtaja Noora Hakulinen. Juhlassa kuullaan myös musiikkiesityksiä. Yleisölle on kahvitarjoilu tilaisuuden lopuksi.

Myöhemmin illalla vietetään TREYn järjestämiä koko yliopistoyhteisön yhteisiä avajaisbileitä Tullikamarin Klubilla.

Median edustajat ovat tervetulleita – ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Katso avajaisjuhlan ohjelma ja striimauslinkki yliopiston verkkosivuilta: https://www.tuni.fi/fi/ajankohtaista/tampereen-yliopiston-lukuvuoden-2024-2025-avajaisjuhla

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kyösti Koskela
kyosti.koskela@tuni

Kuvat

Rehtori johtaa akateemista juhlakulkuetta Tampereen yliopiston avajaisissa.
Rehtori Keijo Hämäläinen johtaa akateemista juhlakulkuetta Tampereen yliopiston avajaisissa syksyllä 2023.
Jonne Renvall Tampereen yliopisto
Lataa

Linkit

Tampereen yliopisto kytkee yhteen tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimuksen ja koulutuksen. Teemme kumppaniemme kanssa yhteistyötä, joka perustuu vahvuusalueillemme sekä uudenlaisille tieteenalojen yhdistelmille ja niiden soveltamisosaamiselle. Luomme ratkaisuja ilmastonmuutokseen, luontoympäristön turvaamiseen sekä yhteiskuntien hyvinvoinnin ja kestävyyden rakentamiseen. Yliopistossa on 22 000 opiskelijaa ja henkilöstöä yli 4 000. Rakennamme yhdessä kestävää maailmaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen yliopisto

Väitös: 1920- ja 30-luvun kotimaiset nuortenkirjat osallistuivat aikansa yhteiskunnalliseen keskusteluun3.10.2024 09:31:12 EEST | Tiedote

Hellevi Hakalan väitöskirja käsittelee sotien välisen ajan kotimaista nuortenkirjallisuutta, joka on ollut lähes tutkimatonta aluetta. Epäajankohtaiseksi ja viihteelliseksi kirjallisuudeksi tuomittuna se on jäänyt pitkälti kirjallisuuden kaanonin ja tutkimuksen ulkopuolelle. Hakala osoittaa nuortenkirjojen olleen tärkeä osa yhteiskunnallista keskustelua.

Väitös: Organisaatioiden välitilat kätkevät sisälleen kiinnostavia ja merkityksellisiä kohtaamisia2.10.2024 15:33:58 EEST | Tiedote

Jokainen meistä on työelämässään ollut mukana sattumanvaraisessa kohtaamisessa, jossa hyvinkin yllättävä joukko ihmisiä päätyy keskustelemaan vapaasti niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyvistä aiheista. Usein tällaiset kohtaamiset tapahtuvat organisaatioiden lukuisissa välitiloissa, kuten käytävillä, portaikoissa tai hisseissä. Väitöskirjassaan KTM Siiri Piironen tutkii erilaisia välitiloja ja tarkastelee niiden merkitystä jokapäiväisessä työ- ja organisaatioelämässä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye