Osuuskauppa Arina

S-market Muonio avataan torstaina 29.8.2024 klo 10

Jaa

Osuuskauppa Arina avaa uuden energiatehokkaan S-marketin Muonioon tulevana torstaina. Keskeisellä paikalla sijaitseva S-market tarjoaa asiakkailleen entistä monipuolisen valikoiman ja laajat aukioloajat. Pohjoissuomalaisten asiakasomistajien mahdollistama investointi on arvoltaan noin 4,8 M€. Samalta piha-alueelta löytyy jo aiemmin avattu ABC-mittarikenttä ja myöhemmin avattava ABC-lataus sähköautoille.

Alt-teksti: S-marketin rakennus, kirkkaankeltainen julkisivu ja pysäköintialue aamun auringossa.
S-market Muonio avautuu torstaina klo 10

Suurempi kauppa, laajemmat valikoimat mutta tutut arinalaiset

Muutos vanhan ja uuden myymälän välillä saatiin toteutettua sulavasti. Entinen myymälä sulkeutuu viimeisen kerran tiistaina ja uusi avautuu torstaina klo 10.

– Muonion S-marketin avausta on todella odotettu paikallisten toimesta sillä asiakasomistajien lisäksi ovien edessä ovat kesän aikana vierailleet jo porotkin, naurahtaa S-marketpäällikkö Aatu Hautamäki.

Uuteen S-markettiin on saatu lisättyä myymäläpinta-alaa n. 400 neliön verran. Tämä kasvu on mahdollistanut valikoiman kasvattamisen noin 1000 uudella tuotteella. Erityistä huomiota valikoiman laajentamisessa on kiinnitetty mm. lähiruokaan pohjoissuomalaisilta tavarantoimittajilta, erikoisruokavaliotuotteisiin sekä raikkaaseen hedelmä- ja vihannesosastoon. Laajat aukioloajat, entistä parempi sijainti sekä parkkitilan lisääntyminen helpottavat asiakkaiden kaupassa asiointia.

– Täysin uusi myymälä, entistä monipuolisempi valikoima ja normaalin kassapalvelun lisäksi kauppaan saadut itsepalvelukassat saavat varmasti monet ihastelemaan mutta se mikä on pysyvää, ovat tutut arinalaiset, edullinen hintataso ja S-Etukorttia vilauttamalla saatava Bonus asiakasomistajille. Vaikka myymälän Facebook-sivulla on näkynyt jo muutamia vilauksia uudesta kaupasta ja keskusteluissakin odotukset ovat olleet kovat, niin uskomme että moni muoniolainen yllättyy positiivisesti torstaina, kun uusi S-market avaa ovensa. Me arinalaiset odotamme jo innolla, että pääsemme esittelemään myymälää asiakasomistajillemme, Hautamäki kertoo.

Energiatehokkaassa myymälässä asiointimukavuus on huippuluokkaa

– Muonion S-market jatkaa Arinan energiaviisaiden myymälöiden ketjua. Asiointimukavuutta on saatu parannettua mm. tilavilla käytävillä, selkeillä opasteilla sekä ovellisilla ja kannellisilla kylmälaitteilla, jotka paitsi vähentävät hukkalämpöä niin mahdollistavat tasaisemman lämpötilan myymälään, kun kylmälaitteet eivät hohkaa kylmää ilmaa koko myymälään. Valaistus on toteutettu sähkönkulutusta vähentävillä led-valoilla. Henkilökunnan työskentelyä ja tehokkuutta helpottavat esimerkiksi uudet sähköiset hintanäytöt ja tärkeitä huomioita ovat myös panostukset materiaalien kierrätykseen sekä ruokahävikin minimoimiseen, sanoo Osuuskauppa Arinan ryhmäpäällikkö Katja Savilakso.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvasisältö: Uusi S-market ulkoapäin, kirkas keltainen sisäänkäynti ja laaja parkkipaikka. Aurinko paistaa matalalta, taivas on osittain pilvinen.
Lataa
Ruokakaupan sisäänkäynti, jossa on hedelmäosasto ja tervetuloteksti.
S-market Muonio odottaa jo asiakkaita
Lataa
Kuva supermarketin hedelmä- ja vihannesosastosta, jossa on erilaisia hedelmiä ja vihanneksia esillä.
Hedelmä- ja vihannesosasto on S-marketin kruunu
Lataa
Elintarvikkeiden käytävä supermarketissa, hyllyillä erilaisia tuotteita molemmilla puolilla.
Muonion S-marketin valikoimaa on voitu kasvattaa noin 1000 tuotteella.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat tasavertaisesti yli 190 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. 3000 Arinalaista tarjoavat marketkaupan, liikennekaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluita noin 180 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea. Arinan asiakasomistajat saavat palveluja käyttämällä hyötyjä keskimäärin noin 575 euroa taloutta kohden vuodessa. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoiseen, pohjoisen ihmisten ja alueen hyväksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Osuuskauppa Arina rakentaa maailman pohjoisimman ruoan verkkokaupan keräilykeskuksen Oulun Limingantulliin15.8.2024 07:58:00 EEST | Tiedote

Automaatioavusteisen keräilykeskuksen rakentamiselle on saatu rakennuslupa ja rakentaminen alkaa syksyllä 2024. Limingantullin Prisman yhteyteen rakennettava keräilykeskus otetaan käyttöön vuoden 2026 alkupuolella. Pohjoissuomalaisten mahdollistama investointi on arvoltaan noin 10,6 M€ ja sen arvioitu työllistämisvaikutus rakennusvaiheessa on noin 20–25 henkilötyövuotta.

Vakava väkivallanteko Kauppakeskus Valkeassa tiistaina 18.6.19.6.2024 11:38:02 EEST | Tiedote

Kauppakeskus Valkeassa on tapahtunut kaksi vakavaa väkivallantekoa lyhyen ajan sisällä, joista viimeinen tiistai-iltana 18.6.2024 noin kello 21:25. Tilanteessa Kesäkadulle saapunutta henkilöä puukotettiin kauppakeskuksen Kesäkadulla. Valkean järjestyksenvalvojat ottivat epäillyn tekijän kiinni ja S-market Herkun henkilökunta antoi ensiapua uhrille. Poliisi saapui paikalle nopeasti ja ensihoito toimitti uhrin jatkohoitoon sairaalaan. Poliisin antaman tiedon mukaan uhri ei ole hengenvaarassa. Poliisi tutkii tapausta ja Kauppakeskus Valkean johto ja henkilökunta auttavat viranomaisia tutkinnassa kaikin keinoin. Poliisin arvioiden mukaan teon taustalla ovat rasistiset motiivit. Teko ei kohdistunut Valkeaa tai Valkean henkilökuntaa kohtaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye