Fiksuviini.fi

Suositut Fiksuviinin viinimessut tulevat taas

Jaa

Fiksuviini.fin suositus viinimessut palaavat taas Helsinkiin, kun pääsemme viettämään niitä 21.9.2024 ravintola Hima&Salissa.

Fiksuviini.fin viinimessut järjestetään jo neljättä kertaa. Fiksuviini-messut ovat olleet suosittuja kuluttajien keskuudessa. Messuilla ollaan kehuttu muun muassa niiden ainutlaatuista tunnelmaa sekä kattavaa valikoimaa hyvän hinta-laatusuhteen viinejä.

Messut järjestetään toistamiseen yhteistyössä Kaapelitehtaalla sijaitsevan ravintola Hima&Salin kanssa. Tunnelmallinen ja kaunis miljöö luo tilaisuudelle arvokkuutta ja rentoa ilmapiiriä. Messukonseptiin on tehty pientä kehitystä, mutta se pysyy pääasiallisesti entisellään. 3€:n maisteluannokset tarjoillaan enimmäkseen pöytiin henkilökohtaisen palvelun saattamana. Messujen ajankohta kohdistuu lauantai-iltapäivälle. jolloin voimme nauttia kiireettömästä tunnelmasta uusiin viinituttavuuksiin tutustuen. 

Mukana tapahtumassa:

Nordalco

Winepartners Finland

Muru Wines Oy

Arvid Nordquist Finland

Viinitie

Servaali

Mr.Nebbiolo

Galatea Beverages Oy

Lämpimästi tervetuloa!

TAPAHTUMAINFO

Fiksuviini-messut Vol 4.

  • Lauantai 21.9.2024 klo 15-20

  • ravintola Hima & Sali, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C

  • Kustannus 10€ +palvelumaksu, liput myy Biletti.fi

  • Lippu sisältää vaatesäilytyksen ja palautettavan maistelulasin

Lisätietoja: info@fiksuviini.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Fiksuviini.fi-palvelu etsii parhaimmat hinta-laatusuhteen viinit Alkon valikoimasta.Palvelu on suunniteltu suomalaisille kuluttajille, jotka arvostavat parempaa viinilaatua samaan hintaan.

Fiksuviini.fi julkaistiin tammikuussa 2021 – Facebookissa jaettavista viinivinkeistä on nopeasti kasvanut yksi Suomen suurimmista ja vaikuttavimmista viinimedioista yli 30.000 seuraajan muodossa. Autamme kuluttajia, tukemme maahantuojia ja vähennämme viinihävikkiä.

Olemme Alkosta riippumaton toimia, joka kuratoi Alkon valikoimaa, jotta kuluttajien olisi helpompi valita oikeat viinit.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fiksuviini.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye