Podme

Yliluonnollisiin ilmiöihin syventyvän Yöpuolen Tarinoita -podcastin toistaiseksi viimeinen kausi sisältää koskettavia ja kauhistuttavia tarinoita

Jaa

Alma Hätösen juontaman Yöpuolen Tarinoita -podcastin neljäs ja toistaiseksi viimeinen kausi alkaa Podme Premiumissa maanantaina 2. syyskuuta. Uudella kaudella podissa keskitytään erityisiin paikkoihin, joihin on jäänyt aistittavaksi jotain selittämätöntä.

Alma Hätönen on tehnyt Yöpuolen Tarinoita -podcastia Podme-palvelussa loppukesästä 2022 lähtien. Nyt podista alkaa sen neljäs ja toistaiseksi viimeinen kausi.
Alma Hätönen on tehnyt Yöpuolen Tarinoita -podcastia Podme-palvelussa loppukesästä 2022 lähtien. Nyt podista alkaa sen neljäs ja toistaiseksi viimeinen kausi. Podme

Yliluonnollisuuden äärelle pysähtyvää Yöpuolen Tarinoita -podcastia juontavan Alma Hätösen mukaan podin neljännellä kaudella kuullaan tuttuun tapaan ihmisten tarinoita, jotka koskettavat, naurattavat ja kauhistuttavat. Uuden kauden keskiössä ovat rakennukset ja paikat, joihin on jäänyt aistittavaksi jotain selittämätöntä.

– Niiden lisäksi keskitytään myös kuulijoiden oman henkisyyden vahvistamiseen kollektiivisen tarotluennan ja meditaatiohetkien kautta. Tällä kaudella kuullaan tarinoita, jotka linkittyvät tiettyihin lokaatioihin. Millaisia kokemuksia esimerkiksi Pahaniemestä tai Turun kirjastosta löytyy? Hätönen selittää.

Neljäs kausi jää elokuussa vuonna 2022 alkaneen podcastin toistaiseksi viimeiseksi kaudeksi. Hätönen aloittaa lokakuusta alkaen työt Radio Suomen juontajana, jonka lisäksi hän suorittaa samalla fysioterapeutin opintojaan.

– Nyt keskityn hetken aikaa uuteen työhöni Yleisradiolla sekä fysioterapiaopintojen eteenpäin viemiseen, ja siksi tämä kausi on toistaiseksi viimeinen. Tiedän kuitenkin, että sitten kun aika on oikea, universumi tuo Yöpuolen Tarinat takaisin luokseni, mediapersoona toteaa.

– On todella haikeaa hyvästellä Yöpuolen Tarinoita toistaiseksi, mutta minusta tuntuu, että olemme nyt tehneet sen minkä toivoin olevan mahdollista: Olemme tuoneet henkisyyden ja universumin taianomaisuuden kaikkien luokse ja ehkä jopa joidenkin kohdalla onnistuneet muuttamaan sen, miten he katsovat maailmaa – nykyään ehkä lempeämmin ja luottavaisemmin silmin.

“Kaikkien aikojen paras työ!”

Kolmen viime kauden aikana podcastin ympärille on kasvanut laaja, yliluonnollisuudesta ja henkisyydestä kiinnostunut yhteisö, joka on pitänyt podia tärkeänä. Hätönen on vilpittömästi kiitollinen jokaiselle podcastia kuunnelleelle ja aihealueen tiimoilta tapaamalleen ihmiselle.

– Yhteisö podcastin ympärillä on muodostunut minulle rakkaaksi ja tuntuu, että olemme tehneet tätä yhdessä nämä vuodet. Olen kohdannut tarinoita kerätessäni aivan upeita ihmisiä, joista jokaista säilytän lämmöllä sydämessäni. Tämä on ollut kaikkien aikojen paras työ! Haluan kiittää syvästi jokaista, joka on kuunnellut Yöpuolen Tarinoita. Neljä kautta tätä ei olisi ollut mahdollista ilman teitä. Kiitos!

Podme Suomen pitkän linjan podcast-tuottaja Paula Rinta-Kanto on toiminut Yöpuolen Tarinoita -podin tuottajana sarjan alusta alkaen. Hän on viimeisten kahden vuoden aikana nähnyt, miten täysin uudelle aihealueelle Suomessa sukeltanut podcast voi nostattaa suosiotaan joka kausi.

– Alman kanssa työskentely on ollut lämminhenkistä ja inspiroivaa. Hän on onnistunut kahdessa vuodessa rakentamaan podin kuuntelijoille poikkeuksellisen hienon yhteisön, joka säilyy varmasti sarjan päättymisen jälkeenkin, Rinta-Kanto kiittelee.

Yöpuolen Tarinoita -podcastin neljännen kauden jaksot ilmestyvät maanantaisin 2. syyskuuta alkaen. Neljännen kauden avausjakso on nyt kuunneltavissa täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Alma Hätönen on tehnyt Yöpuolen Tarinoita -podcastia Podme-palvelussa loppukesästä 2022 lähtien. Nyt podista alkaa sen neljäs ja toistaiseksi viimeinen kausi.
Alma Hätönen on tehnyt Yöpuolen Tarinoita -podcastia Podme-palvelussa loppukesästä 2022 lähtien. Nyt podista alkaa sen neljäs ja toistaiseksi viimeinen kausi.
Podme
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Podme on vuonna 2017 perustettu podcast-palvelu, jonka kautta käyttäjät voivat kuunnella Premium-podcasteja kuukausimaksulla ilman mainoksia. Lisäksi palvelun kautta voi kuunnella myös ilmaisia, vapaassa jakelussa olevia podcasteja. Podme toimii tällä hetkellä myös Ruotsissa ja Norjassa. Podme-palvelu on saatavilla selainversiona sekä iOS- ja Android -sovelluksina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Podme

Veronica Verhon ja ja Gogi Mavromichaliksen EveryPodi-podcastin toinen kausi alkaa – “Luvassa hullunhauskoja hetkiä”26.8.2024 07:15:00 EEST | Tiedote

Hienon vastaanoton podcastin ystäviltä saanut Podme Original -podcast EveryPodi jatkuu uusin jaksoin maanantaina 26. elokuuta. Toisella kaudella podin juontajat Veronica Verho ja Constantinos “Gogi” Mavromichalis saavat kuunneltavakseen klippejä eri alustoilla julkaistavista podcasteista, tuottaen niistä jälleen mitä erikoisinta tajunnanvirtaa.

Podme-palvelun uutuuspodcast kertoo, millaiset jäljet Suomen tuhoisin tieliikenneonnettomuus jätti21.8.2024 07:11:00 EEST | Tiedote

Tänään 21.8. Podme-palvelussa ilmestyvä Konginkangas palaa Suomea 20 vuotta sitten järkyttäneen suuronnettomuuden tapahtumiin ja niiden jälkeiseen aikaan. Neliosaisessa Podme Original -podcastissa toimittaja Tuija Pehkonen tapaa turmasta selviytyneitä sekä pelastus- ja kriisityöhön osallistuneita henkilöitä. Samalla Pehkoselle kirkastuu ihmisen elämän sattumanvaraisuus – sekä elämän ja toivon hämmästyttävä voima.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye