Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Herkullisten ja maistuvien ruokien moniottelija, Sinun Keittiö laajentaa Saloon

Jaa

Laadukkaita ja herkullisia, oman seudun osaajien tekemiä ruokia valmistava, SSO:n uusi liiketoimintamalli Sinun Keittiö avattiin vuoden alusta. Valmiit ja puolivalmiit ravintolatasoiset tuotteet ovat olleet ostettavissa Lohjan, Nummelan ja Vihdin alueen marketeista, liikennemyymälöistä sekä Lohjan Tytyrissä sijaitsevasta Puodista. 3.9. alkaen myös salolaiset pääsevät nauttimaan Sinun Keittiön herkuista, kun tuotteet saapuvat myyntiin Salon S-market Plazaan, S-market Tupuriin, ABC Piihoviin ja Prisma Halikkoon.

Sinun Keittiö -konsepti tarjoaa asiakkaille rennon ja helpon tavan nauttia ravintolatason annoksista, jotka on tehty lähellä tuotetuista aineksista. Entisen SSO Liikennemyymälä Tytyrin tiloihin perustettu Sinun Keittiö valmistaa ruoat henkilökunnan kehittämillä resepteillä, joista ei taatusti puutu makua. Valikoimiin kuuluu mm. maukkaita kotiruokia ajankohtaisuus huomioiden. Lasagnea, täytettyjä patonkeja, herkullisia leivonnaisia, unohtamatta puolivalmiita tuotteita, kuten valmistaikinat – näitä kaikkia valmistuu Sinun Keittiössä.  

– Sinun Keittiö on saanut todella hienon vastaanoton. Asiakkaat ovat selvästi löytäneet Tytyrin Puodin ja myös marketeista ostettavien tuotteiden menekki on ollut todella hyvä. Kehitämme innoissamme toimintaamme tiimini kanssa ja Salon alueelle laajeneminen on luonteva osa liiketoimintamme kasvattamista, kertoo Sinun Keittiön keittiöpäällikkö Mari Holma iloisena. Marin salolaiset saattavatkin tunnistaa, olihan hän ennen Sinun Keittiöön siirtymistään Rikala Bar & Grillin keittiömestarina useamman vuoden. 

Suunnitelmissa on, että Tytyrin Puodin juhlapalvelun tuotteista päästäisi myös Salon päässä nauttimaan loppuvuoden aikana, kun tuotteiden tilaaminen tilausvalikoimasta avataan.  

Sinun Keittiön tuotteita saa tilattua myös Estradi Kyläkaupan verkkokaupasta ja tuotteita on suppeammin myös mukana tapahtuma-autossa ympäri SSO:n aluetta, Estradi Kyläkaupan tapahtumakalenterin mukaisesti. 

Lähellä tehtyä, oman seudun osaajien valmistamaa ruokaa – helpomman ja herkullisemman arjen suosijoille. Mitä Sinun Keittiössä syödään tänään?  

Lisätietoja: keittiöpäällikkö Mari Holma p. 044 7705 345

Sinun Keittiön Puoti, Tytyrinkatu 4, 08100 Lohja, p. 044 7705 576  

sinun.keittio@sok.fi   

Avainsanat

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva, paikallisten ihmisten omistama kasvava alueosuuskauppa. SSO:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja yli 72 000 asiakasomistajalleen. SSO:n tavoitteena on pysyä kehityksen kärjessä kaikilla toimialoillaan: market- ja tavaratalokaupassa, liikennekaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa sekä autokaupassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye