Kela/FPA

Uuden Tuike-perhekuntoutuksen tarjouskilpailu on alkanut

Jaa

Kela on käynnistänyt tarjouskilpailun, joka koskee uutta Tuike-perhekuntoutusta ja sen kehittämistyötä. Tuike-perhekuntoutus on tarkoitettu perheille, jossa lapsi on sairastunut sydänsairauteen tai syöpään, on saanut elinsiirron tai odottaa elinsiirtoa tai on saanut traumaattisen aivovamman. Tarjouskilpailu on avoinna 12.9.2024 saakka.

Kela hankkii kuntoutuspalveluita kilpailuttamalla. Uuden Tuike-perhekuntoutuksen tarjouspyyntö on julkaistu julkisten hankintojen ilmoituskanava Hilmassa (hankintailmoitukset.fi). Tarjouskilpailu on avoinna 12.9.2024 klo 13.00 saakka. Tarjous pitää jättää määräaikaan mennessä.

Tuike-perhekuntoutus on tarkoitettu sydänsairauteen tai syöpään sairastuneille, elinsiirron saaneille tai elinsiirtoa odottaville tai traumaattisen aivovamman saaneille alle 16-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Kuntoutus korvaa heille tarkoitetut Kelan sopeutumisvalmennuskurssit.

Tuike-perhekuntoutus alkaa 1.3.2025, ja se toteutetaan kasvokkain tapahtuvan ryhmäkuntoutuksen ja etäkuntoutuksen yhdistelmänä. Uusi kuntoutuspalvelu on osa Kelan Lastu-projektia.

Lue lisää

Lastu-projekti (kela.fi)

Hankinnat Kelassa (kela.fi)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kelan viestintäKelan viestinnän mediapuhelin palvelee arkisin klo 9–16. Numerossa ohjaamme haastattelupyyntöjä asiantuntijoillemme. Voit jättää haastattelupyynnön myös sähköpostitse.

Puh:020 634 7745viestinta@kela.fi

Kansaneläkelaitos (Kela) hoitaa Suomen sosiaaliturvaan kuuluvien perusturvaa eri elämäntilanteissa.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kela/FPA

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye